Şimdi Ara

Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
1
Favori
37.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNetten SuperOnline Fiber İnternet'e Geçeceklere Yalın İnternet Uyarısı.!

Arkadaşlar bir konuya ivedi dikkatinizi çekmek isterim.

Diyelimki evinizde TTnet kullanıyorsunuz. Bulunduğunuz siteye/apartmana/dairenize Turkcell SuperOnline Fiber İnternet Geldi. Size fiber internete terfi etmek istediniz. Turkcell SuperOnline size çıkarılacak cayma bedellerinin tamamını ödüyor. Ancak burada dikkat etmeniz çok önemli bir konu var. Turkcell SuperOnline'a telefon numaranızıda taşıdınız. Haliyle Türk Telekom tarafında bir hattınız kalmadı. Diyorsunuzki telefon hattımda kesildi ADSL internetimde. İşte tam bu sırada TTnet devreye giriyor. Her zamanki pişkinlikleri ve kıvrak Türk zekası (!) ile tüketiciye bir oyun oynuyorlar. Bu oyunun adı yalın internet. Nasılmı.? Siz telefon ve ADSL hattınızın kapatıldığını düşünerek evinizde rahat rahat otururken TTnet sizin tarifenizi şu yeni başlayan adı yalın olup kendi yalan olan internete geçiriveriyor. Yani siz olmayan telefon hattınızın üzerinden bir anda yalın internet abonesi oluveriyorsunuz. Bir iki ay sonra size şöyle destekli bir ADSL faturası hatta daha ilerlere gider ehemniyet vermesseniz kapınıza kadar icra dayanıveriyor. Nasıl zekice değilmi.?
    Siz siz olun internetinizi ve telefon numaranızı Turkcell Superonline taşıdıktan sonra kesinlikle giderek ADSL aboneliğinizi sonlandırın. Normalde Turkcell Superonline taşıma işini yaptıktan sonra kapanması gereken ADSL hattınızı açık bırakan TTnet yetkilileri pişkin pişkin bu faturalarıda ödeyeceksiniz derlersede BTK ( Bilişim Teknoloji Kurumu ) web sitesi üzerinden şikayetinizi yapapilirsiniz.

bir dost.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

sagolasin, postanenin karsisi diyim
    hangi postane peki :). Kızıltoprak mı ?

konyaalti, arapsuyu.
  • Şirinyalı, Özgürlük Bulvarı, Dedeman, Yeşilbahçe için umutlar tükendi galiba :(. Hiç gelen giden yok. En son aldığım bilgi belediye kazmak için onay vermiyormuş...
  • bende bayadan beri bekliyorum fiberi ama hala gelen olmadı konyaaltı öğretmenevleri mah. oturuyorum aramama rağmen bölgenizde yok diyor şaşırdım kaldım halbu ki sağımda ve solumdaki apartmanlarda var görüyorum bunlarıda söylememe rağmen hala bulunduğunuz bölge yok demeleri çok şaşırtıcı.Yönetici ile de anlaşma yapıldıydı imzalar da toplandı bundan 6 öncesinde.Neyse hala bekliyoruz .Belkide hayırlısı dır bakalım 22 ağustosda internette neler olacak..Nasıl sansür uygulanacak..
  • download hizina felan bir sey diyemem gayet iyi ancak online oyun oynuyorsaniz superonline rezalet...
  • 10mb baglantim 100mb a cikti :S sizdede boyle bi artis war mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwtfimcow

10mb baglantim 100mb a cikti :S sizdede boyle bi artis war mi?

benmde 20mb 2 gündür 50 oldu.

sitedenin şalteri attıydı ondan sonra boyle oldu.Sanırım ana kutuda bi sorun yaptı.Ama iyi yonde bi sorun :D
  • hiz arttida pingler sapitti bendede :S
  • Burhanettin onat - narenciye tarafina bekliyoruz sabirsizlikla. :) etraf site kayniyor.
  • Aynen
  • Hala hiç bir haber yok ya :(. o kadar buralara kablo döşendi ama apartmanlara çekilmiyor hala niyeyse. belediye ve superonline arasında bir sorun var sanırsam.
  • quote:

Hala hiç bir haber yok ya :(. o kadar buralara kablo döşendi ama apartmanlara çekilmiyor hala niyeyse. belediye ve superonline arasında bir sorun var sanırsam.

keşke şu superonline her yere yaygınlaşsada ttnet gibi hepimiz ona geçsek şu ttnette mal gibi kalsa ortada
  • quote:

Hala hiç bir haber yok ya :(. o kadar buralara kablo döşendi ama apartmanlara çekilmiyor hala niyeyse. belediye ve superonline arasında bir sorun var sanırsam.

Maalesef evet. : (
  • İnşallah çözerler ya problem neyse. Çünkü yani o kadar yatırım yapıldı o kadar kablolar çekildi. Yazık günah vallahi. Belediyenin yardım etmesi gereken yerde böyle yapması ilginç...
  • Sorun nedir hocam?
  • Yok mu hareket ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

yeşilbahçe mah. aktif mi acep

bende yeşilbahçedeyim bize kablo bile döşenmedi hanım ömer çağıranın 2 solundaki site

Eheh, hocam yakınmış evler bende bekliyorum fiberi. Ancak evet belediye bir nebze haklı çünkü bizim buralara gelmesi demek mutlaka dedemanın oralardan gitmesi gerek ki oranın kazıldığını düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 16 Ağustos 2011; 2:56:22 >

• Geç bile kalınmıştı Antalya gibi bir yer için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Sorun nedir hocam?

Sorun belediye izin vermiyor. Anlaşamıyor superonline belediye ile. Bu yüzden antalya için fiber başlamadan bitti galiba :). Biz göremeyecez gibi...
  • Hocam Superonline Turkcelle birleşti. Bu birleşim yüzündende yavaşlamış olabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.