Şimdi Ara

Antalya'da Perili Ev!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
38
Favori
93.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Beyler Perili eve dün akşam 9da gittim yanıma fener ve bıçak aldım pencere açıktı eve girdim birden bir sessizlik oldu ust katlara bakmaya başladım binada kimse oturmuyomuş çatı katının kapısı kapalı olduğu için çatıya çıkamadım neyse merdivenlerden iniyordum yukarda bir kapı açılma sesi duydum birşey aşağı doğru indiğini duydum sonra feneri kapadım kendimi hemen dışarı attım eskiden perili evde oturan bir kaç kişi buldum yaşlı bir adam vardı ona sordum bu evde neler oluyo diye bana bu evin bir mezarlığın ustune yapıldığını ve ruhlerın evdeki insanları rahatsız ettiğini söyledi bir nine vardı ona sordum bu evin kapıcısın öldüğünü ve bahçeye gömüldüğü söyledi kapıçı eve yabancıların girmesini hiç sevmezmiş bu yuzden yabancıla korkutup kaçırırmış bu yuzden bina halkı evi terketmiş

demiştim evinde bilgisayarın başında kıs kıs gülüyodur diye

• Kırcami de arkadaslar herkes bilir burayı .

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

Olm burda en az 50 kisiyiz en az da antalyadan 5 kisi var hicmi totonuz yemiyo toplanip gitmeye.al bi cilingir git ya alla alla istanbuldayim yoksa herturlu giderdim antalyada olsam

babanın apartmanımı çilingir al git diyosun :) böyle bi hareket yaparsak cezası var sana ait olmayan mülke giriyosun....

Orijinalden alıntı: 20dk

quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

Olm burda en az 50 kisiyiz en az da antalyadan 5 kisi var hicmi totonuz yemiyo toplanip gitmeye.al bi cilingir git ya alla alla istanbuldayim yoksa herturlu giderdim antalyada olsam

babanın apartmanımı çilingir al git diyosun :) böyle bi hareket yaparsak cezası var sana ait olmayan mülke giriyosun....

napcaz bole 10 senedir gizemli apartmana disardan ssler ekleyerek way a.k diyip durucazmi? gece cilingir tanidik falan elbet vardir.

Zaten girmek istedikten sonra bunlar teferruat.camdan bile girilir

Antalya'da Perili Ev!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 17 Haziran 2011; 15:07:52 >

Madem inanmıyosunuz o zaman ben napayım

git at kendini yüksek bir yerlerden

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

Oha dibindeki okulda OKS'ye girmiştim

Antalya'da Perili Ev!!!

Kaç puan yaptın?

O yılın oks'sine göre gayet iyi bir puan almıştım çok çalışmadığım halde.İyi huylu cin olabilirler

• quote:

Beyler Perili eve dün akşam 9da gittim yanıma fener ve bıçak aldım pencere açıktı eve girdim birden bir sessizlik oldu ust katlara bakmaya başladım binada kimse oturmuyomuş çatı katının kapısı kapalı olduğu için çatıya çıkamadım neyse merdivenlerden iniyordum yukarda bir kapı açılma sesi duydum birşey aşağı doğru indiğini duydum sonra feneri kapadım kendimi hemen dışarı attım eskiden perili evde oturan bir kaç kişi buldum yaşlı bir adam vardı ona sordum bu evde neler oluyo diye bana bu evin bir mezarlığın ustune yapıldığını ve ruhlerın evdeki insanları rahatsız ettiğini söyledi bir nine vardı ona sordum bu evin kapıcısın öldüğünü ve bahçeye gömüldüğü söyledi kapıçı eve yabancıların girmesini hiç sevmezmiş bu yuzden yabancıla korkutup kaçırırmış bu yuzden bina halkı evi terketmiş

Antalya'da Perili Ev!!!

Beyler Koyduğum resme dikkatli bakın evin içinde ışık yanıyo

Atmisinda atmisin..
    Bugun uc dort cocugun eve giris videosu vardi.. Tum binayi gezmisler.. En ust katinda kapisi kirilip acilmis.. Sen nasil giremedin?
    Ordan anladim artik salladigini.. Guya resimde koyacaktin..

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...

• rizörv
  • http://www.youtube.com/watch?v=4j2Jml9wyIg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=EA_rKOfmzxw&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 17 Haziran 2011; 15:19:12 >

•  Antalya'da Perili Ev!!!
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Antalya'da Perili Ev!!!

paint terk

• tam anket açmalık konu
  •  Antalya'da Perili Ev!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 17 Haziran 2011; 15:30:08 >

• Umarım evin içinden dedeler çıkmaz;
    http://www.youtube.com/watch?v=LxoPXy2dDWE&feature=related

Antalya'da Perili Ev!!!

• Tamamını izleyemedim net çok yavaş
    Başında konuşmalar falan var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 17 Haziran 2011; 15:43:15 >

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

4.00-4.010 arası pencerelere iyi bakın vede çatıya,görürsünüz burda mutlaka vardır birşeyler araştırılması lazım Avrupada böyle olaylar giderek artıyo Digiturk kullanan varsa zone reallity de paranormal activity diye bir program var gerçek,gerçek olduğu belli çünkü bazen vakalarda şahıstan kaynaklanan halisinasyonlar olabiliyo o zaman eli boş dönüyolar ama birşey varsa çok tırsarsınız.Birkeresinde evin içinde mırıldanarak şarkı söyleyen kadınla iletişime geçtiler.Kadının cesedi gömülmemiş evin altında çıktı kemiklerini toplayıp törenle gömdüler.1 hafta sonra ev sakinleri mırıldanma,haykırma,duvar tırmala,seslerinin kesildiğini söylediler.Nadirde olsa böyle olaylar yok değil

D-Smart'tada var mı ve Türkçe mi?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.