Şimdi Ara

Antalya Belediyesinde Büyük Yangın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya Büyükşehir Belediyesi evraklarının yakıldığı iddiası

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait atölyelerin yer aldığı Boğaçayı Şantiyesi'nde yakılmaya çalışılan ve belediyeye ait olduğu iddia edilen evraklar polis ekipleri tarafından söndürüldü. Evraklara polis tarafından el konuldu. AK Partili başkan Menderes Türel, "Mustafa Akaydın'ın Amerika'da yaşayan kızının yanına kaçacağına ilişkin ihbar aldık. Bu konuyla ilgili güvenlik güçlerinin gerekeni yapması gerekiyor" dedi. Mustafa Akaydın jet bir açıklama yaptı ve bu iddiaları ‘Ben salak mıyım evrakları orada yakayım? Böyle bir şeyim olsa kır evime götürür orada yakarım’ sözleriyle yalanladı. Bunun ardından Türel yeni bir iddiada daha bulundu “Akaydın’ın kır evi basılıyor”

TÜREL: EVRAKLAR İMAR VE BÜTÇE İLE İLGİLİ

Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, teşkilat üyelerine seçim sonuçlarına ilişkin teşekkür amacıyla düzenlediği toplantıda, Boğaçayı Şantiyesi'nde belediye evraklarının yakıldığı yönünde ihbar geldiğini söyleyerek, partililere evraklara sahip çıkılması çağrısında bulundu. Bunun üzerine Köse, resmi olmayan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel ve partililer, Boğaçayı Şantiyesi'ne gitti. Alanda inceleme yapan Türel, evrakların özellikle imar ve bütçe ile ilgili olduğunu belirtti. CHP'nin yaptığı itirazların arkasında kendilerinin göreve gelmesini geciktirme gayreti olduğunu öne süren Türel, bugünkü olayla usulsüzlüklerini, yolsuzluklarını, hırsızlıklarını örtmek için bazı evrakların yok edilmesi girişiminde bulunduklarının açık şekilde ispatlandığını anlattı.

Haberin Devamı=http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26138324.asp

Mustafa Akaydın'ın cevabı

Akaydın “Türel o koltuğa oturursa çok ayıplı bir belediye başkanı olacak. Benim belediyede arka odamda büyük çoğunluğu 60 aylık belediye meclis gündemlerinin fotokopileri, proje teklifleri, kitap, broşür gibi lüzumsuz evraklarla doluydu. Türel’e temiz bırakalım diye biz bu evrakların temizlenmesini istedik. Arkadaşlarımız da bunların yakılarak imha edilmesini istemiş. Benim haberim bile yoktu yakılacağından. En iyi imha yöntemi yakma demişler ve bu olay gerçekleşmiş” dedi

Haberin Devamı:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26138631.asp

Dünkü kedi olayından sonra bu olayın yaşanması Türkiyenin durumunu açıklar nitelikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 2 Nisan 2014; 16:36:54 >

• . Türel’e temiz bırakalım diye biz bu evrakların temizlenmesini istedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

. Türel’e temiz bırakalım diye biz bu evrakların temizlenmesini istedik.

aynen yalanın daniskası

İnşallah hapsi boylar bu chp li başkan eğer suçluysaki %99 suçlu olduğuna inaniyorum ben

bu mersinede çok dikkat etmek lazım ama çoktan yakmış olabilirler mersinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 2 Nisan 2014; 16:44:04 >

• 04.10.2013 15:10 Haberin Tarihi

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel’in, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı döneme ilişkin çarpıcı belgeler ortaya çıktı.

AKP’li Menderes Türel’in Belediye Başkanı olduğu, 2008 yılında düzenlenen 44. Altın Portakal Film Festivali’nde 3 otelde 9 günlük kalma bedeli olarak belediyeye 3 milyon TL fatura çıkarıldı.

Bizimantalya.com isimli sitede yer alan belgelere göre, habere konu olan otellerin konuk listesinde ismi yazan kişileri kalmadığı belirtildi.

Belediye başkanı olduğu dönemde Antalya Kültür ve Sanat Vakfı Başkanlığı da (AKSAV) yapan Menderes Türel’in ödemediği bu faturalardan dolayı icralık olan AKSAV’ın borcunu belediye ödemek zorunda kaldı.

Konaklama Listesi:

LİSTEDE İSMİ OLAN KİŞİ: “BEN O OTELDE KALMADIM. FESTİVALE GİTMEDİM”

Belediye’nin 44. Altın Portakal Film listesi konukları arasında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yer alıyor. Tütüncü’nün 17-20 Ekim tarihleri arasında otelde kaldığı gerekçesiyle 360 Euro fatura çıkarılmış. Ancak Tütüncü yaptığı açıklamada “Ben adı geçen otelde hayatımın hiçbir döneminde hiç kalmadım. Ayrıca Altın Portakal Film Festivali’ne de hiç katılmadım” dedi. Tütüncü o dönemde AKP Gençlik kolları genel başkanıydı.

LİSTEDE EŞ, DOST VE AKRABA İSİMLERİ DE YER ALIYOR

HILLSİDE SU OTEL’in 44’üncü Altın Portakal konuk listesinde yer alan bazı isimler de dikkat çekiyor. Örneğin dönemin Belediye Başkanı ve AKSAV Başkanı Menderes Türel’in akrabaları olan Sudi Türel adına bin 200 Euro, Mehmet Türel adına 240 Euro otel faturasında yer alırken Münir Türel, Baybars Türel’in de Antalya Film Festivali konuk listesinde isimleri yer alıyor.

AKSAV’A İCRA ŞOKU

Festival sonrasında eş, dost, akrabaların ve meçhul isimlerin kaldığı otelin çıkardığı astronomik rakamlı faturalardan birini ödemeyerek AKSAV’dan icra yoluyla faizli alındı. AKSAV, ödediği bu faturalar daha sonra belediyeden alındı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ciddi anlamda zarar uğratıldı.

OTELLERDEN ASTRONOMİK FATURALAR

HILLSIDE SU HOTEL, SEA LİFE OTEL ve SHERATON VOYAGER HOTEL’e ödenen ya da ödendiği iddia edilen rakamlar incelendiğinde skandal ortaya çıkıyor. Dönemin kayıtlarına göre; HILLSIDE SU HOTEL 1 milyon 642 bin liralık fatura en yüksek bedelin ödendiği otel oluyor. SHERATON VOYAGER HOTEL’e 450 bin liralık fatura ile ikinci sırada yer alırken belgelerde SEA LİFE OTEL’e konaklama bedeli olarak 354 bin lira ödendiği dikkat çekiyor.

AKP’li Menderes Türel döneminde gerçekleşen bu olay akıllara birçok soru işareti getiriyor. 44. Altın Portakal Film Festivali’nde sadece konaklama ücretinin 3 milyon TL’ye yakın olması normal mi? Bir diğer dikkat çeken durum ise, ismi konuklar arasında yer alıp, adına fatura kesilen isimlerin daha önce o otelde hiç kalmamış olduklarını açıklaması.

Kaynak

• Yapılan yanlışı başka bir yanlışla örtmeye çalışmak pek doğru ve samimi gelmiyor bana onlarında yanlışı varsa konu açılır tartışınılır.Her iki olayda birbirini örtbas edemez.
  • Al birini vur ötekine. İşte bu yüzden AKP 'ye "Hırsız" diyen CHP'lilere gülüyorum, samimiyetsiz buluyorum. Adamlar dalavere yapanları, dalavere yapanlarla kovmaya çalışıyor. Güzel Türkiyem benim. Her kesimi ayrı komedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİR'DE DEPREM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.