Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurr84

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.R.

Film keyifliydi.Ama Civil War'a kadar beklemekte zor
    Falcon Ant-Man'i ararken kadın Spider Man'i tarif etmek yerine direkt ismini söyleseydi keşke :/ Çoğu kişi orda tarifi anlamadı.

Senaryonun Marvel'la Sony arasındaki anlaşma yapılmadan önce yazıldığının farkındasındır umarım. Oradaki cümle sadece bir gönderme bazında yapılmış, özel bir anlamı yok.

Sürekli ayni şeyi yazıyorsun bir sahne eklemek bu kadar zor sanki marvel in hep spidermanli planları varmış zaten

Seni Marvel'ın yönetim kadrosuna getirelim istersen buralarda harcanıyorsun .

• Rezil br film 10 yaşında olsan belki begenirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Rezil br film 10 yaşında olsan belki begenirdim

Neden rezil olduğunu da yazsaydın bari de öğrenseydik.

• Film güzeldi, beklentilerimi karşıladı. İlk yarıda aksiyon çok az olduğu için sıkılabiliyorsunuz ama ikinci yarı gayet güzel. Size ne kadar küçük olduğunu çok iyi hissettiriyor resmen siz de küçülüyorsunuz aynı şekilde
    Espriler güzel olmuş, normalde eleştiririm marvel'i espriyi cok artırdığı icin ama bunlar karaktere gayet uygun ve güldürüyor.Thor a gitmemişti mesela o kadar espri.
    Sonuç olarak gayet keyif alacağınız güzel bir film olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 18 Temmuz 2015; 22:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Film kahramanı beni iron man ya da thor kadar etkileyemedi lakin marvel diyoruz,eminim bize bu kahramanı da benimsetecek bir iş yapacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Film kahramanı beni iron man ya da thor kadar etkileyemedi lakin marvel diyoruz,eminim bize bu kahramanı da benimsetecek bir iş yapacaktır.

Filmin etkileyici olmak gibi bir iddiası yok zaten. Bu eğlencelik bir film, öyle değerlendirmek gerek. Guardians of tthe Galaxy de öyleydi mesela.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Eğlencelik film kulağa hoş geliyor.

• Filmden şimdi geldim İstinye Imax'ten. Yalnız Imax'te görüntü kalitesi kötü gibi geldi bana Age of Ultron'dada böyleydi artık Imax'e gitmek konusunda kararsızım.

Film komedi olarak ortalama üstü olmuş 2. aşamada tamamlandı, Civil War fragmanını bekleyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Rezil br film 10 yaşında olsan belki begenirdim

,
     Ant-Man (2015) | Marvel

• Beyler Winter Soldierın kolunun o en sonki credit sahnesinde neden makinede kaldığını açıklayabilcek varmı merak ettim açıkcası.
  • Film gayet güzeldi fakat bazı sahnelerde insanlar kahkaha atarak guluyordu ben tebessüm bile etmedim.
    Birde sonunda bi sahne dahamı vardı biter bitmez çıktım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram nedeniyle gidemedim şu an çok merak ediyorum acaba nasıl birşey çıkacak. Ultron'dan iyiyse yeterlidir
  • Guardians of tthe galaxy deki hava verilebildiyse izlenir bu film. Neyse gidenlerin yorumları daha da bir artsın bakalım nasılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

Film gayet güzeldi fakat bazı sahnelerde insanlar kahkaha atarak guluyordu ben tebessüm bile etmedim.

2 sahne var toplamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Film gayet güzeldi fakat bazı sahnelerde insanlar kahkaha atarak guluyordu ben tebessüm bile etmedim.

2 sahne var toplamda.

Bak sen bende diyorum insanlar neden çıkmıyor
    Bunları bulabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

quote:

quote:

2 sahne var toplamda.

Internet.

• quote:

quote:

quote:

2 sahne var toplamda.

• Dün gidicektim filme ama kararsız kaldım cidden fragmanı fazla iyi değildi.nasıl sizce arkadaslar gidip izlenirmi
  • Filmden geldim sonunda. Öncelikle filme merak beslemiyordum fakat Ant Man sinematik evrende ilk kez gözüktüğü için gittim filme. Filmi beğendim mi? Hem evet hem hayır.
    Senaryo oldukça tatmin edici geliyor, Görsellik iyi, Oyunculuğu tatmin edici bulmadım. Filmin ilk yarısı sıkıcıydı bana göre, 2.yarı aksiyonluydu ve 1.yarıdan kat kat daha iyiydi. After Credits sahnesini de rastladım.

Captain America ve Falcon Winter Soldier'ı görüyor Winter Soldier'ın kolu makinede kalmış heralde, Captain Tony'yi arayalım falan diyor Falcon bize inanmaz diyor Captain yalnızız diyor Falcon yalnız değiliz bir adam biliyorum diyor büyük ihtimal Spiderman'den bahsediyor heralde, Civil War'ın başı galiba bu after credits sahnesi.

7,8/10

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Filmden geldim sonunda. Öncelikle filme merak beslemiyordum fakat Ant Man sinematik evrende ilk kez gözüktüğü için gittim filme. Filmi beğendim mi? Hem evet hem hayır.
    Senaryo oldukça tatmin edici geliyor, Görsellik iyi, Oyunculuğu tatmin edici bulmadım. Filmin ilk yarısı sıkıcıydı bana göre, 2.yarı aksiyonluydu ve 1.yarıdan kat kat daha iyiydi. After Credits sahnesini de rastladım.

Captain America ve Falcon Winter Soldier'ı görüyor Winter Soldier'ın kolu makinede kalmış heralde, Captain Tony'yi arayalım falan diyor Falcon bize inanmaz diyor Captain yalnızız diyor Falcon yalnız değiliz bir adam biliyorum diyor büyük ihtimal Spiderman'den bahsediyor heralde, Civil War'ın başı galiba bu after credits sahnesi.

7,8/10

Ant-Man'den bahsediyor orada. Veya bağlantılı olarak Henry Pym olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.