Şimdi Ara

Antalya havaalanı-perge antik kenti toplu ulaşım nasıl olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu pazar 17 kişilik bir öğrenci grubu ile Antalya havalimanında olacağız. Buradan perge antik kentine gitmek istiyoruz. Acaba bunu sağlayacak belediye otobüsü gibi toplu ulaşım araçları mevcut mu? Var ise ücretleri ne kadar? Geçme sıklıkları nedir? Perge antik kentinde 1 saat takıldıktan sonra Antalya müzesine gitmek istiyoruz perge antik kenti’nden Antalya müzesine toplu ulaşım ile gitmek mümkün mü? Yine geçme sıklıkları ve ücretleri ne kadar? Kocaelinden geliyoruz antalyayı bilmiyoruz yardımınızı bekliyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lezgi -- 14 Aralık 2017; 16:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Belediye otobüsü yok sanırım öyle. Ben arabayla gittim geçenlerde. Bence tramway ile aksu yapıp aksudan gitmeniz daha kolay olabilir. Ya da anayola çıkıpta olabilir fiyat konusunda hiçbir fikrim yok.
  • havaalanından şehir içine şehir içi otobüs ve tramway hattı var sadece. antik kent yakın olmadığı için tek vasıtayla ulaşım sağlayamazsınız. en az iki vasıta değiştirirsiniz. antalya
    'ya geri dönüp müze vs gezmek istiyorsunuz, on yedi kişiyle yaşayacağınız zorluğu hayal etmek zor değil. en güzeli antalya'da araç kiralamak. okul servisi vs yapan bir firmayla irtibata geçip pazarlık yapıp anlaşıp öyle hareket etmek hem zamandan hem enerjiden fazlasıyla tasarruf edip gezinizden lezzet almanızı sağlar kanaatindeyim. müze değilde akvaryuma gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • Peki tranvay ne kadar havaalanından şehire. Biz öğrenciyiz öğrenci kimliklerimiz var ( kocaeli üniversitesi) bunları göstererek öğrenci ücreti verebilirmiyiz. Yoksa başka bir şey yapmak gerekir mi. Birde indirdiği yerden müze yakın mı. Yürüyerek gidebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.