Şimdi Ara

ANTALYA HAVALİMANINDAN ALANYAYA NASIL GİDERİM!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
89.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba; gazipaşa havalimanı transfer hizmetlerimiz için 'okeytransfer.com'a ulaşabilirsiniz. Fiyatlarımız piyasa fiyatlarının altında ve araçlarımız en fazla 2 yaşındadır. Tüm şoförlerimiz psikoteknik eğitimi almıştır. Gazipaşa havalimanından Alanya,Kemer, Side, Belek, Okurcalar gibi tüm beldelere ve otellere transferlerimiz vardır. Yaz Kış, 7/24 Hizmet veriyoruz.




  • Gidebildiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

    antalya havalimanı veya Gazipaşa havalimanı Alanya yada side yönüne gidecekseniz Havaş gibi fakat otelinizin kapısına kadar bırakan firmalar var. biz mytransferalanya firmasını kullandık. fiyatları gerçekten uygun.
    Gazipaşa Havalimanı- Alanya arası 30 tl den başlıyoruz.
    Antalya Havalimanı Alanya arası ise 55 Tl gibi bir fiyat.
    firma linki aşağıdaki gibidir. ANTALYA HAVALİMANINDAN ALANYAYA NASIL GİDERİM!!!http://mytransferalanya.com/tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caous -- 12 Ekim 2018; 8:53:11 >




  • Havalimanından taksi ile gidebilrisin veyawww.****ansfer.com girip gideceğin mekanı seçip kaç tl ye gidebileceğine bakabiliyorsun karar sana kalmış.
  • SIKÇA SORULAN SORULAR (GÜNCEL 2019)

    https://mytransferalanya.com/tr/


    Havalimanında Alanya, Side, Kemer veya Antalyanın Diğer Bölgelerine Nasıl Giderim:

    Antalya Havalimanından veya Gazipaşa Havaalaanında Alanya'ya nasıl ulaşırım gibi sorularınızın yanıtlarını https://mytransferalanya.com/tr/ ANTALYA HAVALİMANINDAN ALANYAYA NASIL GİDERİM!!! bulabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken basit ve ücretsiz olan reervasyon formumuzu doldurarak, kayıt oluşturmanız


    Havalimanı Transfer Rezervasyonunu nasıl yapabilirim?
    İster Antalya Havalimanı isterse Gazipaşa Havalimanı olsun, Rezervasyon yapmak için web sayfamızda bulunan rezervasyon formunu eksiksiz doldurmanız ve onaylamanız gerekmektedir. Formu doldurduktan sonra cep telefonunuza kısa mesaj ve email adresinize bilgi maili gelecektir.


    Antalya Havalimanında veya Gazipaşa Havalimanında sizi nasıl bulabilirim?

    Bagajınızı aldıktan sonra Görevlimiz çıkış kapısında, elinde şirket logosu bulunan tabela ile sizi bekleyecektir. Eğer VIP havalimanı transferi seçeneğini ile geliyorsanız. tabelada sizin isminiz yazmaktadır



    Belirtilen ücret dışında başka bir ücret ödeyecek miyim?
    Hayır, web sayfamızdan veya telefon ile yaptığınız siparişlerinizde size söylenen ücretten fazlasını ödemeyeceksiniz.



    Araçlarınızda çocuk koltuğu var mı?
    Rezervasyon esnasında çocuk koltuğu ihtiyacınız olduğunu belirtmeniz halinde sizin için çocuğunuzun yaşına uygun olan çocuk koltuğumuz yerleştirilecektir.



    Araçlarınız klimalı mı?
    Evet, tüm araçlarımız klimalıdır.



    Araçlarınızda wireless var mı?

    Evet, araçlarımızda internet bağlantısı bulunmaktadır.



    Araçlarınızda telefonumu şarj etme imkânı bulabilecek miyim?
    Evet, araçlarımızda elektrik bağlantılı prizler bulunmaktadır.



