Şimdi Ara

Antalya'daki Opel Omega Kullanıcıları???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, Antalya'da Omegası olan arkadaslar var mı burada? Ya da genel olarak Omega hakkında bilgi paylaşacaklar da olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ev-alacagim-icin-acil-bu-fiyata-92231361/detay

Bu arac hakkında ne düşünüyorsunuz? 11.000'e bırakırım dedi, hatta son vergisini de öderim bir de 100 liralık tüp koyar öyle veririm falan dedi. Ben de bu sayfaki Omega sayfasından her seyi okudum ama Antalya'da Opel Omega kullananlar var mı? Yani parça konusunda sıkıntı yasanıyor mu Omega'da? Yakıt konusunda da herkes burada arabasının ne yaktıgını ortalama olarak söylerse insanlar fikir sahibi olurlar.

Teşekkürler.

• Hocam Omega kullanıcısı buldunuz forumda Antalya'da olarak daraltmayın bence. Bende vardı 98 model 2.5 CD geçen yıl sattım. Yakıt olarak tahminimce şu an 45 kuruş LPG yakar şehir içinde. Şehir dışı 23-24 kuruş. Yedek parça sıkıntısı vardır İstanbul dışında. İstanbulda olsa da pahalıdır.
  • omega 2.5 v6 ların temizleri genelde 15 bin liradan aşağı zor bulunuyor. Ayrıca otomatik viteslerin sorunlu olduğunu okudum. Adam söylediğine göre baya masraf yapmış. Acil paraya da ihtiyacı olmasına rağmen mtv yi ödeyecek ve 100tl gaz da koyacak. Satıcı bana biraz fazla istekli geldi. Gene de gidip bakın, ustaya, servise gösterin. Temizse o parayı eder.
  • Plaka No
    35BFK90
    Marka
    OPEL
    Model
    1997
    Sahiplik Belge Tarihi
    27/02/2012
    Tescil Birimi
    İZMİR
    Renk 1
    MAVİ
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK
  • eyvallah, yani vazgecmek için böle 2-3 tane yorum bekliyodum güzel oldu :)) sagolun varolun baska arac bakıcaz, o zaman, mondeo 2.0 ghia daha saglam bir secim olur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

omega 2.5 v6 ların temizleri genelde 15 bin liradan aşağı zor bulunuyor. Ayrıca otomatik viteslerin sorunlu olduğunu okudum. Adam söylediğine göre baya masraf yapmış. Acil paraya da ihtiyacı olmasına rağmen mtv yi ödeyecek ve 100tl gaz da koyacak. Satıcı bana biraz fazla istekli geldi. Gene de gidip bakın, ustaya, servise gösterin. Temizse o parayı eder.

Otomatik şanzımanları bariz sıkıntılı. Ömür çok kısa. Daha sonra sahip olduğum Fiat Marea ELX Aut. şanzımanı Opel Omega'da yok. Marea'nın şanzımanı sıkıntısızken Omega'da vites geçişlerinde biri arkadan itiyor hissi veriyordu. O yıllarda böylesine bir araba yapan Opel ona düzgün bir şanzıman koyamamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

quote:

omega 2.5 v6 ların temizleri genelde 15 bin liradan aşağı zor bulunuyor. Ayrıca otomatik viteslerin sorunlu olduğunu okudum. Adam söylediğine göre baya masraf yapmış. Acil paraya da ihtiyacı olmasına rağmen mtv yi ödeyecek ve 100tl gaz da koyacak. Satıcı bana biraz fazla istekli geldi. Gene de gidip bakın, ustaya, servise gösterin. Temizse o parayı eder.

Otomatik şanzımanları bariz sıkıntılı. Ömür çok kısa. Daha sonra sahip olduğum Fiat Marea ELX Aut. şanzımanı Opel Omega'da yok. Marea'nın şanzımanı sıkıntısızken Omega'da vites geçişlerinde biri arkadan itiyor hissi veriyordu. O yıllarda böylesine bir araba yapan Opel ona düzgün bir şanzıman koyamamış.

itme hissi derken anlık olarak mı? mesela manuelde kavrama başladıktan sonra ayağınızı debriyajdan hızlı çekince böyle bi anlık hızlanma hissedersiniz. Onun gibi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ufak bir arızada yada kazada ocağınıza incir agacını dikersiniz :) motor hacmi ve şanzuman ından dolayı yakıtı bir hayli fazladır adam sattıkdan sonra göbek atar
  • makyajli son kasasi candir bence cok sekil araba ama tabi patlarsa iyi patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allystop

Omega nın haricinde birşey düşünüyorsanız, birkaç alternatif model önerebilirim. Ben de 10-15 bin tl aralığında, otomatik vites, 2,5 - 3,5 Litre civarında araç bakıyorum ve favorime eklediğim birkaç ilan:

Citroen Xantia 3.0 V6

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cerkesoglu-ndan-2000-model-citroen-xantia-3000-61550465/detay/

Volvo 980 3.0 24v (sıralı 6 silindir)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-kazasiz-brc-lpg-li-volvo-960-91776288/detay

Bütçenizi ve tam olarak hangi özelliklerde bir araç baktığınızı söylerseniz başka alternatifler de sunabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

quote:

itme hissi derken anlık olarak mı? mesela manuelde kavrama başladıktan sonra ayağınızı debriyajdan hızlı çekince böyle bi anlık hızlanma hissedersiniz. Onun gibi mi?

Hayır hocam daha doğrusu vurma hissi. 3. vitese geçerken araç hep sert bir vurma hissi yaşatırdı. Arkadan bir araba size çarpmış gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allystop

Omega nın haricinde birşey düşünüyorsanız, birkaç alternatif model önerebilirim. Ben de 10-15 bin tl aralığında, otomatik vites, 2,5 - 3,5 Litre civarında araç bakıyorum ve favorime eklediğim birkaç ilan:

Citroen Xantia 3.0 V6

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cerkesoglu-ndan-2000-model-citroen-xantia-3000-61550465/detay/

Volvo 980 3.0 24v (sıralı 6 silindir)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-kazasiz-brc-lpg-li-volvo-960-91776288/detay

Bütçenizi ve tam olarak hangi özelliklerde bir araç baktığınızı söylerseniz başka alternatifler de sunabilirim.

Eyvallah ilginiz için, vallahi linklerdeki araclara baktım citroen olmaz da volvo mesela iyi gibi. Yalnız 2.5-3.0 arası araclardan vazgectim sanıyorum ya yakıt konusunda da sıkıntı yasamak istemiyorum tamam 2.0 motorlar idealdir de üstü bana biraz fazla gelebilir. Yani bütçe olarak 12-14 arası bişi bakıyorum. Ford Mondeo 2.0 Ghia'lar cok dikkatimi cekiyor bu aralar,onlar güzel gibi.Mitsu. Carizma 1.8 GDI'lere baktım ama forumdan arastırdıgıma göre kimse tavsiye etmiyor,parcası cok cok pahalıymıs.Bunun yanında TDI bir arac da olabilir.Mesela Golf 1999'dan sonraki kasası.Baktım da onlar da işte 16-17den baslıyor gibi.Eski kasasını da almak istemiyorum acıkcası.Bilmiyorum işte tavsiyelere acıgım.Kullandıgınız araclara göre ya da daha önceki tecrübelerinize göre bişiler paylaşabilirsiniz.Yani bir aklım diyor git işte mondeo ghia tarzı böyle bir aklım da ilk defa araba alacaksın hatchback al şehiriçi falan rahat zapdedersin diyor.Kafam karısık yani güzel ama böyle arastırmak :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.