Şimdi Ara

Annem için laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba annem aradı az önce bir laptop alacakmış tablet kullanıyordu artık götürmüyormuş.Laptop amerikadan tanıdık aracılığı ile gelecek.
    Yurtdışı fiyatı maks 1000-1200 olan laptop tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Oyun oynanmayacak.Cözünürlük yüksek olsun,ekran en az 15 inç olsun quad core yarıda bırakmayacak bir işlemci olsun yeter.
    Bir de tabi kronik sorun olmasın malum yurtdışından gelecek sorun çıkarsa bin türlü uğraş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo IdeaPad 15.6-Inch Touchscreen Laptop
    HP 17.3" Pavilion Laptop 8GB 750GB
    15.6 inch lenovonun işlemcisi daha güçlü,tabi hp de 17.3 inch
    2 side güzel bence fiyatına göre,2 side amazonda en çok incelenen laptoplar arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 8 Ağustos 2014; 18:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

Lenovo IdeaPad 15.6-Inch Touchscreen Laptop
    HP 17.3" Pavilion Laptop 8GB 750GB
    15.6 inch lenovonun işlemcisi daha güçlü,tabi hp de 17.3 inch
    2 side güzel bence fiyatına göre,2 side amazonda en çok incelenen laptoplar arasında

Lenovoyu görmüştüm de dokunmatik olmasını pek istemiyorum ama çok alternatif kalmazsa mecburen o modele dönücem.TEşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Merhaba annem aradı az önce bir laptop alacakmış tablet kullanıyordu artık götürmüyormuş.Laptop amerikadan tanıdık aracılığı ile gelecek.
    Yurtdışı fiyatı maks 1000-1200 olan laptop tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Oyun oynanmayacak.Cözünürlük yüksek olsun,ekran en az 15 inç olsun quad core yarıda bırakmayacak bir işlemci olsun yeter.
    Bir de tabi kronik sorun olmasın malum yurtdışından gelecek sorun çıkarsa bin türlü uğraş.

http://www.hizlial.com/lenovo-g500-59412929-i3-3110m-24ghz-4gb-500gb-2gb-vga-156-windows-81-notebook/10376871

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Bence önce firmaların sağlayıcıları ve yetkili servisleriyle görüşün. Yurtdışından alınan ürünleri Türkiye'de garanti kapsamına alanlar hangisiyse öğrenin. Onların içinden bir model seçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlı için tv tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Annem için saat tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.