    Antalya Havalimanından Alanya ya nasıl giderim?
    İnternet üzerindenhttps://mytransferalanya.com/tr/ internet adresinden online sipariş verebilirsiniz ya ya +90 541 441 6004 (whatsapp/ Viber) numaralı telefon ile bize ulaşabilirsiniz


    Antalya Havalimanından veya Gazipaşa Havalimanından Alanya, Side, Kemer, Avsallar, Mahmutlar Otellerine nasıl transfer bulabilirim?
    MyTransferAlanya, Antalya Havalimanından Alanya incekum avsallar ve okucalar bölgelerindeki oteleninize kadar transfer hizmeti vermektedir. Aynı şekilde Gazipaşa Alanya Havalimanından Alanya ve çevresindeki otele kadar transfer hizmeti vermektedir. Bunlarla birlikte Havalimanı transfer formunda yapacağınız aramada, Side, Kemer, Manavgat ve Antalyanın bütün bölgelerine transfer hizmeti sunduğumuzu göreceksiniz.


    Antalya Havalimanı Transfer veya Gazipaşa Havalimanı Ulaşım sürecini kısaca anlatır mısınız?
    Öncelikle Antalya Havalimanı Transfer veya Gazipaşa Havalimanı Ulaşım rezervasyonu yapmak için wep sitesinden gideceğiniz bölge ve otelinizi seçmelisiniz. Daha sonra uçağınızın Antalya Havalimanına veya Gazipaşa havalimanına saat kaçta ineceğini ve kişi sayısını seçtikten sonra Transfer Ara butonuna basıp çıkan ekrandan Vip transfer ya da Paylaşımlı transfer seceneğini seçmelisiniz. Transferi onayladıktan sonra rezervasyon numaranızı not etmenizde fayda vardır. Aynı zamanda size mail ve Sms ile Antalya Havalimanı Transfer veya Gazipaşa havalimanına Transfer onayı gelecektir. Bütün bunları online yapabildiğiniz gibi telefon ile de halledebilirsiniz. Lütfen size gelen mail ve sms te bilgilerin özellikle de saat ve tarihin doğru olduğundan emin olunuz. Gün gelip Antalya havalimanına indikten sanra lütfen dışarda sizi bekleyen karşılama personeline kendinizi tanıtınız. Antalya havalimannındaki Gazipaşa havalimanındaki görevlimiz sizi araca kadar yönlendirecektir. Burada sürücülerimiz sizi gideceğiniz son noktaya kadar götürecektir. Antalya havalimanından veya Gazipaşa havalimanına Araçlarımız Manavgat Side Okurcalar, İncekum, Konaklı, Alanya, Mahmutlar ve Kargıcak a kadar gitmektedir. Ayrıca Yine Kemer veya Antalya bölgelerine transfer hizmetlerimiz mevcuttur.

    Antalya Havalimanı Alanya Transfer kaç saat sürer?
    Antalya Havalimanında Alanya merkez 135 Km'dir. Antalya Havalimanı Alanya ortalama olarak 2 saat sürmektedir. Trafiğin yoğunluğuna göre 2,5 saate kadar uzamaktadır. Bu bakımdan özellikle yaz aylarında Alanya Antalya Havalimanı Transfer istekleri bulunan yolcuların uçak saatinden 4 saat önce yolculuğa başlamalarını tavsiye etmekteyiz. Kargicak'tan Antalya havalimanı na yolculuk yapacak yolcularımız için bu süre yarım saat daha uzun sürmektedir.


    Antalya havaalanı veya Gazipaşa havalimanı Alanya servis seçenekleri nelerdir?
    Antalya havaalanından Alanya farklı servis seçenekleri vardır. bunlardan en uygun ve en ekonomik olanları eğer havayollarının kendine ait servis seçeneğidir. Ancak pek çok havayollarının Antalya havaalanından Alanya servisi yoktur. Bunun yerine Antalya havaalanından evinize kadar servis hizmeti veren şirketimiz sizlerin memnuniyetini en uygun fiyatlarla karşılamaktadır. 7 24 transfer hizmeti siparişi verebileceğiniz şirketimiz kapınıza kadar hizmet vermektedir. Seyehatiniz süresince sınırsız internet hizmetimizle keyifli yolculuğun tadını çıkarın.


