Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun yukarı. sağlık sistemi artık çökmüştür
    nufüs artış hızı
    kontrolsuz göç
    durdurulmayan mülteciler
    doktorların ülkeyi terk etmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CECCBCE5F

İlk sevindirici haber geldi arkadaşlar. Çok şükür bişey yok denildi. Teyid amacıyla kardeşimiz hastaneye gidebilir.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Şişli hamidiye etfal eğitim ve araştırma hastanesinde anestezist tanıdık var. Ona sorayım istersen sonuçlara baktırma şansı varsa baktırırım.

Edit: testi at yarın doktor arkadaşıma sorayım dedi. Eğer gelme şansın varsa Şişli'ye gidin, doktora gösterin. Bana özelden bilgileri yazın.

Edit2: arkadaşlar özelden bilgi ve test gönderilmedi. Umarım csb dir ve böyle bir hasta yoktur. Ancak eğer csb ise gerçekten yazıklar olsun, çünkü ben ve arkadaşım seferber olduk.

Edit3: Arkadaşlar telefon ile görüştük, yarın inşallah testlere bakılacak. Umarım test sonuçları temiz çıkar. Tüm anneler bizim annemizdir, kahrımızı onca senedir çeken ayakları öpülesi annelerimize ne yapsak azdır. Tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
    Hocam geldimi testler .konuyu acan arkadas gonderdimi sonuclari.insanlarin iyi niyetini suistimal edenlerin her zaman karsisindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdı, testleri arkadaşıma yönlendiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

Mesaj atarsaniz bakabilirim, elektroforez ile mgus veya mm ontanisi degerlendirilebilir, ancak diger bulgular (klinik + goruntuleme + laboratuvar, hiperkalsemi vb.) gerekli...

Gecmis olsun!!
    Merhaba konuya ekledim, incelemenizi rica ederim.
  • devlet sağolsun suriyelilerden fırsat bulup anamızı doktora götüremiyoruzz.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Zannın çoğundan kaçının diye boşa dememiş Allah, hassasiyetli kardeşim. Konuya tekrar bak.
  • Up

• Selamlar. Ben ankara onkolojideyim. Bana yollayabilirsin sonuçları. Sadece idrar eklemişsin bununla bir şey çıkmaz. Dosyayı yolla yarın hematolojiden baktıralım doktorlarımıza. En iyi hematoloji servislerinden birisi bizde zaten. Dr da önerebilirim.

• Eczacı varsa pm atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

geçmiş olsun yukarı. sağlık sistemi artık çökmüştür
    nufüs artış hızı
    kontrolsuz göç
    durdurulmayan mülteciler
    doktorların ülkeyi terk etmesi
    Hocam merhaba, sağlık yönetimi öğrencisiydim gördüklerimden sana şunu söyleyeyim.

Almanya Refah Yönelim tipi (Bismarc modeli) kullanır
    İngiltere Kapsayıcı Sağlık Sistemi (Beveridge modeli)
    Amerika serbest piyasa tipi sağlık sistemi
    Küba Sosyalist Sağlık Sistemini kullanır.

Kübanın modelini bildiğim kadarıyla sadece kendi kullanıyor.Amerikayı çin ve brazilya takip eder.Diğer 2 sağlık sistemini ise Avrupa’da olan diğer ülkeler kullanıyor.Misal Norveç-İtalya (Kapsayıcı Sağlık Sistemi), Fransa-Belçika ise Refah Yönelim Sağlık sistemini kullanıyor.

Türkiye ise bunların hiçbirinde yok çünkü herhangi bir sağlık sistemimiz yok o yüzden çöken bir şeyde olmuyor :)

Edit: Bu arada geçmiş olsun hocam umarım anneniz en kısa zamanda toparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 19 Haziran 2019; 20:25:7 >

• bu sonuçlar olumlu, muhtemelen multiple miyelom ve o tip hastalıklar için istenmiş, özelde 1000 lira her yer değil konu sahibi istanbulda ise ben hematoloji ücretini sorarım
  • Hocam stajyer doktorum multiple myelom olup olmadığını burdan bakmayın . hematoloji uzmanına gitmeniz lazım ama attığınız kağıtlarda bir sorun yok gibi görünüyor birde şikayeti var mı hastanın

• Attığınız sonuçlar normal gözüküyor

• Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun. Yardım için konuyu uplayalim. Bir upu az gormeyelim

• Allah şifa versin
  • Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Fakat bir yerde çok büyük yanlış yapıyorsun sana yakıştıramadım yanlış , Ters , Kabul edilemez. Konunda %70 suriyeliler yüzünden sıra gelmiyor %30 Annem hasta diyorsun , karar ver annen mi hasta suriyeliler yüzünden mi sıra gelmiyor. Suriyeliler hasta değilde senin annen mi sadece hasta onların canı yokmu , bu işler sıraylan işler , erken gelip sıranı alıp beklersin herkesin acil durumu var. Biliyorum annen hasta üzülüyorsun ama suriyelileri suçlayamassın ayıp , ben suriyeli değilim suriyelileri savunmam yanlış yapan suç işleyen suriyeli çeksin gitsin bu devletten ama suçsuz yere suriyeliler yüzünden sıra gelmiyor dersen sen suçlu durumuna düşersin. Konuyu düzeltmeni talep ediyorum. Tekrardan çok geçmiş olsun.

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Zamanında aile hekiminin verdiği yanlış ilaç yüzünden kör kalıyordum suçlu arama herkesin kendine göre hakkı var.

• Koca DH de Dr yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

çok merak etmiştik zaten forumda kimseye siz dememeni, açıklaman iyi oldu

Alıntıları Göster
    Parantezin içine mi takıldın anca? Tabi ilk cümleyi dert etmeni beklemek boş bir ümit olurdu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.