Şimdi Ara

Annesi Kediyi Bırakmaz Dimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim bahçeye yavru kedi girmiş annesi ve kardeşi yan tarafta. bahçeden çıkamıyor hayvan kapısını açtım ama çıkmadı anneside 2 bahçe arasında gidip geliyor ama bizim bahçedeki yavru yalnız kaldı.

Annesi bırakmaz dimi.

Ben elimle alıp bırakacağım yanlarına ama annesi komple bırakır diye korkuyorum

• elinle dokunursan almama ihtimali var diyorlar dediğin gibi ama bilemiyorum biz işyerinde yavru kediyi aldık annesinin yanına götürdük aldı gitti biraz bekledikten sonra
  • sakın alma , kokunu farkederse annesi onu öldürebilir bile , annesinin bıraktığı yerde tutmaya çalış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

sakın alma , kokunu farkederse annesi onu öldürebilir bile , annesinin bıraktığı yerde tutmaya çalış..

Bahçeden kıpramıyor. Kaba Su koydum ama kaçıyor. Kardeşi temelden bakıyor ona anneside buralarda herhalde nasıl götürsem bilemedim.
  • hocam dokunmadan taşımaya çalışın karton vs ile kokunuz sinmesin üzerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

sakın alma , kokunu farkederse annesi onu öldürebilir bile , annesinin bıraktığı yerde tutmaya çalış..

Bahçeden kıpramıyor. Kaba Su koydum ama kaçıyor. Kardeşi temelden bakıyor ona anneside buralarda herhalde nasıl götürsem bilemedim.

diğer kardeşlerini taşıdıysa onu da alır , 1 güne falan annesi almazsa kendi kendine bagirir o zaman sen beslicen :/ yapcak bişi yok imkanın varsa bi kaç hafta eve al yoksa büyük kedi köpek falan öldürür

• Yavru kediye ellersen annesi onu kabul etmez,öldürebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

diğer kardeşlerini taşıdıysa onu da alır , 1 güne falan annesi almazsa kendi kendine bagirir o zaman sen beslicen :/ yapcak bişi yok imkanın varsa bi kaç hafta eve al yoksa büyük kedi köpek falan öldürür

Öyle yapacam. Annesi gözetliyor arada geliyor ama kedinin ses kesildi uyudu herhalde kıyıda köşede

• bizim aşağıda hamile kedi 5 tane yavru doğurmuştu 1 ay önce, hiç birine annelik yapmadı hiç oralı bile olmadı yavrular 5 gece boyunca ağladılar sonra hepside öldü.. bazen olaibliyor böyle.. anlam veremiyorum gerçi..
  • Hüzünledim lan

Yok la bi şey olmaz kediler kuş gibi değil...
  • Muhtemelen kedi zayıf doğdu veya bir rahatsızlığı var ve doğal seleksiyona göre iç güdüleri olan anne kedi, yavrusunun hayatta kalıp kalmayacağını görmek istiyor. Bir yavrunuz varken bazen seçim yapmanız gerekebilir.
  • Hocam anlamadımki ndn götürmedi yanında. bakmazsa yarın süt falan götürecem fakat kacıyor cok korkak malum yavru

• Beyler kedi hala bizim bahçede. Annesi yokluyor kardeşi ile emzirdi öğleden sonra ama bırakıp gittiler yine garibimi. Su koydum hiç içmiyor.

Arada başka kediler geliyor kovaladım hepsini
  • Beyler yavru kedi annesine kavuştu fakat bu sefer 2 yavruda ortalıkta yok:( anneleri arıyor galiba dünden beri göremedim bizim oralardan ayrılmazlardı.

Annesinden ayrı kendi başlarının çaresine bakabilirlermi?
  • 8 yaşından beri kedi besliyom hiç yaşamadım elledim diye kediyi öldürdüğünü bakmadıgını bilmiyorum artık git al elinle götür koy
  • arkadas benimde tam 13 tane kedim vardi , ne guzel bahcede besliyordum. hepsi 1 gunde kayboldu , 1 haftadir kedilerden eser yok, belediyeciler mi yakaladi, zehirledilermi, kactilarmi, hic bir haber yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliperinesk

8 yaşından beri kedi besliyom hiç yaşamadım elledim diye kediyi öldürdüğünü bakmadıgını bilmiyorum artık git al elinle götür koy

Arkadaşım anneside seni tanıyodur çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliperinesk

8 yaşından beri kedi besliyom hiç yaşamadım elledim diye kediyi öldürdüğünü bakmadıgını bilmiyorum artık git al elinle götür koy

annesine ulaştı:) fakat yavrular dünden beri yok annelerini görüyorum ama

Garip bir miyavlama sesi çıkardı beni görünce , inşallah kaybetmemiştir yavruları.
  • O benim elime dusecekti direk annesine dogru top gibi tekmelerdim. Hep nedret etmisimdir kedilerden nesini seviyorsaniz artik. 2 gun ac birakin insan eti verin yer direk.

• yavrusunun daha iyi bir hayat yaşamsı için fedakarlıkta bulunabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.