< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
kardeşim
öncelikle şunu unutma her şeyde bir hayır vardır ailende mutlaka seni üzmek istemez sakin ol |
Ben onların beni üzmesinden korkmuyorum. Ben onları çok üzeceğim ona üzülüyorum. Nasıl söyleyeceğim ya
|
hocam valla ben de cevap anahlarlarına bakmaya çok korkuyorum g*tüm 3.5 atıyo şuanda
|
Moral bozmayın önemli olan sağlık. Sağlığınız yerinde olmadığı sürece 1. olsanız bile neye yarar?
|
Hocam şu an aytde 36.50 netim çıktı. Canım biraz sıkkın ama çalıştığım için ailem rahat. Emek vermişsen sorun etme.
|
Hocam moralini bozacak birşey yok. Yeniysen bilmezsin 2014'te derece yapan bir arkadaşımız vardı forumdan Cerrahpaşa TIP Fakültesini kazanmıştı ama rahmetli okuyamadı, okula başlamadan öldürüldü halâ olayı çözülemedi bile. Forumda adamın mesajları duruyor, adam hayalindeki fakülteyi kazandı ama 1 kere bile derse giremeden bu dünyadan göçtü gitti,
5 sene geçivermiş bile yaşasaydı mezun olmasına az bir zamanı kalacaktı, son mesajlarında Cerrahpaşa kazananlarla buluşma planlıyordu en son mesajını 26 temmuzda atmış adam ve profilinde son foruma giriş yazısı çok trajik; Son mesaj tarihi: 5 yıl Son giriş tarihi: 5 yıl Varsın 1 sene geç olsun. Sıkma canını. |
Anne baba oglunun kızının üzülmesine üzülürler kardesim .Bunlarda gecip ilerde sana anı olarak kalacak .Sen kafanı rahat tut .
Gelecekte başarılar dilerim |
En azından teselli eden bir ailen var. Annem seneye iyi yapacağını mı sanıyorsun dedi evet dedim ben artık güvenemiyorum sana dedi babam olmasa kafayı yerdim herhalde babam daha iyimser
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|