Şimdi Ara

Annem sütümü helal etmem dedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba lütfen konuyu ciddiye alın csb falan değil.
    Annem ile evde oturuyorduk haberlerde(eski haberler) şu justin bana hi demedi diyen kız çıktı annem şuna bak ya bu nasıl kız dedi.Bende şuan ülkemizdeki kızların % 90 ı böyle dedim oda nereden biliyorsun dedi ona şuanki genç kızları anlattım inanmadı ve bana sende bu sevmediğin kızlarla evleneceksin dedi bende Hayır bekar kalmayı düşünüyorum dedim ama illa evlen dersen yabancı bir kızla evlenirim dedim bana günah elin gavuru ilemi evleneceksin dedi Hayır dedim onuda müslüman yapmak şartı ile evlenirsem dinimizce günah sayılmıyor dedim.
    Ve biraz tartıştık ben ona bu benim hayatım istediğim kişi ile evlenirim falan dedim oda bana Türk kızlarının nesi var bizde Türküz dedi anne o eskidendi şimdiki kızlar çok sa*ak dedim ve bana inanmadı eğer yabancı bir kız ile evlenirsen veya bekar kalırsan sütümü helal etmem dedi.
    Sustum o sinir ile evden çıktım annemin yaptığı biraz cahillik gibi oldu konuyu babam ilede konuştuk babam tarafsız kaldı.
    Not:Csb değildir ciddi bir konudur 15 yaşındayım ama işte böyle bi konu açıldı dalga geçilecek bir konu değil lütfen yaşımı dikkate alarak cevapl vermeyin düzgün cevablar bekliyorum eğer buraya kadar okudu iseniz zaten durumu anlamışsınızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım ama annen haklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

okumadım ama annen haklıdır

Kardeşim okumadan anlamassın bence bi oku

• Alttan al,zamanı geldiğinde anne bak bu Olga de.

• Yabancıyı bulduk da evlenmesi kaldı.
  • Annen alır

(turk gelini)

• Kamışa su yeni yürüdü evliliği takma sen kafana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Annem sütümü helal etmem dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Alttan al,zamanı geldiğinde anne bak bu Olga de.

İşte zamanı gelincede böyle derse kötü olacak şimdide ikna edersem belki daha iyi olur.
    Oda benim iyiliğimi istiyor ama herşeyede karışmasın istemeden bile olsa ...

• Daha 15 yaşındasın. Türk kızlarının hepsini genelleyecek hiçbir şey yaşamamışsındır tahminimce.
  • Daha ergenliğe yeni girmişsin bu ne acele ohoo unutulur gider
  • daha yaşın 15, 18ine basar basmaz evlenmeyi düşünmüyorsan o kadar dert etme, daha neler neler değişir, canını sıkma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

quote:

Kardeşim okumadan anlamassın bence bi oku

hacı Ehl-i kitapla evlenebilirsin sorun yok
  • Yaw bi garipsin arkadaşım beğenirsen bi yabancıyı evlen kimle evleneceğini de anne mi soracan
  • 15 yaşındaymış lan şaka gibi. dışarı çıkmışmış. büyüdüklerini sanıyorlar ya kopuyorum. annen arkandan gitme yidiğim dedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Devil Zoro

Daha 15 yaşındasın. Türk kızlarının hepsini genelleyecek hiçbir şey yaşamamışsındır tahminimce.

Lise1 e gidiyorum ve göreceğimi gördüm ağaç yaşken eğilir bunlar 7sinde ne ise 70 indede odur

• Hristiyan biriyle evlenmek günahmı

• helal etmiyorsa kaç kg süt verdin kg başı şu kadar diye hesap et ve parasını öde
  • İşte islamın kötü tarafları.Hiç kimse seni bir iş yapmak için zorlayamaz.Birde yabancı kız bulacaksın sonra onu müslüman yapıcaksın(imkansız).
  • Sabret. Ne bu 15 yaşında oturmuş evliliği konuşuyorsun bırak ne derse desin annen tamam anne de kırma kalbini. İlerde belki düzgün bir Türk kızı seveceksin hepsi aynı değil. Tamam ergenler şuanda salak salak hareketlerde bulunuyorlar ama dur bi büyüsünler hepsi salak kalmayacak akıllanacaklar.

Yabancılarda da var bizim kızlar gibi ergenlikler çok büyütme gözünde yabancıları
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.