Şimdi Ara

ANNEM BENİ ÇILDIRTMAK ÜZERE!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
14.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annemle bir türlü anlaşamıyorum.ne desem kusur buluyor.evin içinde sürekli tartışma çıkarıyor.bağırıyor çağırıyor bişey anlatmaya çalışıncada tamam sen haklısın diyip kestirip atıyor.artık bıktım çıldırmak üzereyim.4 yaşında bir kız kardeşim var. 2 seneden beri yan komşu sevmek için istiyor onlara gönderiyor.gönderme diye milyonlarca kere konuştum anlattım kavga ettim gine anlamıyor bildiğini okuyor.tabi çocukta ne ahlak ne terbiye kaldı.o nun o haline çok üzülüyorum.ama hala annem komşu isteyince gönderiyor.sürekli kavga çıkarıyor.evde benimde bi keresinde resmen itiraf etti ne söylesen bana batıyor diye... iyiliğinede kötülüğünede söylesen diye 17 yaşındayım. küçüklüğümde çok feci dövüyordu bir kere zoba demirini üzerimde yamultup döve döve sonra geri düzeltip dövmeye devam etmişti.14 yaşından bikere burnuma vurmuştu burnum kanadı ondan sonra birkaç defa daha vurdu.diğer olaylarda annem diye el kaldıramıyorum doğal olarak. en son iki ay önce tedavi gördüm burnumda bu süreye kadar sürekli kanıyordu. en ufak birşeyde 1 saat durmadan kanadığını bilirim.kafayı yemek üzereyim.doktor burnun çok ağır darbe almış damarlar çatlamış dedi.kapanmıyorda bunula yaşıcaksın dedi.en son az önce kardeşimi salonun ortasında tokatlamaya başladı.benimde kan beynime sıçradı tabi sabahtan gece 11 lere kadar çalışıyorum zaten bana vurmaya kalktı.elini yakalayıp indirdim birkaç defa daha denedi.sonra erkek kardeşim araya girdi oda saçmalıyo anneni mi dövcen diye bana vurmaya kalkan o gine ben suçlu oluyorum.yardım edin kafayı sıyırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 15 Temmuz 2012; 23:03:36 >

• annen uveymi
    sanki üvey anneymis gibi
    bu nasil annedir ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

annen uveymi
    sanki üvey anneymis gibi

yok öz diye biliyorum yada ben evlatlığım
  • quote:

annen uveymi
    sanki üvey anneymis gibi
    piskolojik sorunlu bi kadın gibi ayaklarının üstünde durup kaçmaya bak evden sonuçta anan napıcan kontakları atık gibi geldi biraz bana...yuh yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Temmuz 2012; 23:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

piskolojik sorunlu bi kadın gibi ayaklarının üstünde durup kaçmaya bak evden sonuçta anan napıcan kontakları atık gibi geldi biraz bana...yuh yani..

hocam haksızmıyım ama yazdıklarımda ???????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicaptain

quote:

annen uveymi
    sanki üvey anneymis gibi

yok öz diye biliyorum yada ben evlatlığım

Alıntıları Göster
    Bunlar senin anlattıkların bir de annenin düşüncelerini bilmek isteriz direk annene kötü biri diyemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: argimax

quote:

herkez anasından babsından dayak sopa yer tabikide hafif olarak seninki biraz canilik şeklinde annende sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Temmuz 2012; 23:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Bunlar senin anlattıkların bir de annenin düşüncelerini bilmek isteriz direk annene kötü biri diyemeyiz

hocam ne düşüncesi ya yaptığım bi kötülük yok siğara içmem alkol almam haksızlığa asla gelemem böyle davranan birinin nesini dinlicem defalarca sordun niye böyle yapıyorsun diye hiç bi şey söylemiyor saçma sapan konuyla alakası olmayan cevaplar veriyor.babam gece yarılarına kadar çalışıp eve geliyor adamın önüne yemek koymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 15 Temmuz 2012; 23:19:39 >
  • quote:

annen uveymi
    sanki üvey anneymis gibi
    Beynini dagit gitsin böyle anneye kürekle vuracan
  • quote:

quote:

hocam ne düşüncesi ya yaptığım bi kötülük yok siğara içmem alkol almam haksızlığa asla gelemem böyle davranan birinin nesini dinlicem defalarca sordun niye böyle yapıyorsun diye hiç bi şey söylemiyor saçma sapan konuyla alakası olmayan cevaplar veriyor.babam gece yarılarına kadar çalışıp eve geliyor adamın önüne yemek koymuyor.

