Şimdi Ara

Anneme S2 Alacagim Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler anneme hediye telefon alacagim, iphone cok pahali oldugu icin eledim direk iphone 4 de kasiyor falan bi sure cekmistim. ilk once s3 dusundum fakat annemde bende tasarimini sevmiyoruz. Sonra aklima s2 geldi tasarimina ben bile asigim ozellikleride fena sayilmaz annemin ihtiyaclarini karsilar diye dusunuyorum. Bende iphone 5 mevcut hep iphone kullandigim icin samsung, android hakkinda cok bir bilgim yok. cahil kullanici degilim yanlis anlamayin ama ben kolay duz klas telefon seviyorum sadece tasarimi yeter benim icin. Ayrica yok romdur yok bilmem nedir ugrasacak vaktim yok.

Neyse olaya gelelim simdi ben bu s2 yi aldigimda bende annemde ugrasamayacagi icin rom vs direk dumduz kullanacak annem. Herhangi bir sikinti donma vs yaratirmi bu telefonda. Ayrica oyunlarda falan perfonmansi nasil kasma yapiyormu real racing 3 vs gibi yuksek grafikli oyunlarda? Kisaca s2 almaya degermi yoksa iphone 4 gibi pismanlikmi (bu donem icin ilk ciktiginda efsaneydi simdi butun oyunlarda kasiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 20 Haziran 2013; 3:44:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S2 alın hocam. Samsung zaten S2'yi güncelleme ile desteklemekte yani odin, rom uğraşmazsınız..

• Yukarda ki arkadaşa katılıyorum. Hem S2'nin annenizin ihtiyaçlarını karşılayacağından eminim.
  • Tesekkurler beyler peki oyun perfonmansi falan nasil anneme alicam ama en cok yararlanan kardesim olucak benim telefonu alip duruyor artik anneminkini alir

• Hocam s2 annenize yetecek düzeyde bir telefon. Telefonu alır almaz 4.1.2 güncellemesi yaparsın. Güle güle kullanır.
  • Yardimlariniz icin tesekkurler yarin aliyorum telefonu...

• Real racin 3 dead trger gibi grafikleri ust düzey olan ve grafik seceneklerinde normal high ve ultra secenekleri olan oyunları ultra grafik secenekleri iles2 de hic kasmadan oynayabilirsin. Cunki s2 nin donanımı yeterlidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Real racin 3 dead trger gibi grafikleri ust düzey olan ve grafik seceneklerinde normal high ve ultra secenekleri olan oyunları ultra grafik secenekleri iles2 de hic kasmadan oynayabilirsin. Cunki s2 nin donanımı yeterlidir.

teşekkurler hocam için rahatladı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.