Şimdi Ara

Annem ile babam kavga edecekler nasıl konuşabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce tartıştılar birazdan daha büyük tartışma çıkabilir.

Annemin haksız olduğu yer :

Komşu gelmiş evin önüne pizza tarifi istemiş annem bekle demiş sonra içeriye girdi babam çağırdı annem bekle dedi geliyorum dedi sonra komşuyla ilgilenmeye başladı babam bir daha çağırdı geliyorum dedi annem hala komşuyla konuşmaya devam etti oysa babamın yanına gidip noldu deyip babam sözünü söyleseydi ve geri komşunun yanına gitseydi sorun yoktu evin veya bizim işimizden önce komşuyla ilgilenmesi 1dk yanına gidip ne söylüyorsun dememesi yanlış haraket.

Babamın haksız olduğu yer :

Babam tır şoförü 1 haftadır yıkanmamıştı bu olay banyoya gireceği zaman oldu kırk yılın başı gelmişim benle ilgilen komşunla 24 saat berabersiniz (gerçekten haftanın 5 günü beraberler) birazda benle ilgilen dedi ancak babam kahvaltıdan sonra 1 saat telefonuyla ilgilendi annem ne sorsa hıı tamam gibi şeylerle geçiştirdi babam annemle ilgilenmedi sonradan annem babamla ilgilenmedi.

Sorunum:

Annemle rahatça konuşup sakinleştirirken babamla ne zaman bir sorun hakkında konuşsam gözlerim sulanıyor ağlamaya başlıyorum karşısında ona haksızsın bağırma anneme diyemiyorum gözlerim sulanıyor hatta şuanda bile sulandı bunları yazarken.

Sizce ne yapmalıyım babamla konuşmassam tartırşma büyüyecek.

• Ağlamaya baslamak nedir lan velet ama annenle babanin kavga etmesini istemiyorsan gay oldum diyebilirsin. Kendi meselelerini unuturlar bu sayede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yaşındayım çocukluktan değil ağlamak küçükken yaşadığım ailevi sorunlar yüzünden duygusal biri oldum. Konuşmaya başladım mı gözlerim sulanıyor ağlamak yazdıysam hüngür hüngür değil konuştukça gözlerimden yaş akıyor istemsizce. Şuan tartışma başladı hafiften bağırışıyorlar eğer babam anneme vuracak olursa şuan ki sinirimle babamın ağzına sağlam bir yumruk çakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Az önce tartıştılar birazdan daha büyük tartışma çıkabilir.

Annemin haksız olduğu yer :

Komşu gelmiş evin önüne pizza tarifi istemiş annem bekle demiş sonra içeriye girdi babam çağırdı annem bekle dedi geliyorum dedi sonra komşuyla ilgilenmeye başladı babam bir daha çağırdı geliyorum dedi annem hala komşuyla konuşmaya devam etti oysa babamın yanına gidip noldu deyip babam sözünü söyleseydi ve geri komşunun yanına gitseydi sorun yoktu evin veya bizim işimizden önce komşuyla ilgilenmesi 1dk yanına gidip ne söylüyorsun dememesi yanlış haraket.

Babamın haksız olduğu yer :

Babam tır şoförü 1 haftadır yıkanmamıştı bu olay banyoya gireceği zaman oldu kırk yılın başı gelmişim benle ilgilen komşunla 24 saat berabersiniz (gerçekten haftanın 5 günü beraberler) birazda benle ilgilen dedi ancak babam kahvaltıdan sonra 1 saat telefonuyla ilgilendi annem ne sorsa hıı tamam gibi şeylerle geçiştirdi babam annemle ilgilenmedi sonradan annem babamla ilgilenmedi.

Sorunum:

Annemle rahatça konuşup sakinleştirirken babamla ne zaman bir sorun hakkında konuşsam gözlerim sulanıyor ağlamaya başlıyorum karşısında ona haksızsın bağırma anneme diyemiyorum gözlerim sulanıyor hatta şuanda bile sulandı bunları yazarken.

Sizce ne yapmalıyım babamla konuşmassam tartırşma büyüyecek.

23 yaşımdayım ve bu hâl öyle içime işledi ki halen tartıştıkları vakit kötü olurum. böyle içim kararır, göğsüme darlık çöker.

ayrıl evden ilk fırsatta. bu senin kendine zulmetmen manasına geliyor.. yalnız şu yönü var; tartışmalardan vs nefret ediyor, iğreniyorsun ya; ilerde aile hayatında işleri çözmek için kızmak ve sinirlenmekten başka yöntemler arayacak, bunlara yönelmeyeceksin. bu kısmı faydalı.. müsterih olmanı ve kendi işine bakmanı öneririm.. onlar tartışır, barışır bir sürü saçmalıklar yaparlar.

