Şimdi Ara

ANNEM VEFAT ETTİ... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
0
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int

bırak anne manne hiç biri adam deil hepinie küf rediyorum şşu an 2.5 saattir alıyorum hala barıyor çağırıyorlar aileden bi fayda yok aşın büyükse kendi aileni kur sewdin kadın vee kendinm için köpekler gibi çalış ikinizide üzme kimseye laf ettirme kendi kararlarını kendin al annen öldüğü içinde hiç üzülme keşke bnmkiler de ölse kurtulsam hepsinden böyle bir ailede yaşamaktansa sokakta dilenirim daha iyi yıllrdır anlamadılar beni bnm adıma hep kendileri karar verdiler vurdular kırdılar ağlamaktan bu kadarını yazabiliyorum ama yalşadığım bütün dakikalar boyunca 4 ü nede küfür edicem bi gün gelicek yüzleriner bile bamicam tanımicam hepsini

abim yılalrca okudu gitti izmire dersane müdürü oldu ama adam olamadı onun ta götünü .......

neyse daha fazla günaha girmek istemiyorum ailemin üzerimdeki tek hakkı beni bu yavşak dünyaya getirmek annen ölmüş lol 1 gram üzülme hayatının kadnını bul ve evlen

bi anlık sinirle pişman olabileceğin şeyler söyleme

her zaman söylüyorum 10 yıl görmesem hiç özlemem anne baba abi de demiyorum sadece ablama abla diyorum tek hakedende o gerisini

• Allah Mekanını Cennetin En Güzel Yeri Yapsın Amin.
  • mekanı cennet olsun..
  • quote:

quote:

quote:

bırak anne manne hiç biri adam deil hepinie küf rediyorum şşu an 2.5 saattir alıyorum hala barıyor çağırıyorlar aileden bi fayda yok aşın büyükse kendi aileni kur sewdin kadın vee kendinm için köpekler gibi çalış ikinizide üzme kimseye laf ettirme kendi kararlarını kendin al annen öldüğü içinde hiç üzülme keşke bnmkiler de ölse kurtulsam hepsinden böyle bir ailede yaşamaktansa sokakta dilenirim daha iyi yıllrdır anlamadılar beni bnm adıma hep kendileri karar verdiler vurdular kırdılar ağlamaktan bu kadarını yazabiliyorum ama yalşadığım bütün dakikalar boyunca 4 ü nede küfür edicem bi gün gelicek yüzleriner bile bamicam tanımicam hepsini

abim yılalrca okudu gitti izmire dersane müdürü oldu ama adam olamadı onun ta götünü .......

neyse daha fazla günaha girmek istemiyorum ailemin üzerimdeki tek hakkı beni bu yavşak dünyaya getirmek annen ölmüş lol 1 gram üzülme hayatının kadnını bul ve evlen

bi anlık sinirle pişman olabileceğin şeyler söyleme

her zaman söylüyorum 10 yıl görmesem hiç özlemem anne baba abi de demiyorum sadece ablama abla diyorum tek hakedende o gerisini

e anlat ne yapıyorlar nelerine kızıyorsun

• Çok büyük bir acı olmalı Allah sana Sabır versin.
    Annenin başıda sağ olsun Allah Rahmet eylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Allah rahmet eylesin kardeşim . . .

2 aylık böyle acı bir konuyu hortlatarak yalnış yapmışın.
    taziyeler 3-4 günde bitmesi lazım.
  • quote:

quote:

e anlat ne yapıyorlar nelerine kızıyorsun

kendi hakkımdaki kararları kendim alamıyorum herşeye onlar karar verir karşımı koydum yumrukğu tokatı yersin yerine oturursun birşey isstiyorum yok hayır olmaz birşey yaparlar 50 sene başına kakarlar dersaneye yazdırdılar istedim yalvardım diye sene bitti hala başıma kakıyorlar ben her ay 120 milyon ödüyoerum oraya diye 352 puan yaptım onlara göre düz liseye bile giremiyorum baba ben şu okula gitcfem abin müdür hemde öretmen o ne derse o olur baba benmi okicam omu okicak çık git barır çarır anne biraz para verirmisin ya senden başka elinde bişey olan varmı niye millet istiyor yaa bn çocukmuyum artık dondurma cipsi yicem cebimde dursun belki lazım olcak git babana söle (söleyemicemi biliyor ya) diğer abim spor dükkanı var adidas nike lotta satıyor hepsini olu (yeğenim onur adı) ayakkabı dolabı full dolu baba şu bu herşeyi alıyor abi şu ayakkabı güzelmiş ya alabilirmiyim ayandakileri eskit öle gel abimin dükkanında çalışıyorum (saolsun insan biraz para veriyor yani kendi harçlımı kendim kazanıyorum ) eve geliyorken film var işte yicek bişiler alıyom abur cubur olm niye paranı harcıyon niye şe yapıyon ver bakm üstünü bana abilerimin kendi çocukları istedini yapar ben yok sen stop olmaz ablamlarla tatile gitti (5 kardeşiz bu arada yememiş içmemiş töbe töbe ) 2 ablam var 2de abi 2 ablam +2 çocuk + annem + ben tatile gittim bütün hafta boyunca ağızlardan şu söz eeksik olmadı fatih gelmese şöle olurdu böle olurdu ben naptım bindim otobüse izmirden istanbula geldim 3 gün tatil şeyapmadılar kalabalız biraz nolcak annem le bebek şurda yatar bnde kendi çocumlayatarım (bebek ablamın bu arada ) ablam da şurda yatar fatihede yere yatak yaparız şurdaki koltuk boş ben yatarım oraya orda eşyalar var olmaz iyi ne diyim allah islah etsin kimseye böyle br aile bvermesin allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 15 Temmuz 2009; 12:33:58 >

• başınız sağolsun
  • BAŞIN SAĞOLSUN ARKADAŞIM... MEKANI CENNET OLSUN.TOPRAĞI BOL OLSUN...
  • Annene fatiha okudum başın sağolsun
  • Başına gelmeyen anlamaz, seni anlıyor ve acını paylaşıyorum kardeşim. Mekanı cennet ruhu şadolsun inşallah..
  • Hocam başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
  • Allah Kimseye Bu Durumu Yaşatmasın..

Allah Rahmet Eylesin..
  • Hortlatmayın şöyle konuları, milletin acısını niye tazeliyorsunuz!!!

(Başınız sağolsun...)
  • Başın Sağolsunnnn

• mekanı cennet olsun,başın sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.