Şimdi Ara

Annenizi uzmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah nasip ederse 5 gun sonra askere gidiyorum. Annemin artik aglamaktan gozyasi kalmadi. Benim yanimda aglamamak icin zor tutuyor kendini. Odaya girdim annem uyurken birsey almak icin, uyandi direk gozleri kan canagi. Tuvalete kalkiyorum gece yarisi, aglama sesleri duyuyorum. Simdiye kadar ona off dedigim icin bile okadar pismanim ki, onun hakki odenmez. Babanin hakki odenir de annenin odenmez.

Hersey okadar bos geliyor ki artik gozume, saglik ve sevgiden baskasi yalan. Hani para her kapiyi acar diyorlar ya hadi acsin. Ver anneme 1 milyon oglun icin uzulme de bakalim yapabiliyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı tezkereler

not: babanın hakkı da ödenmez

• Hayırlı tezkereler hocam Allah yardımcın olsun

• Güle güle git güle güle gel

• quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

hayırlı tezkereler

not: babanın hakkı da ödenmez

Odenir kardesim odenir. Bak Arda Turan'a, krallar gibi yasatiyor babasini ne hakki gectiyse
    oduyor. 9 ay karninda tasidigi, okadar aci cektigi annesinin hakkini dunyalari verse odeyemez.

• Bende 18'de teslim olacağım muğlaya (kd) Hayırdır nereye düştünüz de anneniz bu kadar perişan oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 12 Aralık 2015; 3:19:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okulu uzatmış olmamın sebeplerinden biri de bedelli askerlik. Askere gidip de köpek muamelesi çekecek bir enayiliği yapmam, hele de paramız varken.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

Okulu uzatmış olmamın sebeplerinden biri de bedelli askerlik. Askere gidip de köpek muamelesi çekecek bir enayiliği yapmam, hele de paramız varken.

Annenizi uzmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

Okulu uzatmış olmamın sebeplerinden biri de bedelli askerlik. Askere gidip de köpek muamelesi çekecek bir enayiliği yapmam, hele de paramız varken.

Annenizi uzmeyin

Bir zamanlar Atatürk'ü ve vatanımı sevdiğimi düşünürdüm, gerçi nasıl bir ilginçlikse Atatürk'e olan saygımı asla kaybetmem ama en azından bu vatanı sevmiyorum kardeşim ben. O kadar ölen insan da boşuna öldü, onu söyleyeyim sana. Zira savaşların tamamı çıkar üzerine kuruludur. Gerçi hiçbir insanın gerçek bir değeri yok, zira Allah denen bir kavram yok, bu da şehitlik algısını sıfıra indirgiyor ama bir insanın ölmesi şu haliyle bir karınca ezmekten farksız. Her birimiz değersiz mahlukatlarız. Ben değerli olduğumu söylemiyorum, sadece kendime değer verdiğimi söylüyorum. Arada fark var. Bir insanın ölmesi tamamen önemsiz bir şeydir, bu yüzden her gün ölüm korkusu ve sefalet içinde yaşıyorken, bu sefaleti durduk yere katlayamam, kimse kusura bakmasın.

Benim mantığım bu. Zaten Allah'a inanmıyorsan bu kapıya çıkmak zorundasın ve kusura bakma ama bunlar asıl gerçekler. Olay benim bir pislik olmam değil, olay asıl gerçekler. 110 milyar insan doğmuş bugüne kadar, karınca sürüsünden farksız. Evrenin boyutu düşünüldüğünde bir insanın değersiz olduğu daha da çok açığa çıkıyor.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglamekrankarti -- 18 Ocak 2020; 22:11:22 >
  • Dunyadaki en acı şeylerden biridir aile acısı. Bende hem senin adına, hem kendi ailem adına duygulandım bu konuyu okuyunca. Hayırlı tezkereler..
  • Uni.ye gittim agladi askere gittim agladi calisaya basladim agladi kadin anam yaaa

• Dünya bir yana annem bir yana hayattaki tek tutunağım annem
  • Sen su an annenin 10 da 1 sevgisini anladin. Askere gidince hepsini cok iyi anlayacaksin. Coraplarini elbiselerini yikamaya baslayinca anneni daha cok anlayacaksin bu dediklerim orada aklina gelsin.

• Takmayin kafaya beyler sizi sevdiğinden falan değil hormonal bir şey işte. Moruk ağlama artık de çak bi tane suratına.

• benimkinin umrunda olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam askerliğiniz nereye çıktı ?

• Hayirdir Sirnak'a falan mi gidiyorsun?
  • quote:

Erkekleri aliyorlar zaten seni değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.