Şimdi Ara

Annemden Nefret Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler her yemeği yiyemiyorum miğdem bulanıyo anneme ne zaman karnım aç desem mutfak orda yemek yaptım git ye diyo :(
    dediğim hiçbişeyi yapmıyo . sinirli bir insanım sabahları uyanınca beni sinirlendiriyo sürekli tam babamın gelme saatine doğru sonra olaylar başlıyo işte :(
    sürekli kışkırtıyo babamı :( babam aylığı anneme veriyo mecburen ondan istemek zorunda kalıyorum .. okullar kapandığındanberi 1 kere dışarı çıkamadım 5 tl bile vermiyo , dışarı çıksam illaki bi su alıcam ama para yok :( 1 ay oldu nerdeyse ama bikere bile ara vermedi ..yılda 2 tshirt 1 kot alırım zar zorla 1 yıl boyunca onlarla idare ederim . dişimde çürük var para gidicek diye hastanaye getirmedi , şimdi kanal tedavi olucak kesin ama yine para vermiyo :( babama bişey diyemiyorum babamı kışkırttı hep hep o haklı diyo :(
    yemin ederim şu kadından kurtuluyum diye yemin ediyorum sürekli ..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE OHA DİYORUM OKUYORSUNDUR BÜYÜK İHTİMAL TATİLDEYKEN ÇALIŞSANA NE MİNNET EDİYORSUN.EN İYİSİ BU BENCE SENİN İÇİN..
  • Affedersin ama annen mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş kaç ?
  • iyide annen ve baban sana bakmak zorunda değil. git çalış kendi paranı kazan kendin al.
  • öz mü annen?

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

iyide annen ve baban sana bakmak zorunda değil. git çalış kendi paranı kazan kendin al.

ÇOCUK HAKLARI

Madde 1: Her birey on sekiz yaşına kadar çocuk kabul edilir. Her çocuk vazgeçilmez haklara sahiptir.

Madde 2: Çocuk Hakları, bütün çocuklar içindir. Doğum yerleri, konuştukları dil ne olursa olsun fark etmez. Büyüklerin inançları ya da görüşleri nedeniyle hiçbir çocuğa ayrım yapılamaz.

Madde 3: Çocuklarla ilgili bütün yasa ve uygulamalrı oluşturanlar, önce çocukların yararını düşünmek zorundadır. Devlet, çocukların koruma ve bakımını üstlenenlerin sorumluluklarını yerine getirmeleri için önlemleri alır ve onların sorumluluklarını yerine getitirip getirmediklerine bakar.

Madde 4: ÇHS'de yazılı olan hakların uygulanması için gereken her türlü çabanın gösterilmesi gerekir. Devlet çocukların bu haklardan yararlanmasını sağlar.

Madde 5: Devlet, hakların uygulanması konusunda çaba gösterirken başta anne baba olmak üzere çocuktan sorumlu olan kişilerin haklarına karşı saygılı olur.

Madde 6: Yaşamak, her çoçuğun temel hakkıdır ve herkesin ilk görevi çocukların yaşamını korumaktır.

Madde 7: Her çoçuğun bir isme ve vatandaşlığa sahip olma hakkı vardır. Devlet, çocuk doğduğunda bu ismi kaydeder ve çoçuğa bir kimlik verir.

Madde 8: Çoçuklara verilen isim, vatandaşlık hakkı ve aile bağları korunmalıdır. Tüm bunlar zorla değiştirilemez ve alınamaz, değiştirilmek istenir ya da çoçuğun elinden bu haklar alınırsa devlet bu duruma karşı çıkmalıdır.

Madde 9: Her çoçuğun ailesiyle birlikte yaşama hakkı vardır. Anne baba çoçuğa çaçuğa bakamıyorsa, çocuk bu durumdan zarar görmesin diye ona başka bir bakım sağlanmalıdır. Bu durumda da her çoçuğun, anne babasıyla düzenli olarak görüşebilme hakkı vardır.

Madde 10: Anne babası ayrı ülkelerde yaşayan çocukların aileleriyle birlikte olabilmeleri için devletler kolaylık gösterir.

• yazık gerçekten dostum umarım herşey daha iyi olur senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

iyide annen ve baban sana bakmak zorunda değil. git çalış kendi paranı kazan kendin al.

ÇOCUK HAKLARI

Madde 1: Her birey on sekiz yaşına kadar çocuk kabul edilir. Her çocuk vazgeçilmez haklara sahiptir.

Madde 2: Çocuk Hakları, bütün çocuklar içindir. Doğum yerleri, konuştukları dil ne olursa olsun fark etmez. Büyüklerin inançları ya da görüşleri nedeniyle hiçbir çocuğa ayrım yapılamaz.

