Şimdi Ara

Annemin babamın yüzüne nasıl bakacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annemler 60 net yapmamı beklerken ben sadece 37 yaptım. Denemelerde 55ten aşağı düşmeyen ben 37 yaptım. 345te fenden 30 altı yapmayan ben 20 yaptım.
    Nasıl bakacağım annemle babamın yüzüne ? Onlar benden umutluyken ben batırdım. Ağlamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam moralini bozacak birşey yok. Yeniysen bilmezsin 2014'te derece yapan bir arkadaşımız vardı forumdan Cerrahpaşa TIP Fakültesini kazanmıştı ama rahmetli okuyamadı, okula başlamadan öldürüldü halâ olayı çözülemedi bile. Forumda adamın mesajları duruyor, adam hayalindeki fakülteyi kazandı ama 1 kere bile derse giremeden bu dünyadan göçtü gitti,

5 sene geçivermiş bile yaşasaydı mezun olmasına az bir zamanı kalacaktı, son mesajlarında Cerrahpaşa kazananlarla buluşma planlıyordu en son mesajını 26 temmuzda atmış adam ve profilinde son foruma giriş yazısı çok trajik;

Son mesaj tarihi: 5 yıl
    Son giriş tarihi: 5 yıl

Varsın 1 sene geç olsun. Sıkma canını.
  • kardeşim
    öncelikle şunu unutma her şeyde bir hayır vardır

ailende mutlaka seni üzmek istemez sakin ol
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
    Ben onların beni üzmesinden korkmuyorum. Ben onları çok üzeceğim ona üzülüyorum. Nasıl söyleyeceğim ya

• Hocam şu an aytde 36.50 netim çıktı. Canım biraz sıkkın ama çalıştığım için ailem rahat. Emek vermişsen sorun etme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam valla ben de cevap anahlarlarına bakmaya çok korkuyorum g*tüm 3.5 atıyo şuanda
  • inanıyorum hocam elbet emeklerimiz bir gün karşılığını bulacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ben onların beni üzmesinden korkmuyorum. Ben onları çok üzeceğim ona üzülüyorum. Nasıl söyleyeceğim ya
    anlıyorum hepimiz geçtik o yollardan

ailen daima senin yanındadır üzülseler bile daha iyisi için bu zorlu yolu hep beraber geçeceksiniz her şeyde bir hayır vardır bunu unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hyperactivehead H kullanıcısına yanıt
    Ya hocam sene boyu biyolojiden kimyadan en fazla 3 4 yanlışım geldi ki fizikten kötü hiçbir zaman gelmedi bu ikisi. Ama ikisi de fiziğimden kötü çıldırıcam ya.

Bir de sınavda optiği düşürdüm arkadaki kız verdi acaba geçersiz sayılır mı diye düşünmekten sınava odaklanamadım

• Hocam denemelerde coğrafyadan 5-1 yapan adamım tyt ayt batırdım. Şu an dert etmiyorum

• Annem az önce geldi, gülerek bitmesi nasıl bi duygu dedi. Kaldım öyle tebessüm ettim. Şu netlere bakalım da bittiyse kitapları atalım dedi nası neşeliydi.

Ben kafayı koymuştum bu sene bitecekti üniversiteye gidecektim ben

• Anne baba oglunun kızının üzülmesine üzülürler kardesim .Bunlarda gecip ilerde sana anı olarak kalacak .Sen kafanı rahat tut .
    Gelecekte başarılar dilerim

• Dünyanının sonu değil, çevrenizde farklı fırsatlar her zaman olacaktır. Geçmişe değil önünüze bakmalısınız...
  • labittimla kullanıcısına yanıt
    Ya biliyorum söyleyince teselli edecekler ama ben onları üzmek istemiyorum ya. Bir sene daha onlara stres yaşatmak istemiyorum

• Valla kardeş töder özdebir gibi kek denemelerdebu neti yapıp sınabdada böyle olacağını lanse ediyorsan senin hatan evet
    Ama fazla da düşüş yaşamassın bakma kolaydı diyenlere sana zorsa herkese zor bende 40-50 civarı yapıyodum birey zor soruyo sınavdada aşağı yukarı böyle olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheXenos kullanıcısına yanıt
    Töder özdebir değil. 345 ayt mat 10. Deneme ve 345 ayt fen 10. Deneme toplam 55 net gelmişti. Ondan öncekiler de bu civardaydı

• En azından teselli eden bir ailen var. Annem seneye iyi yapacağını mı sanıyorsun dedi evet dedim ben artık güvenemiyorum sana dedi babam olmasa kafayı yerdim herhalde babam daha iyimser
  • Kardesim ne çocuklar ne insanlar var emin ol senin su sınavdaki durumun yada sonucun herneyse o kadar yüz kızartıcı durum ve davranışların yanından geçmez unutma hersey simav değildir diyelim ki istediğin olmadı bidaha dene şansını hayat senin elinde ailende destek olacaktır sana emin ol ;)

• Hocam hiç canını sıkacağım bir durum yok. Napacaksın artık yanlışlarını mı düzelteceksin? Sevabıyla günahıyla yaptın bitti. Bundan sonra git cesurca annene babana söyle böyle böyle oldu yapamadım diye. Her yıl tekrarı olan bir sınav için onlar hakkında kötü düşünmez merak etme. Onlar hariç kim ne düşünüyomuş onu da sen düşünme.

• Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Hocam söyledim dayanamadım daha fazla. Teselli ettiler geçti gitti bi daha girersin. Moralini bozma dediler. Rahatladım cidden

• Moral bozmayın önemli olan sağlık. Sağlığınız yerinde olmadığı sürece 1. olsanız bile neye yarar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.