Ne desem bilemedim ki Elden hiçbir şey gelmez. Mecbur katlanıcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Alıntıları Göster
    haklısın dostum ama annendir sabretmelisin
  • quote:

quote:

quote:

herkez anasından babsından dayak sopa yer tabikide hafif olarak seninki biraz canilik şeklinde annende sorun var...

Alıntıları Göster
    Hocam annenin kesinlikle bir psikolojik problemi var. Evden çekip gitmeye kalkma diyorum, annen her şeyi yapabilir. (camdan atlayabilir, kardeşini dövebilir v.s. Bir şey yapmak yerine artık karşı durmaya bak. Vuracakken elini indir, sonra konuş v.s. Kardeşini göndermek istiyorsa izin verme, karşı çık. Erkek kardeşine de durumu adam gibi izah et. Başka bir şey gelmiyor aklıma, ee baban yok mu, ayrı mı yaşıyorlar.

Edit: Mesajı gördüm. Hocam sizin durum çok karışık, bir şey de diyemiyorum, ama en basitinden karşı çıkarak başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 15 Temmuz 2012; 23:23:47 >

• Oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Alıntıları Göster
    Tek çözüm psikolojik destek gibi görünüyor veya annen senden nefret ediyor.
  • quote:

quote:

annen klinik vakka tedaviye yönlendirin ben olsam boşarım valla baban iyi sabretmiş dediklerin doğruysa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Temmuz 2012; 23:23:53 >

• quote:

quote:

quote:

annen klinik vakka tedaviye yönlendirin ben olsam boşarım valla baban iyi sabretmiş dediklerin doğruysa..

Alıntıları Göster
    herkes de ciddi ciddi yazmış :D iyi rol yapmışınız Olmamış kardeş bari baba deseydin annem burnumu kırdı falan

• Zoba demiri
    devamini okumadim

Hocam o deilde baban nerde bunlar yasanirken?eger yoksa madem evde en buyuk erkek sensin, koy ustunlugunu.bide erkek kardesin var galiba, onada anlat durumu eger yasi buyukse.
  • ne yaparsa yapsın o senin annen. hocam biliyorum zor bir durum evde çocuk da var daha da zor bir durum ama suyuna gideceksin ne yaparsa yapsın he de gec 1 ay yap bakalım eger iyleşme yoksa psikolojik destek şart çunku o senın annen.kavga nedenleride anladıgım kadarıyla basit şeyler ama sonuçları kotu gibi. sen annenin suyuna git akşam eve geldiginde tatlı felan al oturun beraber yeyin mesala bu saatten sonra annen sanırim kendi KENDİNE duzelmez sen yardımcı ol çunku bşka ana yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicaptain

quote:

Alıntıları Göster
    en son iki ay3-4 ay önce dedem öldü teyzemin kocası ile babam arabaya atlayıp işi bırakıp basıp gittiler dayım babamdan kaç yaş küçük babama sandalyeri şuraya koy şöyle yap diye milletin ortasında cenaze evinde bağırıp çağırmış.babam 45 yaşında dayım 25 bubu yapan ortanca dayım.babam gine bişey dememiş. ondan 1 ay önce dedem hastalandığında gittik köye büyük dayımın arabasıyla bunlar onunda orada üzerine geldi kardeş toplanıp sonra dönüşte bunun arabasıyla dönüyoruz.köye gidene kadar bütün yakıtı babm çekti dönüşte benzin bitti adam para var ama sana yok diyor hem giderken hem dönerken biz ödicekmişiz benzin parasını karısı çocukları var bedavadan 1 hafta tatl yapacak beyefendiler gecenin 3 adanada dağın başında benzinlikte soğukta kaldık adam çekmem diyor benzin benim şarteller attı babama diyorum bişeyler yap. en sonunda bi güzel karısının önünde dövdüm.babamlar ayırdı jandarma geldi.küfürü bastı nasıl adamsın diye dayıma.sonra tırstı şerefsiz geri vites yaptı.bu sefer ben şikayetçi olcam dedim yalvardı köpek hepsi şerezsiz ailenin bizimde enayiliğimiz kesemize kar kaldım geldikten sonra 1 hafta hasta yattık hepimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 15 Temmuz 2012; 23:34:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JanBaV

herkes de ciddi ciddi yazmış :D iyi rol yapmışınız Olmamış kardeş bari baba deseydin annem burnumu kırdı falan

sen ne saçmalıyosun kırdı diye bi kelime geçmiyo bi kere mesajda şurda derdimizi anlatalım dedik forumu kirletme bari

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.