Şimdi Ara

Antalya / Çamyuva Tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otele rezervasyon yaptırdım. Tercihim iyimi sizce?

• Bu arada etstur ile rezerv ettirdim. etstur dan şikayeti olan varmı?
  • bekarmısın ? artık otellerede damsız alınmıyormuş sanırım..arkadaşlarımızla falan gidemeyiz
  • Etsturu bilmem ama çamyuva güzel bir yerde plajı harika sayılır böyle çamların içinde bir yerde kemer-kumluca arasında antalyadan sanırım 60-70 km ilerde
  • gecen sene ets turdan rezervasyon yaptırmıstım gayet ıyıdı bır sıkıntı cekmedım. otel hakkında da bısey demek güç sonuçta herkesin ayırdığı bir limit vardır o yüzden tercihin iyi ya da kötü diyemem. ama ben olsam başka otellere bakardım beni pek cezbetmedi acıkcası umarım güzel tatil geçirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 31 Mayıs 2010; 17:07:16 >
  • Güzel seçim bence
  • Evet bnde güzel olduğunu düşünüyorum. Tatile o kadar para yatırmak istemedim. 2 aile gidiyoruz eşlerimizle birerde çocuk var yanımızda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çamyuvanın plajına derin dediler doğruluğu varmıdır. Bu tatile en çok kızım için çıkıyordum onu denize sokamassam üzülecem
  • Çamyuva'nın denizi derindir.3-4 m gittikten sonra boy gecmeye baslar.
  • 3-4 metre bölümü nasıldır küçük bir çocuğun girebileceği bir şekildemi?
  • Evet Antalya/Kemer/Çamyuva'ya gidenlerden yorum bekliyorum.
  • Hocam bence Çamyuva çok iyi bir yer değil, Oradaki otel standartları çok düşük, ama sana iyi tatiller.
  • Artık gidip göreceğiz bakalım, değişik tecrübe olacak. Ama orada tanıdıklarım var Antalya'da en güzel deniz tekirova ve çamyuva dediler. Benim çekincem girer girmez derinlik başlıyorsa, kızımı nasıl sokacağım.

Edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cash| -- 26 Haziran 2010; 10:48:57 >
  • Aslında baya bir derinlik var ama o kadarda değil, yani kızınız siz yanınızda olunca sorun yaşamaz sanırım.
  • Hort.Çamyuva hakkında bilgi rica ediyorum.Tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Hort.Çamyuva hakkında bilgi rica ediyorum.Tavsiye edermisiniz?
    şimdi oraya tokı yapıldı denız kurudu her yer çöl:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.