    Antalya havalimanından veya Gazipaşa havaalanından Okurcalara Nasıl giderim?
    Okurcalar büyük ve önemli otellerin bulunduğu bir bölgedir. Eğer burada bulunan bir otele gelecekseniz transfer rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Çünkü oteller genellikle otobüs güzergahlarından uzakta bulunmaktadır. Antalya havalimanına gelmeden önce My Transfer Alanya e sipariş vermeniz durumunda şirketimiz sizi otelinize kadar götürecek ve bu transfer için sadece 40 TL ödemeniz yeterlidir. Aynı zamanda Gazipaşa Havalimanından da Okurcalar transfer hizmetimiz mevcuttur. tek yapamanız gereken bizi arayıp rezervasyonunuzu yaptırmaktır.
    https://mytransferalanya.com/tr/




  • anatalya havalimanından alanyaya 55 tl karşılığında adresinize kadar bırakılıyorsunuz telefonu 0242 255 55 07 ece transfer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufan022

    anatalya havalimanından alanyaya 55 tl karşılığında adresinize kadar bırakılıyorsunuz telefonu 0242 255 55 07 ece transfer
    Mümkün değil o fiyat . Gidiş gelişte daha fazla yakar herhangi bir araç.

    125 km desek git gel 250 km olur. 100 km de 6 litre yaksa 15 litre mazot eder. O da 100 TL falan yapar.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    1 kişi için çalışmazlar zaten hocam. 2 kişi masrafı çıkarır, sonrası kâr.
  • Biz antalya alanya tatilimizde kullandığımız vip taşıma firması ile tatilimizi tamamladık gerçekten mükemmel bir firma araçlar vip lüx ve temiz şoförleri de gayet nazik titiz güler yüzlü ve profesyonel bir hizmet aldık fiyatları da gayet uygun du herkese tavsiye ederim biz memnun kaldık ihtiyacı olanlar için iletişim bilgilerini paylaşacağım https://www.icetransfer.com.tr/https://www.icetransfer.com.tr/iletisim
    0539 383 44 44




  • antalya havalimanı CLK VİP TRANSFER kullandım ailem ile internet sitelerinden rezarvasyon yaptık internet siteleri adresiwww.clktransfer.com tavsiye edeceğim bir firma antalya da genel hizmetleri araçları bizi alan şöfor bey güler güzlü valizlerimize yardımcı oldu ikramda bulundular bebek koltuğu ücretsizdi wifi vardı fiyatları da uygun karşılığını veriyorlar kısacası Kaliteli ve güvenli bir firma
    İşlerini severek yaptıkları o kadar ortada ki, transferin başından sonuna kadar ilgili ve alakalılar. Müşteri memnuniyeti çok önemlidir. İnanıyorum ki diğer müşterileriniz de farklı bir şey düşünmüyorlardır. Emin olun ki bundan sonraki seyahatlerimi daima sizinle yapacağım.…
    sizlerede tavsiye ediyorum iyi tatiller arkadaşlar.
  • Konuyu biraz hortlatim.


    Bu konu hakkında arayışlarım sürmekte.


    Shutlee Servis hizmeti 450 TL'den başlamakta.

    Vip Araç ise 2000 TL'den başıyor.


    3-4 kişi gidecekse Vip hizmet daha iyi bir tercih olabilir.


    Ucuz alternatifler şunlar.

    1. Alternatif konuyu açan kişinin dediği gibi Havalimanından otogara ulaşıp 200 TL ye Gazipaşaya giden otobüslerden birine bilmek.
    2. Alternatif Havalimanın önündeki Tramvaya atlayıp Pınar durağının inmek, Burada yazıhaneler var. Otogardan kalkan araçlar buradan geçiyor. Yolcu alırlarsa Shutlee'dan daha hızlı bir şekilde Alanyaya varılabilir. Bu alternatifi araştıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.