Şimdi Ara

Annem neden böyle yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem bana hiç iyi davranmıyor.Bana verdiği sözleri yerine getirmiyor.Bana doğum günü hediyesi bile almadı.Kardeşime doğum gününde 200 küsür liralık küpe aldı.Neden aldın deyincede ikisi birden üstüme yükleniyor.Neden yapıyolar.Ben bayadır mutsuzum.Lültfen yol gösterin

• ars398 kullanıcısına yanıt
    Bence üveysin
    Neden eksiliyonuz olum olamazmı çocuk belki gerçekten üvey anne babası onlar değil doğdugunda onlarımı tanıyordu kim oglum derse ona anne diyecek az kapsamlı düşünün olamaz değil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RepubLique -- 25 Şubat 2015; 22:57:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu neden annene sormuyorsun ?

• Dreyvııın annen seni pazardan almış.

• Acıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümsüz67

Bunu neden annene sormuyorsun ?

Kavga ediyorum her sorduğumda artık burayla konuşmak daha mantıklı geliyor
  • Onların istemedigi bir şeye kalkıştın mı geçmişte. Veya bu olay ne zamandır böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinci evlat mısın?

ben ilk cocugum. annem ne kadar adil davranmaya calıssa da bana kardeşimden daha iyi davranır. sehirdısında okumamın da büyük etkisi var ama yaz tatilinde falan da aynı.

• Sorunu kendinde ara.(Tabi ne oldugunu bilemem ama genel olarak kisilerin fazla kafasina takmasindan dolayi )

• quote:

Orijinalden alıntı: DearDaily

Onların istemedigi bir şeye kalkıştın mı geçmişte. Veya bu olay ne zamandır böyle

Yok hocam.Zaten bana bişey sormuyolar bile.bi bkluk oluncada ben suçlu oluyorum.Sigaraya başlamaya düşünüyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ars398

quote:

Onların istemedigi bir şeye kalkıştın mı geçmişte. Veya bu olay ne zamandır böyle

Yok hocam.Zaten bana bişey sormuyolar bile.bi bkluk oluncada ben suçlu oluyorum.Sigaraya başlamaya düşünüyorum artık

Sigaraya baslayinca ne degiscek? Sadece paraya ve ailene olan bagliligin articak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

ikinci evlat mısın?

ben ilk cocugum. annem ne kadar adil davranmaya calıssa da bana kardeşimden daha iyi davranır. sehirdısında okumamın da büyük etkisi var ama yaz tatilinde falan da aynı.

ilk çocuğum
  • quote:

quote:

sigaraya başlayınca ne olacak? bu sefer sigara parası için ailenin eline bakacaksın. hiç ben bir iki dal içeceğim deme. çevrem öyle kişilerle dolu. her gün 1 paket kesin içiyorlar. aklı olan başlamaz. açık ve net !!

• quote:

quote:

Sigaraya başlaman neyi değiştirir ? Aynı durum babamda da var. Babam 52 yaşında olduğu halde babaannem hala amcamı daha üstün görüyor. Köyden birsürü şey getirir yüzde 90 ını amcama verir. Amcam babaanneme zerre değer vermez ama babaannem hala aynısını yapar. Babam da en sonunda yapacak bir şey yok diyip oluruna bıraktı her şeyi. Hele yaşın büyükse artık kendi ayaklarının üzerinde başkasına muhtaç olmadan yaşamana bakacaKsin. Benden bu kadar umarım her şey yoluna girer hayatinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DearDaily -- 25 Şubat 2015; 23:04:12 >

• quote:

quote:

quote:

Sigaraya başlaman neyi değiştirir ? Aynı durum babamda da var. Babam 52 yaşında olduğu halde babaannem hala amcamı daha üstün görüyor. Köyden birsürü şey getirir yüzde 90 ını amcama verir. Amcam babaanneme zerre değer vermez ama babaannem hala aynısını yapar. Babam da en sonunda yapacak bir şey yok diyip oluruna bıraktı her şeyi. Hele yaşın büyükse artık kendi ayaklarının üzerinde başkasına muhtaç olmadan yaşamana bakacaKsin. Benden bu kadar umarım her şey yoluna girer hayatinda

emeklerin için sağol hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.