Şimdi Ara

Anno 1800 oynayan yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bir kaç gün önce edindim, muhteşem. İlk kez anno oynuyorum ve bilmediğim çok şey var. Ekonomi konusu çok sıkıntılı. Yardım edebilecek veya yararlı bilgiler paylaşabilecek arkadaşlar konuşalım,paylaşalım.

• Türkçe yamayı bekliyorum ben. Ben de ilk defa oynuyorum ingilizceyle bir yere kadar sonrası bayağı detay olmaya başlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Henüz 1800 oynamadım ama eski serilere göre şöyle diyebilirim : planlı gitmek gerek. Halkın isteklerini karşılamalısınız. Birden herşeyi yapıp üretmek çok doğru değil. Ekonomi temelli bir oyun olduğu için ürün satışı da gerekiyor. Benim tavsiyem anno1800 Türkçe rehber videoları var. Onları izlerseniz aslında işi çok kolay kapabilirsiniz.
    Bu arada ben de oyunu almak istiyorum ama düz paket ile complete edition arasında o parayı hak edecek fark var mı

• ademis kullanıcısına yanıt
    epicgames üzerinde ciddi indirimler var, ben oradan indirim kuponu ile satın aldım oyunu çok ucuza denk geldi. oradaki paketlere göz atabilirsiniz, youtube üzerinde paket fark videoları mevcut.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    yakın zaman da yamasının çıkacağını sanmıyorum, zaten çok fazla kelime var ve pekte forumda bile üzerine konuşulan bir oyun değil. artık video izleye izleye öğrenicez.
  • Epicden zaten takipteyim. Neyse az önce düz versiyonu aldım ben. Aradaki 130 TL fark çok geldi :)

• Diğer adalarda en fazla Artisan seviyesine kadar çık. Sadece tarla yapıp bırakma. Ana ada haricinde diğer adaların bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsin. Sadece bi üst sınıfa çıkmak için ne gerekiyorsa onu yap, ekonomini rahatlatacaktır. Engineer sınıfını hızlıca atlamaya çalış. Çünkü mühendis sınıfında fabrikaların maintenance yani bakım masrafları ve yapım masrafları çok fazla. Investor sınıfı çok fazla para kazandırıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1500 Investor varken 10000'den fazla gelirim vardı. Investora geçince oyun çok kolaylaşıyor. Ekonomi birden fırlıyor yani. Engineer sınıfına geçince petrol ve elektrik açılıyor. Elektrik, petrol istiyor ve elektriğin gittiği fabrikalar ve iş yerleri %200 çalışıyor. Yani tarla ve iş yerlerini ayrı yerlere kur. Petroller tren ile gönderiliyor. Petrolleri tek hattan gönderme yoksa gecikme yaşanıyor, yapabildiğin kadar çok hat yap.
    Ben campaign oynadım sadece ve dlclerim yoktu. Trial versiyonlarından biliyorum, Sunken Treasures DLCsi oyuna yeni bölge ekliyor ve keşfetmen gerekiyor. Bu bölgede çok büyük bi ada var. Normalde yerleşim sıkıntısı çekiyorsan bu DLC çok rahatlatır.

Bu oyunun neden ana konusu yok ? Anno 1800 Türkçe yama konusunda gördüğüm kadarıyla baya oynayan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoneOcean -- 18 Mayıs 2020; 16:23:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekonomi olayını çözdüm, şu an dengede gidiyorum fakat nüfus artışı durakladı. Üret ve sat işine girdim. Sabun piyasası çok iyi para bırakıyor.
    Adamda festivaller yapılmaya başladı herkes mutlu. Kaynaklarım çok fazla. Kurcaladıkça çözüyor insan.

• yanlış yerdesin dostum. dh tayfası türkçe yama olmadan tetris bile oynayamaz ayrıca strateji oynayan kalmadı eskisi kadar
  • Epicten alsam mı almasam mı çok kararsızım 74₺ veresim yok standart sürümüne bilemedim.
    10$ aslında ama bize çok aga ubisoft keşke Tr ye özel fiyat yapsa
  • Ben oynuyorum ve oynadıkça yeni şeyler keşfediyorum. Evet forumda bu indirimden önce hiç oynayan yokmuş herhalde. Gerçekten inanılmaz keyifli bir strateji oyunu.
  • Oyunlar genelde 3-15 yas arasına hıtap ettıgı ıcın boyle oyunları yapan fırmalarda az oynayanların sayısıda az.

Nerede o eskı stratejıler derken anno tam olarak o eskı tadı verıyor
  • oyunla ilgili bir rehber ve ana konu oluşturdum konuya katılıp fikir alışverişinde bulunabiliriz arkadaşlar.
    rehber zamanla güncellenecek

https://forum.donanimhaber.com/anno-1800-rehber-ana-konu--143707668
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.