admin arkadaşlardan ricam bu topicin silinmemesidir sonuçta devamlı ikinci elden alışveriş yapıyoruz antalyadan olduğunu bildiğim ve tanışmak istediğim arkadaşlar var hem güven açısından hemde tanışmak babından bir buluşma organize etmek hoş olur diye düşündüm ayrı şehirlerden yapılacak alışverişlerde de birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum arkadaşlardan gelecek taleplere göre buluşma günü ayrıca kararlaştırılabilir katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur saygılar...
Bence güzel fikir iş imkanınlarını geliştirmek açısından da iyi olur
Şakası bir tarafa, ilkbaharda Antalya çok güze oluyor..
Özellikle, nisan ve mayıs aylarıı süperdir Antalyada..
O tarihlere denk gelirse ben bile ciddi ciddi düşünürüm İstanbuldan kalkıp gelmeyi..
Tabi 1 geceliğine misafir felan da ederseniz dadından bile yenmez yane..
ne gibi bir şeyler?
böyle bir ağırlama tuzluya patlar. bu dediğin katılım ancak antalyadaki üyelerimiz için gecerli olabilir. istanbulda zaten oluyor bildigim kadarıyla
ben antalyadaki arkadaşların katılımını hedeflemiştim ama başka illerden arkadaşlarda isterlerse daha da güzel olur tabi. ağırlama konusunda pek yardımcı olamayacağım malum bende valide hanımın yanında misafir sayılırım antalyalılar nerdesiniz yahu? başka arkadaşlardan olumlu yanıtlar geliyor ama antalya uyuyormu ne?
tarih olarak 15.01.2006 pazar günü düşünüyoruz. yer konusunda her türlü teklife uyabiliriz irtibat kurmak isteyen arkadaşlar için telefonum 0533 7177614 saygılar..
bence arşiv paylaşımıda yapın buluşmuşken. biz ankaralı dh'lılar olarak 1. buluşmayı gerçekleştirdik çok memnun kaldık 2.'sini dört gözle bekliyoruz. hem birbirimizi tanıma fırsatıda buluyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme