Şimdi Ara

Annemle kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler annemle kavga ettim çünkü son 3 4 gündür evde bana huzur vermiyordu sürekli laf sokuyordu benimle uğraşıyordu akşam babam eve gelince sen bu çocuğu dövemessin sen nasıl babasın şunu adam edemedin diyip duruyor babamda anneme kanıp beni dövüyor 1 2 saat önce gene annem bana laf sokmaya başladı yeter diye bağırdım sürekli laf soktuğunu suçsuz yere yediğim dayaktan bıktığımı anlattım bana sana verdiğim emeklere yazıkalar olsun dedi napıcam bilmiyorum beyler

• kırmızı kart göster
  • Üvey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

kırmızı kart göster

Ya ciddi konu bu arkadaşım adam gibi cevap versene hahahahah çok komik aferim şimdi gidip pipini amcanalara göster helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar07

quote:

kırmızı kart göster

Ya ciddi konu bu arkadaşım adam gibi cevap versene hahahahah çok komik aferim şimdi gidip pipini amcanalara göster helal olsun

pipi dönemi geçti kobraya hakim olamıyorum orası ayrı neysede. git özür dile ne diyim sonuçta gidecek yerin yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 13 Ekim 2013; 19:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Üvey mi ?

Hayır üvey değil ama son 3 4 gündür üvey anne gibi davranmaya başladı neden böyle yapıyor anlamıyorum
  • Takma ne diyon lan kari he he de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Okulda kavga ettinizmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kırmızı kart göster

pipi dönemi geçti kobraya hakim olamıyorum orası ayrı neysede. git özür dile ne diyim sonuçta gidecek yerin yoktur

HAklı olduğum konuda özür dilemek çok can sıkıyor ama neyse özür dileyeceğim ama biliyorum gene devam edicek herzamanki gibi akşamleyin oklavayla dayak yiyiecem

• Ne köylü bi ailesiniz la siz. Dayak mı kaldı bu devirde. Anan da az cahil değilmiş, hiç bir ana çocuğunu dövmesi için babasını kışkırtır mı? Kusura bakma ama aile kurumunu becerememişsiniz.

Neden böyle yazdım: Aile için özelini ulu orta yerde paylaşmamalısın. Yoksa millet notunu veriverir.
  • Kardeş annem cahil değil üniversite mezunu babamda üniversite mezunu ama neden böyle yapıyor anlamadım ya
  • quote:

Beyler annemle kavga ettim çünkü son 3 4 gündür evde bana huzur vermiyordu sürekli laf sokuyordu benimle uğraşıyordu akşam babam eve gelince sen bu çocuğu dövemessin sen nasıl babasın şunu adam edemedin diyip duruyor babamda anneme kanıp beni dövüyor 1 2 saat önce gene annem bana laf sokmaya başladı yeter diye bağırdım sürekli laf soktuğunu suçsuz yere yediğim dayaktan bıktığımı anlattım bana sana verdiğim emeklere yazıkalar olsun dedi napıcam bilmiyorum beyler

Annen'i hiç utandırdın mı veya farkında olmadan hoşuna gitmediği taviz veremediği bir hatayı mı yaptın annen seni kendinden uzak tutmaya çalışıyorda olabilir benim şimdiye dek söylediklerimi ciddiye almasan da bir psikolojik yardım al

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Gizemli16

quote:

Beyler annemle kavga ettim çünkü son 3 4 gündür evde bana huzur vermiyordu sürekli laf sokuyordu benimle uğraşıyordu akşam babam eve gelince sen bu çocuğu dövemessin sen nasıl babasın şunu adam edemedin diyip duruyor babamda anneme kanıp beni dövüyor 1 2 saat önce gene annem bana laf sokmaya başladı yeter diye bağırdım sürekli laf soktuğunu suçsuz yere yediğim dayaktan bıktığımı anlattım bana sana verdiğim emeklere yazıkalar olsun dedi napıcam bilmiyorum beyler

Annen'i hiç utandırdın mı veya farkında olmadan hoşuna gitmediği taviz veremediği bir hatayı mı yaptın annen seni kendinden uzak tutmaya çalışıyorda olabilir benim şimdiye dek söylediklerimi ciddiye almasan da bir psikolojik yardım al

Hocam ben anneme hiç bir şey yapmadım ve son 1 2 aydır onu kızdırcak hiç bir şey yapmadım adım gibi eminim ama neden böyle anlamadım şimdide bana küs kafayı yiyeceğim artık dayanamıyorum ya en iyisi çek yurda git ordan iyi bi üniversiteye git çalış ordan sonra meslek sahibi ol çek git bi daha dönme o zaman anlarlar değerimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_Gizemli16

quote:

Hocam ben anneme hiç bir şey yapmadım ve son 1 2 aydır onu kızdırcak hiç bir şey yapmadım adım gibi eminim ama neden böyle anlamadım şimdide bana küs kafayı yiyeceğim artık dayanamıyorum ya en iyisi çek yurda git ordan iyi bi üniversiteye git çalış ordan sonra meslek sahibi ol çek git bi daha dönme o zaman anlarlar değerimi

Bu düşünceyi kafandan sil eğer dediğini yaparsan sen onların değerini anlarsın sana tavsiyem git annenden özür dile haklıda olsan haksız da olsan belki bu söylediğim abes gibi gelecek ama 2 kural vardır.
    1-Anneler her zaman haklıdır.
    2-Anneler haksız olduğunda 1.kural geçerlidir. Bu kural çocukça olabilir fakat bunu kafana yazarsan senin için iyi olacaktır bende buna adım gibi eminim fakat söylediğim söz ANNELER için geçerlidir. ANNE olduğunu zannedenler için değil. Şimdiden ALLAH yardımcın olsun çok zor bir şey psikolojik yardım almanı şiddetle tavsiye ederim.

• sende onu döv kardeşim kimseye boyun eğme bu dünyada ne annene ne babana haklı oldugun konuda tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforbassist

sende onu döv kardeşim kimseye boyun eğme bu dünyada ne annene ne babana haklı oldugun konuda tabi

Yok artık ne dövmesi kardeşim bıçak soksa gene bişey yapmam
    @ By_Gizemli psikolojik destek alabileceğim kimse yok hastaneyede gidemem çok zorlu günler beni bekliyor nasıl dayancam anlamıyorum
  • quote:

quote:

sende onu döv kardeşim kimseye boyun eğme bu dünyada ne annene ne babana haklı oldugun konuda tabi

@ By_Gizemli psikolojik destek alabileceğim kimse yok hastaneyede gidemem çok zorlu günler beni bekliyor nasıl dayancam anlamıyorum

o zaman başa gelen çekilir kardeşim ben sana tavsiyemi verdim benden bu kadar :)
  • quote:

quote:

Hiç yardım alacağın hocan kimsen yoksa kardeşim kişisel gelişim kitapları al dahada yapacak bir şey yok @ vforbassist in dediği gibi başa gelen çekilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9F774F -- 13 Ekim 2013; 21:17:52 >

• quote:

quote:

Sorun sende değil annende annenin destek alması lazım depresyona girmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.