Madde 3: Çocuklarla ilgili bütün yasa ve uygulamalrı oluşturanlar, önce çocukların yararını düşünmek zorundadır. Devlet, çocukların koruma ve bakımını üstlenenlerin sorumluluklarını yerine getirmeleri için önlemleri alır ve onların sorumluluklarını yerine getitirip getirmediklerine bakar.

Madde 4: ÇHS'de yazılı olan hakların uygulanması için gereken her türlü çabanın gösterilmesi gerekir. Devlet çocukların bu haklardan yararlanmasını sağlar.

Madde 5: Devlet, hakların uygulanması konusunda çaba gösterirken başta anne baba olmak üzere çocuktan sorumlu olan kişilerin haklarına karşı saygılı olur.

Madde 6: Yaşamak, her çoçuğun temel hakkıdır ve herkesin ilk görevi çocukların yaşamını korumaktır.

Madde 7: Her çoçuğun bir isme ve vatandaşlığa sahip olma hakkı vardır. Devlet, çocuk doğduğunda bu ismi kaydeder ve çoçuğa bir kimlik verir.

Madde 8: Çoçuklara verilen isim, vatandaşlık hakkı ve aile bağları korunmalıdır. Tüm bunlar zorla değiştirilemez ve alınamaz, değiştirilmek istenir ya da çoçuğun elinden bu haklar alınırsa devlet bu duruma karşı çıkmalıdır.

Madde 9: Her çoçuğun ailesiyle birlikte yaşama hakkı vardır. Anne baba çoçuğa çaçuğa bakamıyorsa, çocuk bu durumdan zarar görmesin diye ona başka bir bakım sağlanmalıdır. Bu durumda da her çoçuğun, anne babasıyla düzenli olarak görüşebilme hakkı vardır.

Madde 10: Anne babası ayrı ülkelerde yaşayan çocukların aileleriyle birlikte olabilmeleri için devletler kolaylık gösterir.

Gerekli cevap verilmiş.

Bu arada öz annen mi bahsettiğin kişi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

yaş kaç ?

+1
  • benim annemde öle pek para vermez şöle yap böle yap der ama ben senin gibi annemden nefret etmiyorum allah başımızdan eksik etmesin onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

Beyler her yemeği yiyemiyorum miğdem bulanıyo anneme ne zaman karnım aç desem mutfak orda yemek yaptım git ye diyo :(
    dediğim hiçbişeyi yapmıyo . sinirli bir insanım sabahları uyanınca beni sinirlendiriyo sürekli tam babamın gelme saatine doğru sonra olaylar başlıyo işte :(
    sürekli kışkırtıyo babamı :( babam aylığı anneme veriyo mecburen ondan istemek zorunda kalıyorum .. okullar kapandığındanberi 1 kere dışarı çıkamadım 5 tl bile vermiyo , dışarı çıksam illaki bi su alıcam ama para yok :( 1 ay oldu nerdeyse ama bikere bile ara vermedi ..yılda 2 tshirt 1 kot alırım zar zorla 1 yıl boyunca onlarla idare ederim . dişimde çürük var para gidicek diye hastanaye getirmedi , şimdi kanal tedavi olucak kesin ama yine para vermiyo :( babama bişey diyemiyorum babamı kışkırttı hep hep o haklı diyo :(
    yemin ederim şu kadından kurtuluyum diye yemin ediyorum sürekli ..
     Annemden Nefret Ediyorum

• "Dışarı çıkmam için para vermiyor, iş bulamıyorum o yüzden." dedin de çok saçma, babana "çalışıcam." desen anlayışla karşılar bence, tanıdıklardan iş falan da bulabilir.
  • annen senin üzerindeki baskıyı artırarak seni iyice kontrol altında almak istiyor. sonunda onlara isyan edecek seviyeye gelmişsin. bugün üniversite ortamındaki kızların cinsellik konusundaki yaptıkları da hep bu yüzden zaten. annesi yanında bişey yapamıyor ama insanın özgürlük duygusu ortam bulunca patlayacak seviyeye geliyor. vs vs derin bir konu bu ama;

sana tavsiyem git çalış kimseye eyvallah etme.
  • cıddn annen öz mü?

• quote:

Tebrikler, DH Konu Dışı forumundaki en saçma yorum rekorunu fark atarak kırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Köprüsü

quote:

Tebrikler, DH Konu Dışı forumundaki en saçma yorum rekorunu fark atarak kırdınız.

+1
  • Annen lens mi?
  • biraz sen de baskı yap sanırım pek karşılık vermiyorsun sesini biraz yükselt. eğer küfredebiliyorsan et korkma. ileride ben size bakcam falan de tehdit et bir şekilde. belki annen de kendi eebeveynlerinden aynı muameleyi görmüştür. neyse en son böyle tartışma falan çıkarsa al bıçağı eline korkut bıçaklama sakın ha dikkat et. sadece tehdit et. yorumda çok ciddiyim espri amacı falan gütmedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.