Şimdi Ara

Antalya Tatilim Sonlandı ( SS'li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
3
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet demin yola çıkmış bulunuyoruz. Babam ve ben Antalya Belekte bir haftalık bir tatile başlıyoruz. İzmitten yola çıktık molalarla birlikte 10 saate yakın bir yolumuz var. Novia Dionis otelde kalacağız, vardığımızda ss eklenir. Konu her gün güncellenecek.

20 Haziran saat 01.43 : Eskişehir sınırlarına girmiş bulunuyoruz. Kütahyaya vardığımızda ilk molamızı cereceğiz.

20 Haziran saat 08.54 : An itibariyle ıspartayı geçtik yaklaşık bir saate antalyadayız. Yolda babamla dikkatimizi çeken bir binanın fotoğrafını çektim. Babamın dediğine göre binanın ismi viran han imiş.

harabe bina

20 Haziran 2016 Öğlen: Evet arkadaşlar 12.40 gibi geldik odamizi istedik bekleteceğiz dediler ve yemeğe yolladılar bizi. Yemek olarak hindi rosto, etli güveç vs. ne ararsanız var içecek olarak neredeyse her şey var meyve suyu kokteyli, kola, fanta, her çeşit kahve, sıcak çikolata ve sınırsız içki var. Turist yine de bayağı var gündüz vakti yemekte rakı içiyor herifler . Bu arada hava 42 dereceydi en son ruslar falan doluşunca 70-80 civarı bir şey oldu bakmadım

otel bahçesi

odamız

konu her gün güncellenecek beklemede kalın

Sahile indik biraz yüzdüm su gayet güzel 25 derece civarı hiç üşümüyor insan. Plajda yaşıtım birilerini bulamadım takılacak yarım saat kadar yüzdükten sonra dinlenmeye çekildim su bayağı derin ve tuzlu bilindiği üzere akdeniz biraz yordu tabii. Yan şezlongdaki alman amcayla kanki olduk selam falan verdi konuştuk biraz dil önemli tabii.

Dinlendiğim vakitlerde konu güncellenecektir beklemede kalın

Plajdan döndüm ne varsa tutuşturdu elime görevliler içecek falan çok ilginç şeyler içtim şunun gibi

ismine lükör panç denen bir şey tutuşturdular elime çok beğendim bir daha içtim gidip adamla da kanka olduk ramazan dolayısıyla yiyecek içecek resimleri paylaşmıyorum.

Yorulduk işte geldik odaya kartı okutmakta sorun çıktı yanlış kartı almışız. Turist konusunda hala bir gelişme yok bir Türk ile tanıştım da sevdiceğimin yanına bile yaklaşamaz. Gerçi Ruslar da yaklaşamaz ama olsun en azından tanışıklığım olur bu arada kendimi de ifşa ediyorum kalkan atmayın lütfen

21 Haziran: Evet dün geceyi atlamak istiyorum forumda tepki almamak için. Bu sabah kalkıp yemeğimi yedim yemekler iyiydi, öğlene kadar su topu oynadık ve istanbullu bir çocuk ve ablasıyla tanıştım çocuk 2 yaş küçük ablası benimle yaşıt. Bunlarla takıldım işte ablasının benim dikkatimi çekmedi pek. Neyse öğleden sonra havalı tüfekle yarışma yapıldı işte yarışmada yaşlı bir alman turist başta benimle konuşmaya çalıştı tişört güzelmiş falan dedi ben de aynen dedim neyse tanıştık oyun bitince ben ikinci su topu maçına gittim bu da peşimden geldi oyuna katıldı falan oyun sonu bunu da aldık çocuk ben bide bu bir şeyler içmeye gttik. İçerken işte bayağı hayatını falan anlattı sonra alman kızlar hep senden bahsediyo dedi Ben niye hiç fark etmedim dedim almanca anlamıyosun çünkü dedi. Neyse ben de çıktım odama yanıklarıma krem sürüyorum şuan.

