Şimdi Ara

Anno 2205 (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift başlıktan kilitlenen diğer konuyu incelemek isterseniz:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/107487613

Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/375910/

Anno 2205 (2015) [ANA KONU]

Trailer:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hangi Platformlar için onu da söylesen? PC için varmı en önemlisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

Hangi Platformlar için onu da söylesen? PC için varmı en önemlisi..

önceki oyunlarında olduğu gibi sadece PC ye çıkıyor..
  • Steam'de önsiparişe açılmış, hayret niye 180 değil de 138 TL? Çoh ucuz
    60 euro şu an tam 183 TL, belki de yanlış yazdılar. Ubisofttan beklemezdim böyle düşük kalite bir hizmeti.
    http://store.steampowered.com/app/375910/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 16 Haziran 2015; 6:15:47 >
  • Yine gelecek zamanda geçiyor. Anno 1404 gibi olsaydı keşke. Teknolojik şeyler sarmıyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Yine gelecek zamanda geçiyor. Anno 1404 gibi olsaydı keşke. Teknolojik şeyler sarmıyor beni.

Ben bayılıyorum ve nicedir böyle bir oyun bekliyordum.

Herkes mi tarih düşkünü diye baktım Benim gibi olanlar da varmış. Galiba bayıla bayıla oynayacağız oyuna.

Çok yok zaten. Yakında çıkacak. Kasım'a ne kaldı be. Aynı ay XCOM 2 çıkacak

Bir de PC'ye özel oyun yok derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım sıkıldığından anno serisinden bir oyun açıyorum, yeni oyun için 4 ay beklemek zor olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine gecelere kadar başında geçireceğiz oyunun. Çıksın bakalım nasıl bir şey.
  • 1700 yıllarında geçen bir Anno oyunu çıksaydı keşke.
  • çıktı oyun..
  • Bi göz atıcam ama 1404'ün tadını 2070 verememişti muhtemelen 2205'te veremeyecek.

İleri endüstriyel çağ fazla sevimsiz olduğundan olsa gerek.

Yoksa oyunun mantığı, mekaniği falan aynı.
  • Şu zamana kadar çıkan tüm Anno oyunlarını oynamış biri olarak ön sipariş vermeyi düşünmüştüm zamanında, ama sonradan fikir değiştirip "hele bi çıksın" demiştim. Bu süreç içinde hiç takipte etmedim oyunu. Steam yorumlarına bakarak iyiki aceleci davranmamışım diyorum. Yorumlardan anladığım kadarıyla zoru başarıp şu serininde içine etmişler. Anno'yu Anno yapan çoğu özellik oyuna eklenmemiş, epey casual bir oyuna dönüşmüş.

Storage olayı kalkmış, depolar kalkmış herşey limana bağlanmış. Storage kalktığına göre bu oyunun can damarı olan kaynak yönetimi kısmı epey basite indirgenmiş demektir. Limitli olan kaynaklar limitsiz olmuş (Madenler vs.). Ayrıca eskiden bir üretim binası yaptığımızda, bina tipine bağlı olarak 4-5-6 vs. adet tarla/üretim birimi olurdu ve bunları uygun bir şekilde yerleştirip mümkün olduğunca alandan tasarruf etmeye çalışırdık, bu olayda gitmiş.

Yerleşim birimlerini ayarlarken eğlence/kültürel binalar yaparak bu yerleşim birimlerinin upgrade olmasını sağlardık biliyorsunuz (Tabi diğer gereksinimlerini de sağlamak kaydıyla). Ve tüm bu binaların belli bir etki alanı olurdu, bizde bu etki alanlarına göre planlamamızı yapardık. Etki alanlarıda gitmiş.

Continuous mod ve multiplayer'da yokmuş. Sadece campaign varmış. Random map'lere elveda. Ayrıca faction olayına da elveda. Zorluk derecelerine de elveda.

E geriye ne kaldı? Bırak orjinal almayı, korsanını bile indirmeye değmez bir oyun olmuş. Durum böyleyse herhalde bundan daha zevkli olabilecek android/ios oyunları vardır diye tahmin ediyorum.

Oyunun fiyatının 138tl olmasına değinmiyorum bile.

Satın almayı düşünüyorsanız Steam'deki yorumları okumayı ihmal etmeyin derim.

• varsa yoksa continuous, onunda olmayışı şimdilik saçma olmuş gibi.. campaign hiç oynamamıştım seride, bakalım artık.. multiplayeri tutulmuyordu zaten.. tutulacak gibide değil.. etki alanını kaldırmaları oyunu kolaylaştırdığı kesin ancak rahat olmuş.. anno bir yerden sonra insanı çok yoran bir oyun.. bir kaç resim atayım..

Anno 2205 (2015) [ANA KONU]Anno 2205 (2015) [ANA KONU]Anno 2205 (2015) [ANA KONU]Anno 2205 (2015) [ANA KONU]Anno 2205 (2015) [ANA KONU]Anno 2205 (2015) [ANA KONU]Anno 2205 (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 3 Kasım 2015; 23:39:19 >

• Oyundaki önemli olan herşeyi kaldırmışlar.Anlamak güç gerçekten geriye hiç birşey kalmamış.Serinin en sevdiğim oyunu 1404 öyle olmaya devam edicek sanırım.
  • uzaya asansör ile çıkmak komik olmuş
  • Aynen 1404 ve 1701 çok iyiydi.Arada online versiyonunu oynuyorum ama 1701 deki tadı vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

uzaya asansör ile çıkmak komik olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 4 Kasım 2015; 2:18:30 >

• i7 4790k, 16 GB Ram, GTX 660 ile detayları açınca 1080p'de 20 fps alıyorum.
    Kısınca problem yok yüksek fpsleri görüyorsunuz fakat oynayacakların aklında olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Anarsist_ -- 5 Kasım 2015; 18:17:53 >
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    Oyun başladıktan sonra mı bu fps'yi alıyorsunuz? Yoksa başlarken haritayı kamera ile şöyle bir turluyor orada mı alıyorsunuz?

Birde AA çok fazla etkiliyor oyundaki FPS'u. 2x'de çalıştırıyorum ben.

---

Oyun çok iyi bu arada. Oynamayaı düşünenler varsa tavsiye ederim.
  • Biraz kurcalayıp ideal grafik ayarlarını buldum. Tek tek denedim diyebilirim.

Şehirin henüz yarısı dolduktan sonra o fpsleri alıyordum, belki ekran kartının ramiyle de ilgili bir durum olabilir diye düşünüyordum.

Akabinde vsync kapayıp detayları shader quality ve distance dışında tamamen high'a alınca, aa'yı da 2x açınca 45 fps'den aşağıya inmediğimi farkettim.

Vsync açınca 45'i 30'a sabitlemeye kalkıyor. Mutlaka kapatılmalı düşük gpularda.

Shader quality ve distance dışında fps düşüren bir şey yok, hepsini kökleyebiliyorsunuz.

Shader ile distance'i açınca 20 fps görülüyor. Uzak durulmalı...

Uygun grafik ayarlarını bulunca, optime'yi de beğendim diyebilirim. Bunu okuyacak gtx 660 benzeri kart kullananlar varsa, iyi bir rehber olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.