Şimdi Ara

Antalyada 5 Yıldızlı otel mi yoksa serbest bir tatilmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biz bu hafta Akdeniz Antalya gibi bu sahil kenarı olan bir yere tatile gitmek için plan yapıyoruz biz 2 kişiyiz aile çocuk yok, 5 yıldızlı herşey dahil otelde 3-4 gün tatilmi daha iyi olur, yoksa birgün biryerde birgün başka bir yerde gezmek mi daha güzel olur arabamız var? Bazı arkadaşlarım herşey dahil otellerin tatil için zevkli olmadığını söylediler sizce nasıl olur? yorumunuz varmı bu açtığım konu hakkında tecrübeleriniz varsa paylaşabilirmisiniz...

• birak hocam otelde zevki olmaz bol bol yersin icersin baska birsey olmaz.. sana onerim kusadasina git sonra bodruma in oradanda marmaris yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Antalya Kemer'de villa kiralamanizi oneririm. Turkiye'de cok populer olmamasina ragmen , Avrupa'da cok populer bir olay.
    Isterseniz bir gozatin:
    www.villaarental.wordpress.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Merhaba arkadaşlar biz bu hafta Akdeniz Antalya gibi bu sahil kenarı olan bir yere tatile gitmek için plan yapıyoruz biz 2 kişiyiz aile çocuk yok, 5 yıldızlı herşey dahil otelde 3-4 gün tatilmi daha iyi olur, yoksa birgün biryerde birgün başka bir yerde gezmek mi daha güzel olur arabamız var? Bazı arkadaşlarım herşey dahil otellerin tatil için zevkli olmadığını söylediler sizce nasıl olur? yorumunuz varmı bu açtığım konu hakkında tecrübeleriniz varsa paylaşabilirmisiniz...

aynı durumdayım, aynı soruları paylaşıyorum...
    net bir cevap alabilirsem sevineceğim.

ayrıca, cemal1982... son olarak neye karar verdiysen haber et ki bende de bir fikir oluşsun.
    teşekkürler.
  • Ben 7 temmuzda tatile başlıyorum. 4 kişilik bir aileyiz. alanyada 5 gecelik otel rezerve ettik fakat otele bağlı kalmak istemedik. alanya otele girişten 4 gün öncesinde yola cıkacagım bodrum - gökova ve son 2 gün fethiyede konaklama yapacagım. pansiyon veya parking türü. devamında alanya otele. bu organize toplam bana maliyeti 2000 tl. gibi olacak.
  • Antalya'da 5 yıldızlı otellerin çoğu güzel ve eğlenceli, özellikle çocuklu aileler için. Havuz, kaydırak, oyun parkı, animasyon vs... Ayrıca çoluk çocuk olunca yeme içme bitmez, ekstra ödemeden tatili tamamlarsınız HD konseptli 5 yıldızlı bir otelde.

Diğer türlü bir orada, bir gün başka yerde kalmak bana göre yorucu ve riskli.
    Her gün valizler toplanacak, açılacak, mayolar havlular kurutulacak, pansiyon/otel aranacak, her gün giriş çıkış işlemi yaptıracaksın vs...

Gezmek isteyen ve çocuksuz olan aileler için en güzel tavsiyem, YP bir yer seçip tatillerinin tamamını orda geçirmeleri veya tatili ikiye bölüp bir kısmını bir beldede, yarısını da başka bir belde de geçirmek gibi...
    YP olunca yemek daha kaliteli oluyor, kuyruklara girmiyorsun, hazır geliyor herşey masanıza. Otele bağlanmıyorsunuz ve istediğniz gibi çevreyi gezebiliyorsunuz...

• Fethiye ölüdeniz hocam iyidir paranız varsa yamaç paraşütü falanda yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheeker01 -- 5 Temmuz 2012; 13:19:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amaç demişsin, amacını yazmış zaten arkadaşlar. Ailemle tatil yapmak istiyorum diye...
    Sen ise; karı kız, sevgili, disko muhabbeti yapıyorsun.

Lütfen okumadan gereksiz mesaj yazıp konuları kirletmeyin...

quote:

Orijinalden alıntı: sheeker01

Hocam sizin amaç ne bi açarsanız daha iyi yorumlar gelir .. Mesela yaş kaç ? Amaç tatil mi yoksa böyle karı kız eğlence disko mu ? yoksa sevgiliyle yapılacak tatil mi ? Kafa dinlemek mi ? bunları bi düşününce daha iyi yorumlar gelir .. Eğlence diyorsan kemer derim diskoları falan on numara 4 yıldızlı otelde kaldık her şey dahil sabahtan akşama kadar içen turistler gecede diskoda kopan insanlar ( %70 i yabancı oluyor ) en iyiside hiç biride bizim türkler kadar havalı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Amaç demişsin, amacını yazmış zaten arkadaşlar. Ailemle tatil yapmak istiyorum diye...
    Sen ise; karı kız, sevgili, disko muhabbeti yapıyorsun.

Lütfen okumadan gereksiz mesaj yazıp konuları kirletmeyin...

quote:

Hocam sizin amaç ne bi açarsanız daha iyi yorumlar gelir .. Mesela yaş kaç ? Amaç tatil mi yoksa böyle karı kız eğlence disko mu ? yoksa sevgiliyle yapılacak tatil mi ? Kafa dinlemek mi ? bunları bi düşününce daha iyi yorumlar gelir .. Eğlence diyorsan kemer derim diskoları falan on numara 4 yıldızlı otelde kaldık her şey dahil sabahtan akşama kadar içen turistler gecede diskoda kopan insanlar ( %70 i yabancı oluyor ) en iyiside hiç biride bizim türkler kadar havalı değil

Özür dilerim atlamışım orayı bu kadar abartılacak bir şey yok görsem yazmazdım zaten

• Özüre gerek yok, mesajları okumadan yazınca konunun dağıldığını bildiğim için yazdım sadece...

quote:

Özür dilerim atlamışım orayı bu kadar abartılacak bir şey yok görsem yazmazdım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Özüre gerek yok, mesajları okumadan yazınca konunun dağıldığını bildiğim için yazdım sadece...

quote:

Değiştirdim zaten hocam kbakmayın tekrar
  • Sağol, teşekkürler...

quote:

Değiştirdim zaten hocam kbakmayın tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.