21 Haziran Gecesi : Otelde dün Türk gecesiymiş. Türk gecesi ne oluyor diye soranlar olursa şöyle açıklayayım, anladığım kadarıyla ayda veya haftada bir gün Türk gecesi oluyor ve bu gecede Türk kültürünü tanıtarak eğlence yapılıyor. Maraş dondurmacısı vardı dondurma dağıttılar işte fokolör ekipleri geldiler bayağı dans ettiler. En komik tarafı da şuydu, bir semazen geldi dönmeye başladı arka planda ilahi çalıyor turistlerin elinde viski ne izledikleri hakkında hiç bir fikirleri yok kalktılar onlarda dönmeye falan başladılar Güzel geceydi işte Türk gecesinde Türk olmak da iyi prim yapmanı sağlıyor marş falan öğretirlerken gelip sana soruyorlar muhabbet kurmaya falan çalışıyorlar. Neyse saat 23.30 gibi etkinlikler bitti herkes kendi dalgasına döndü, o ara da sevdiceğim mesaj attı bana işte dertlenmiş kızcağız indim sahile gece boyunca onunla konuştum. Saat 2 gibi de odama çekildim. Bu arada alman haklı çıktı

22 Haziran: Gece yorulunca iyi uyumuşum uyandığımda saat 10.15 gibi bir şeydi. Dün tüm gün güneş altında kalınca sırtım omuzlarım falan pert oldu yanıyorum Neyse yemeğe gittim ama yetişemedim, kahve oçeyim dedim şeker bulamadım kaşık bulamadım ben de öğle geçene kadar dışarı çıkmak istemediğimden geldim odamda sırtıma krem sürüyorum. Bugün bir şanssızlık var üzerimde bakalım ne olacak halim.

Öğle yemeğini yedikten sonra odama çıkıp yattım çok kötü yandım çünkü dün güneşe çıkamıyorum. Canım sıkılınca ben de kapalı havuza geldim alt katta. Sauna, spa, bilardo salonu falan var bu katta sadece havuzla spor salonunu çektim bilardo oynamaya gidersem orayı da çekerim

spor salonu. İçersi dolu olduğu için tamamını çekmedim rahatsızlık vermemek için

burası da kapalı havuz ortam gayet sakin su biraz soğuk ama güneş yakmıyor en azından.

Bilardo salonu bu saatlerde dolu olmuyor.

Evet arkadaşlar son yazdıklarımdan sinra parti disko bilmem ne derken konuyu açtığımı unutmuşum. Müsait olduğum zaman ss'lerle konuyu güncelleyeceğim. Beklemede kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sc Violet -- 26 Haziran 2016; 21:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım bende gideceğim bu yaz antalyaya.20 gün kalmayı planlıyorum
  • (bkz: 2016 turizm krizi)

• Otelin kapısında bekliyorum gelince pm at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorması ayıp valideniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

(bkz: 2016 turizm krizi)

Hocam o meseleyi ben de merak ediyorum turist durumunu falan. Bakalım bir iki rus düşürebilirsek fotoğraf atarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sc Violet -- 20 Haziran 2016; 8:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osliloskop

Hocam sorması ayıp valideniz?

Annem evde abimle kalacak onlar tatillerini yaptılar daha önceden biz babamla akacağız alemlere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

quote:

Orijinalden alıntı: Osliloskop

Hocam sorması ayıp valideniz?

Annem evde abimle kalacak onlar tatillerini yaptılar daha önceden biz babamla akacağız alemlere

Ramazan'da dikkat edin hocam aman.

• Güncellenmiştir konu.

• İyi eğlenceler hocam
  • Rez

• quote:

Orijinalden alıntı: stoffers

İyi eğlenceler hocam

Sağolun hocam

• one la rustta ev mi yaptın reel diye çektin
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

one la rustta ev mi yaptın reel diye çektin

Hocam giderken çok hoşuma gitti çektim ünlü bir döküntüymüş diye duydum.

• Bol bol tadını çıkartın,Antalya güzeldir ama o bölgede kız zor düşer.Kitle biraz yaşlıydı yanlış hatırlamıyorsam

• iyi tatiller
  • Bende gelim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Bende gelim mi

Hocam fazladan yatağım olsa davet ederdim ama malesef

• Canım çekti hocam.
  • Konu güncellenmiştir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.