Şimdi Ara

Annem Masonlara hizmet ettiğimi düşünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet annem beni illuminati üyesi sanıyor..Masonlarla ilgili ağzımı aramak için sorular soruyor ve ben de detaylı bir şekilde cevaplıyorum..Sorular artmaya başlayınca farkettim..En sonunda benle konuşmak istediğini söyledi ve beklediğim soruyu bugun sordu.''Masonmusun?'' dedi..Daha önceden dolaplarımı,yatağımın altını ve çantamı karıştırdığını gördüm..Liseden geçen sene mezun oldum.Üniversite terör gruplarının öğrencileri kandırıp kullandığını anlatıyor sürekli..aynı zamanda aktif uyuşturucu bağımlısı olduğumu düşünüyor,sadece annemden değil başkalarındandan aldım daha önce bu tarz soruları.

• cidden soruyorum ciddi misin?
  • ne yaptın ki bu kadar şüphelendiler
  • sorun sende demek ki
  • radar_ kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarım doğru..Uyuşturucu kullanıp kullanmadığımı soranlar oluyor.Annem ise anlattığım gibi.
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    İlk şüphelendirdiğim an lisedeyken olmuştu..Lisede benden 4 yaş büyük bir çocukla şehir dışına kaçmıştık.Birazda para aşırmıştım.Annemler öğrendiler çocuğu buldular.O günden beri büyük çocuklar tarafından kullandığımı düşünüyor sanırım.Bir kaç kez de arkadaşta kalmaya gidiyorum diye çıkıp şehir dışına kaçtım.Gecenin bir vakti ıslak şortla eve gelince kalpten gidiyordu..O günden beri benden şüphe ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 5 Aralık 2013; 16:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

İlk şüphelendirdiğim an lisedeyken olmuştu..Lisede benden 4 yaş büyük bir çocukla şehir dışına kaçmıştık.Birazda para aşırmıştım.Annemler öğrendiler çocuğu buldular.O günden beri büyük çocuklar tarafından kullandığımı düşünüyor sanırım.Bir kaç kez de arkadaşta kalmaya gidiyorum diye çıkıp şehir dışına kaçtım.Gecenin bir vakti ıslak şortla eve gelince kalpten gidiyordu..O günden beri benden şüphe ediyor.

Islak şort ?? Şehir dışı ? masonluk ?? alakayı kuramadım

Windows has been shutdown
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Islak şort ?? Şehir dışı ? masonluk ?? alakayı kuramadım

Windows has been shutdown

+1

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Annemin ilk şüphe duyma olayını anlattım.Annem aklında öyle bir senaryo kurmuş ki şehir dışında özel toplantılara katıldığımı düşünüyor..Islak şort alakasını ben olsam ben de kuramazdım.O gün denize girmiştim şortla.Önemsiz bir ayrıntıydı.
  • Bence annen mason seni masonluğa çekmeye çalışıyor. Artık anneni her görüşünde aklına masonluk gelecek.
  • Bize subliminal messageslar mı verion kardeş
  • yanlış anlama ama masonluk öyle herkesin "girebileceği" bir oluşum değil
    eski büyük üstadların oğlu falan olsan anca 18-20 li yaşlarda girebilirsin (bi ara habertürk e çıkan bir üniversitenin prof u muydu rektörü müydü neyse ad vermiyim reklam olmasın )
    masonluğa girişte aranan şartlar referanslar bunlar hakkında annene biraz bahset ( annen ve çevren şüphelendiğine göre ya böyle kitaplar okuyorsun ya internette surf yapıyorsun onların aklında böyle bir şey oluşması için ya da davranışların biraz acayip ya da alakasız şekilde onlar böyle düşünüyor ya da ben alakayı kuramadım )
    annene bunlardan bahsederken dikkat et de onlara özendiğini falan da sanmasın
    dünya görüşün ne dini inancın ne hiç bir bilgim yok o yüzden ekstra pek bişey yazmayacağım

• Dalga gecmiyorum gercekten annen.bunu ciddi sekilde dusunuyorsa psikolojik bir rahatsizligi olabilir. Ailecek bir psikologa gitmek yardimci olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak şortla gecenin bi vakti eve geliyorsun ? Ne yapıyodun kanka anlat dinliyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stone Cold

yanlış anlama ama masonluk öyle herkesin "girebileceği" bir oluşum değil
    eski büyük üstadların oğlu falan olsan anca 18-20 li yaşlarda girebilirsin (bi ara habertürk e çıkan bir üniversitenin prof u muydu rektörü müydü neyse ad vermiyim reklam olmasın )
    masonluğa girişte aranan şartlar referanslar bunlar hakkında annene biraz bahset ( annen ve çevren şüphelendiğine göre ya böyle kitaplar okuyorsun ya internette surf yapıyorsun onların aklında böyle bir şey oluşması için ya da davranışların biraz acayip ya da alakasız şekilde onlar böyle düşünüyor ya da ben alakayı kuramadım )
    dünya görüşün ne dini inancın ne hiç bir bilgim yok o yüzden ekstra pek bişey yazmayacağım