• karışma sen üzülürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danışıklı dövüş olmuş. Baban anneni sallamamış, sonrasında annen babanı sallamamış. Burada haksız olan baban. Eğer eve haftada 1 geldiğini ve ilgi istediğini söylüyorsa aynı oranda o da karısına ilgisizlik yapmayacak. "Benim gözüm kimseyi görmesin ama herkesin gözü benim üzerimde olsun" yok. Annen 5 gününü komşusuyla, 1-2 gününü kocasıyla geçiriyorsa tabii ki öncelik tanıyacağı kişi kocası değil komşusu olacaktır. Haftada 1 eve gelmekle baban nasıl bir şey bekliyor ki?
  • @trustem.111 Maalesef ayrilanam. Okulumu birakamam.

@1. Selim Annenle babam ayrilirsa ben her attigim adimda hayattan sogurum çok kotu hale gelirim.

@Conservator Haklisin. Ama anneme uzuluyorun bu sefer.

Az önce ayrilacak duruma geldiler. 24 yasinda ablam 18 yaslarinda anneme bucak çekmişti babam zor tutmuştu evlatliktan reddetti falan sonra ablam dava acti 5 bin lira para aldi okuyorum diye fakat bunlar annesi (babmin 2. evliliğinin cocuguyum) ve anneannesinin gaziyla oldu. Simdu evlenince akli basina gelmiş iyi biri olmuş farkindayim ancak annem hala kin besliyor nede olsa eskiden katiliydi. Bu sene hic arayip sormayan kiz bayramda halamlara geldi biz de ordaydik bayramlastilar babmla sarilip agladilar ancak annem onun suratini gordukce bir hoş oluyor neyse bu sene 2-3 görüşme yasandi ancak eve sokmam diyor annem. Babama kizindir görüş bir şey demiyorum ancak benim karsimda veya bu evde konusamazsin diyor.

Az önce çok sasirtici birndurum annen tam siniri geçmişken aksam yemeğini yedik güle oynaya TV seyrediyruz birden ablam aradi babam numarayi bilmediği için acti sonradan ablam olduğu anladi annem de kim olduğu bilmedigi için selamimizi şöyle dedi ancak babam teli kapatyiktan sonra arayan ....di(ablam) dedi annem niye söylemedim bir de selam yolladim diye bagirdi bize yakinlasnaya calisiyor yakinda eve de getirirsin dedi kavga basladi. Annenin en sinir olduğum huyu olacak edecek gelecek gidecek diye cümle kurmasidir. Ablamla babm konuştu nasilsin ne yapiyon sonra kapatti annem hemen basladi bu ebede gelecek karsimda oturacak sen eve getirsin sunu yaparsin bunu yaparsin ancak babam diyor "ben sana simdi getirecem eve, karsinda sohbet edicez dedim mi ?"diyor annemde yaparsin sen ilerde edersin sen diye kavgayi buyututor 20 dakika bagirislar oldu annem dedi eğer ileride getirirsen ev kiralarim diye babamda en son dayanamayıp nereye gidersen git dedi annem de görürsün sen pazartesi ev kiralicam dedi o anki siniriyle. Annem şuan agliyor sagimda aglamasi geçti ama hickiriyor babam solumda TV izliyor. Bu gün çok kotu geçti. Ramazan bayramından beri sorun yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

@trustem.111 Maalesef ayrilanam. Okulumu birakamam.

@1. Selim Annenle babam ayrilirsa ben her attigim adimda hayattan sogurum çok kotu hale gelirim.

@Conservator Haklisin. Ama anneme uzuluyorun bu sefer.

Az önce ayrilacak duruma geldiler. 24 yasinda ablam 18 yaslarinda anneme bucak çekmişti babam zor tutmuştu evlatliktan reddetti falan sonra ablam dava acti 5 bin lira para aldi okuyorum diye fakat bunlar annesi (babmin 2. evliliğinin cocuguyum) ve anneannesinin gaziyla oldu. Simdu evlenince akli basina gelmiş iyi biri olmuş farkindayim ancak annem hala kin besliyor nede olsa eskiden katiliydi. Bu sene hic arayip sormayan kiz bayramda halamlara geldi biz de ordaydik bayramlastilar babmla sarilip agladilar ancak annem onun suratini gordukce bir hoş oluyor neyse bu sene 2-3 görüşme yasandi ancak eve sokmam diyor annem. Babama kizindir görüş bir şey demiyorum ancak benim karsimda veya bu evde konusamazsin diyor.

