Şimdi Ara

Annem Evleniyor Beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 7 sene önce Babam hakkı rahmetine kavuştu . Ben o sıralar 9-10 yaşlarındaydım . Babam yanımda kalp krizinden öldü ve ben öylece baktım , elimden hiçbir şey gelmedi . Sadece çağresizce baktım . Sonra ambulans geldi ve beni odadan çıkarttılar . Çıkmadan önce babamı son kez öptüm , ben babamı öptüğümde babam çoktan ölmüştü . Babam 36 yaşında öldü . Annem şu anda 40 yaşında ve geçen gün bir adam evlendi . Adam iyi birisi . Bütün akrabalarım adamı seviyor . Adamla aramız iyi . Bende adamı az çok seviyorum , yani adam iyi birisi 1 senedir tanıyorum . Yakında başka bir eve taşınacağız . İlk duyduğumda sinirlenmiştim biraz ama sonra anneme saygı gösterdim . Onun da mutlu olmaya , ilgiye ihtiyacı olduğunu düşündüm ve anlayışla karşıladım . Beyler bu hafta yeni evimize taşıncaz ve ben bu adamla aynı evde yaşıyacağım . Bana bir kaç tavsiye verebilirmisiniz , aranızda bunu yaşayanlar falan .

Birde arkadaşlarım babamın öldüğünü annemin dul olduğunu biliyorlar , onlara nasıl diyebilir bu durumu . Şimdiden teşekkürler .

• Adamla iyi anlaşıyorsanız sorun yok demektir
    Arkadaşlarına söylerken niye rahatsızlık duyasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Adamla iyi anlaşıyorsanız sorun yok demektir
    Arkadaşlarına söylerken niye rahatsızlık duyasın ki?

Bilmiyorum ki hocam . Biraz çekiniyorum işte . Tabii anlayış gösterirler . Yediğimiz içtiğimiz bile ayrı gitmiyor . Beni asıl sıkan bu yeni hayata alışmanın biraz zor olacağı .
  • utanılacak,çekinelecek bişe yok bunda..sen ve arkadaşların henüz çok gençsiniz..hem senin arkadaşlarına annenin 2.evliliğini yapmasını dile getirmen,hemde arkadaşlarına abest gelmesi çok normal...ama çok kısa sürede aşılıp,normal karşılanacak bir durum olacak..

sen adamdan hoşlanıyorsan ve adam görevlerini yerine getiriyorsa,aynı evde yaşamak sorun bile olmayacak..

ne kadınlar var 3.5. evliliklerini yapıyorlar..annen doğrusunu yapmış rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

utanılacak,çekinelecek bişe yok bunda..sen ve arkadaşların henüz çok gençsiniz..hem senin arkadaşlarına annenin 2.evliliğini yapmasını dile getirmen,hemde arkadaşlarına abest gelmesi çok normal...ama çok kısa sürede aşılıp,normal karşılanacak bir durum olacak..

sen adamdan hoşlanıyorsan ve adam görevlerini yerine getiriyorsa,aynı evde yaşamak sorun bile olmayacak..

Çok teşekkür ederim , açıklayacağım yarın bütün arkadaşlarıma bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

quote:

utanılacak,çekinelecek bişe yok bunda..sen ve arkadaşların henüz çok gençsiniz..hem senin arkadaşlarına annenin 2.evliliğini yapmasını dile getirmen,hemde arkadaşlarına abest gelmesi çok normal...ama çok kısa sürede aşılıp,normal karşılanacak bir durum olacak..

açıklamaman,onlardan saklaman daha kötü olur ve yanlış düşünülmesine neden olur..en iyi ihtimalle arkadaşların bi yerlerden duyunca arkandan dedikodunu yapacaklar..çok rahat bir şekilde olan biteni konusu açıldığında anlat..annen henüz çok genç..aynı durum arkadaşlarınında başına gelebilirdi,yada yarın arkadaşlarından birisinin annesinin dul kalmayacağının garantisini kimse veremez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

quote:

Hocam kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin bu senin hayatın haberleri olur zaten kendini kasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem babam boşanıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tebrik ederim güzel birşey bence..
  • Dostum önyargılarını sil. Bence güzel bi şey.. Arkadaş olmaya bak :)
  • şerefsiz arkadaşlarında illaki olacaktır hoşgörülü ol dalga geçirtme kendinle
  • Adama baba deme yeter. Arkadaş ol. Gerisini zamana bırak. Ters gitme. Pozitif ol, karşındaki insan sonuçta. Cana yakın davran.
  • Hocam normal bir şey, dalga geçen arkadaşın varsa değil 18, 15 yaşından bile küçüktür.

Yeni bir aile oluyorsunuz artık, birbirinize alışmanız ve hep beraber mutlu olmanız için Allah da size yardım edecektir inşaallah.
  • Öncelikle baban için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, cennetine nail etsin. Evlenme doğal bir durum. Fakat senin için zor olabilir yani alışkın değilsin bu tür durumlara. Ama zamanla geçer canını sıkma.
  • Hocam öncelikle Allah babana rahmet eylesin.
    Anladığım kadarıyla bir önyargın yok.Varsa da sil.Evlenmek doğal bir şey.Bu dünyada yalnızlık zor.Zamanla birbirinize alışırsınız.
    Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin.Sonuçta ortada yanlış birşey yok.GERÇEK arkadaşlarının üzerine geleceğini sanmıyorum.

İNŞALLAH MUTLU OLURSUNUZ...
  • Kardeşim annen içinde senin içinde en hayırlı olan neyse o olur İnşallah. Allah rahmet eylesin, Allah kimseye vermesin anne baba evlat acılarını. Yaşından çok daha olgun olup anneni de düşünmüşsün bravo Umarım bundan sonraki hayatın şimdikinden çok daha güzel olur :)
  • Allah rahmet eylesin . Normal bir durum açıklaman yapmana gerek yok sordular mı direkt söyle .
  • Öncelikle başın sağolsun.
    O adamı baba olarak değil de saygı çerçevesinde bir abi olarak görürsen bir sorun olacağını sanmıyorum canım kardeşim benim.
    Arkadaşlarına söyle tepki vereceklerini düşünüyorsan zaten senin gibi birine arkadaş olabilecek insanlar değildir.
  • Başkalarına yönelik yaşamayı bırak. Yaşadığın şey ve hislerin sadece seni ilgilendirir.
    Annenin yaşantısı yalnızca onu ilgilendirir. Siz bir ailesiniz.
    Şimdi bir baban oldu. Bunu zamana bırakmaya bak. "Başkaları ne der?" diye düşünmenin hiç âlemi yok.
    Bu psikolojiden seni ne çıkartır biliyor musun? Manevî değer.
    Annen ile iletişimin güçlü olsun, o adamla da. Akrabalarına girmiyorum, çekirdek aileden gerisi yalan genelde.
    Başkalarını düşünme. Annen 10. evliliğini de yapsa bu kimseyi alakadar etmez.
    Önemli olan kişinin mutlu olmasıdır, başkalarını memnun edeceğim derken kendin depresyondan öbür tarafa gitme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.