Şimdi Ara

Annie Mid mi Support Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annie için Sizce Şuanda Mid mi Uygun Yoksa Supportmu ? Fikrini paylaşacak herkese teşekkürler Hiçbiryere uygun değil diyenlerde çıkacaktır sanırım .

• Soloq için mid daha uygun. Team ranked için support

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maini Annie olan biri olarak şöyle diyeyim yanindaki adc cidden iyiyse bot lane tabikide tercihimdir.Dar edersiniz onlara koridoru.
    Fakat mid lanede daha tatli duruyor benim icin.6 levelde tekliyemiyecegin hero az.

• quote:

Orijinalden alıntı: bektasimo

Maini Annie olan biri olarak şöyle diyeyim yanindaki adc cidden iyiyse bot lane tabikide tercihimdir.Dar edersiniz onlara koridoru.
    Fakat mid lanede daha tatli duruyor benim icin.6 levelde tekliyemiyecegin hero az.

Anladım teşekkürler benımde en cok oynadıklarımdan bırı annıe ama hala lane seçemıyorum
  • midde 6 olunca r+w+q+ignite combosuna kill, sup giderse 6da adcye 2 kill. ikisinin de hakkını veriyor. ancak ben mide daha mobil bir şampiyon gitmesi taraftarıyım. jungle girince midde annie varsa campliyorum. çalıda stunını minyon keserken kullanmasını bekleyip girince koridora kill bırakabiliyorsun. o yüzden support. skillerinin temel hasarları yüksek. aa menzili çok uzun q ile birlikte iyi dürtme hasarı oluyor. hem support gidince late gamede hasar avantajı oluyor takımının.

edit: e skillinin mana bedeli çok az o yüzden sürekli stun hazır oluyor neredeyse. support için diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CFFC1547 -- 28 Mart 2015; 18:57:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

midde 6 olunca r+w+q+ignite combosuna kill, sup giderse 6da adcye 2 kill. ikisinin de hakkını veriyor. ancak ben mide daha mobil bir şampiyon gitmesi taraftarıyım. jungle girince midde annie varsa campliyorum. çalıda stunını minyon keserken kullanmasını bekleyip girince koridora kill bırakabiliyorsun. o yüzden support. skillerinin temel hasarları yüksek. aa menzili çok uzun q ile birlikte iyi dürtme hasarı oluyor. hem support gidince late gamede hasar avantajı oluyor takımının.

edit: e skillinin mana bedeli çok az o yüzden sürekli stun hazır oluyor neredeyse. support için diyorum.

Bende sizinle benzer dusundum o yuzden genellıkle sup oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Support

• Midde de güçlü ama support daha uygun. Orianna xerath gibi değil nidalee zed falan hiç değil.

• cungul
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

cungul

Jungle bens
  • ikisi de güzel
  • adc
  • İyi bir support değil. Kaçış yok,sustain yok belki stun var.
  • Top oynuyorum çokta güzel oluyor hani. Q ile minyon kaçırmıyorum 4-5 lvl olunca karşımdaki poke yapınca, yaptığına pişman oluyor. Top ta denemeni tavsiye ederim
  • Sup mid top yasuo karsisina alabilirsin cogu yasuo civa almiyor

• Orta koridor için alınabilir ama rakip şampiyona göre alınır mı alınmaz mı öyle karar veriyorum.Karşında viktor nidalee lb varsa uzak dur derim.Kata gibi menzili olmayan herolarda gözü kapalı alabilirsin.Flashsız açık hedef olman da cabası o sebeple alt koridorda alınıyor genellikle.
  • Sup bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senzafiné

Top oynuyorum çokta güzel oluyor hani. Q ile minyon kaçırmıyorum 4-5 lvl olunca karşımdaki poke yapınca, yaptığına pişman oluyor. Top ta denemeni tavsiye ederim

Gerçekten bugun deneyeceğim hocam
  • main ap herom brand ve karşılaşmayı en çok sevdiğim de annie ikisininde combosuda ölümcül ve yaşarken tf den kaçınılması gereken herolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.