Şimdi Ara

Antalya-kemer İNFERNO CLUB ANLAŞMALI OTELLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzde hafta 14-15-16 antalya kemere tatile gitmeyi düşünüyoruz inferno club a da girmeden dönülmez internetten araştırdım ama pek bilgi bulamadım KEMER e gidipde bilen varsa yardımcı olsun biz inferno ile anlaşmalı uygun ücretli bir otel yada pansiyon arıyoruz bilen varsa yardımcı lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greeneroy -- 8 Temmuz 2013; 11:43:50 >

• bir çok otel müşterisini götürüyor. daha doğrusu animatörler burada parayı kazanıyor.inferno dan başka aura ve kristal de var.içeride içki pahalı önce dışarıda iyice bir demlenin içeride bir içki ile idare edersiniz. 12 de başlar gibi ve sabaha kadar sürüyor. dans sevenler kaçırmasın. gündüzden rezervasyon olduğunu da biliyorum.Olmazsa tüyo vereyim oteller toplu geldiğinde animatörlere giriş parası verip girebilirsiniz (20tl).son olarak sabaha karşı çıkışta yüzlerce apaçinin disko çıkışını seyretmeye gelmesi çok güldürmüştü beni...
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    peki bildiğin otel yada pansiyonların isimlerini söyliyebilirmisin.
  • meder resort Kemer bekar kabul eden ender otellerden biri, ramazanda daha ucuz olacaktır.ayışığı plajına servisi ve özel plajı var. her akşam aura veya inferno ya grupça gidiliyor ve eğlenceli oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.