Az önce çok sasirtici birndurum annen tam siniri geçmişken aksam yemeğini yedik güle oynaya TV seyrediyruz birden ablam aradi babam numarayi bilmediği için acti sonradan ablam olduğu anladi annem de kim olduğu bilmedigi için selamimizi şöyle dedi ancak babam teli kapatyiktan sonra arayan ....di(ablam) dedi annem niye söylemedim bir de selam yolladim diye bagirdi bize yakinlasnaya calisiyor yakinda eve de getirirsin dedi kavga basladi. Annenin en sinir olduğum huyu olacak edecek gelecek gidecek diye cümle kurmasidir. Ablamla babm konuştu nasilsin ne yapiyon sonra kapatti annem hemen basladi bu ebede gelecek karsimda oturacak sen eve getirsin sunu yaparsin bunu yaparsin ancak babam diyor "ben sana simdi getirecem eve, karsinda sohbet edicez dedim mi ?"diyor annemde yaparsin sen ilerde edersin sen diye kavgayi buyututor 20 dakika bagirislar oldu annem dedi eğer ileride getirirsen ev kiralarim diye babamda en son dayanamayıp nereye gidersen git dedi annem de görürsün sen pazartesi ev kiralicam dedi o anki siniriyle. Annem şuan agliyor sagimda aglamasi geçti ama hickiriyor babam solumda TV izliyor. Bu gün çok kotu geçti. Ramazan bayramından beri sorun yoktu.

ayrılacakları varsa bunu sen engelleyemezsin kardeşim.

• 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    Sürekli kavga olsa neyse anlam veremedim babam bugün birden atarlandi durduk yere ramazan bayramından beri arayip sormayan ablam tam da bugün aradi her sey üst üste geldi yoksa her şey normal gidiyordu. Annemle de babamla da bir gün yalniz konusucam.

• arada bağırmak lazım, bizde öyle yükselme olduğu zaman avazımın çıktığı adar bağırıyorum, yeter u lan yeter, ben bu evde okuyamam diye, susup oturuyorlar
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    haklisin annem babama bagirdiginda annemde ben ev kiralarim dediğinde bagirnaliydim ben sizin çocuğunuz degilmiyim bunu ben olmadan dusunuvektiniz ben de bu ailedeyim gibi şeyler diyebilirdim ancak şuan annem de TV izliyor hic bisey olmamis gibi diziyi yorumluyorlar gulusuyorlar babam diyor iste dizideki su kadim sunun seysimiydi gibi bi şeyler soyluyor annemde cevapliyor falan şuan her şey normal ancak ben saskinim nolduda birden boyle oldu ? ama iyi anlik sinirlenmier şuan iyiler.

• ayrıl derken doğal bir ayrılma. üniversiteyi kazandığın vakit filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur geçer gider ablan belki babanı yola gittiğinde arıyordur.

Ben yerinde olsam baban değilse anneni telkin ederdim.

Sonuçta baban tır şoförü ise haftada eve 2-3 sefer gelebilir maksimum.

Hatta 3 bile zor olur.Annenin de biraz bunun düşünmesi lazım adam zaten eve gelemiyor.

3 gün gelince de zaten bunun yarısında uyur arkadaşları varsa muhabbet eder.Kalır ailesine 1 gün o günü de kafası rahat

geçirmek ister.

Ha annende az geliyor eve bana biraz ilgi göstersin ister.

Ablanı bıçak çektiyse eve almaması doğal ben olsam bende almam.

Ha Ablan bayramda babanın evine gelmek ister.

Annen derki ben çıkayım ablan gidince gelirim.Koyar yemek ya da tatlı neyse çayı demler çıkar.

Ablan gelince siz birlikte yemek yer çay içersiniz.

Sonuçta babanın kızı eve getirmek ister ama annende öyle bir olay yaşadığı için görmek istemez.

Ablan gelirse anneni yolla komşuya 2 saat dursun Ablan gidince gelir.

Bu arada Ablanla senin aran nasıl?

• Bunu tam anlamadım. Ablan, annene bıçak çekti, baban ablanı zor tuttu. Ablan ne hakkında dava açtı da 5000 TL kazandı? Annen, önyargılarından ötürü bu kadar büyütüyor ve sinir stres yapıyordur. Sen bu yaşına kadar babanı tanıyamadın mı? Ablana yüz verip durmasa, daha fazlasını yapmayacak biri olsa annen zaten vicdanen daha rahatlar ve huzurla dolar. Ama her incir çekirdeği kadar olay, annen için sorun oluyor. Bunun çözümü kendisinde değil. Sorun olarak gördüğü ne varsa değişmeli ve düzelmeli. Yoksa ben de boşanması taraftarıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.