Dostum senden masonluk hakkında bilgi vermeni istemedim..Böyle bir oluşumun bir üyesi nasıl olunur diye de sormadım,olmak istediğimi kastetmedim..bilmişlik taslamana gerek yok anlayacağın..inanlarım ve dünya görüşüm nwo dan daha marjinal emin olabilirsin..Sadece paylasmak istedim aynı durumda olan arkadaşlar vardır belki diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stone Cold

yanlış anlama ama masonluk öyle herkesin "girebileceği" bir oluşum değil

Dostum senden masonluk hakkında bilgi vermeni istemedim..Böyle bir oluşumun bir üyesi nasıl olunur diye de sormadım,olmak istediğimi kastetmedim..bilmişlik taslamana gerek yok anlayacağın..inanlarım ve dünya görüşüm nwo dan daha marjinal emin olabilirsin..Sadece paylasmak istedim aynı durumda olan arkadaşlar vardır belki diye.

bilgiçlik tasladığımı nerden çıkardın
    ama yakın çevrende ve annende sanas karşı böyle bir tepki varsa bilgisizlik yüzündendir (senin bilgisizliğin yüzünden değil)
    o kadar da düşünmüştüm halbuki yazarken neyse demek ki gece gece bunu da okuyacakmışız peh
    edit : bu arada doğru düzgün bir bilgi bile vermemişim masonluk hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone Cold -- 5 Aralık 2013; 23:40:10 >

• WhiteCorpuscle W kullanıcısına yanıt
    Annem çok evhamlı..Kendisine de söylüyorum kabul ediyor olduğunu.Beni her konuda kontrol etmek istiyor kendine göre haklı olabilir..
  • quote:

Annem çok evhamlı..Kendisine de söylüyorum kabul ediyor olduğunu.Beni her konuda kontrol etmek istiyor kendine göre haklı olabilir..

Olabilir hocam ben hasta demiyorum fakat profesyonel birinden yardim alirsaniz belki o annenizi ikna edebilir. En azindan kafasi rahat eder kadincagizin. Herseye supheyle yaklasmak cok kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stone Cold kullanıcısına yanıt
    Koleje kayıt yaptırıyormuşsun gibi anlatınca gıcıklandım saldırı moduna geçtim kusura bakma :).Evde sürekli organize suikast planları kuruyorum ülkemizdeki malum kişilere karşı..Her şeyin farkında olan bir karakterim var bu tür konularda.Sürekli ağzımdan çıkıyor ve gerçekleşince artık ailemde de şaşırıyor.İnternetten bazı bomba saldırılarını araştırıyorum ucundan bir masonluk çıkıyor bizimkilerle paylaşıyorum sonra gizli bir örgüt adına çalıştığımı düşünmeye başlıyorlar..Annemi de alıp bir uzmana danışcam artık inanmıyor bana.Hep odamı arar keyif verici madde bulabilmek için.
  • quote:

Koleje kayıt yaptırıyormuşsun gibi anlatınca gıcıklandım saldırı moduna geçtim kusura bakma :).Evde sürekli organize suikast planları kuruyorum ülkemizdeki malum kişilere karşı..Her şeyin farkında olan bir karakterim var bu tür konularda.Sürekli ağzımdan çıkıyor ve gerçekleşince artık ailemde de şaşırıyor.İnternetten bazı bomba saldırılarını araştırıyorum ucundan bir masonluk çıkıyor bizimkilerle paylaşıyorum sonra gizli bir örgüt adına çalıştığımı düşünmeye başlıyorlar..Annemi de alıp bir uzmana danışcam artık inanmıyor bana.Hep odamı arar keyif verici madde bulabilmek için.

aslında biraz inatçı bir yapım var ama şunu yazmak istedim sadece yazılan onca şeyden sonra
    " koleje kayıt yaptırıyormuşssun gibi anlatınca " (bu ben oluyorum sana göre ) sen de böyle bir şey hissetmişsin"gıcıklandım saldırı moduna geçtim " daha sonra da kusura bakma "nezaket"inde bulunmuşsun
    Estağfurullah kusura bakmadım tabi sen de benim kusuruma bakma
    son dakika golü gibi geldi bana
    biraz da ironi
    ama konu hakkında tek tavsiyem açık açık konuşman ve annenin senin üzerine düşmesi , senin hakkında endişelenmesi çok normal bu biraz abartı gibi gelsede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone Cold -- 6 Aralık 2013; 0:14:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.