Şimdi Ara

Annem bana küstü sanırım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda mesaj çekiyordum sonra telefonda herşeyden çıktım sonra annem geldi telefonumun arka planında kız arkadaşımın resmi vardı resmi gördü kim o dedi bende cevap vermedim biraz utandım sonra lafı ağzımda geveledim içeri geldim ve annem 1 saatten beri benle konuşmuyor bende yüzüne bile bakamıyorum utançtan ne yapmalıyım ?
    Resimdeki kişinin sevgilim olduğunu nasıl söyleyeyim ?

• Söylemedin diye niye küssünki.. Bence senin hatan yok ama gönlünü alabilirsin..
  • Yuh yha ne olacak. Sende varya. Anne senin torununu doğuracak kadın de. Yada anne gelinin dicem okadar. Emin ol hosuna gidecektir.
  • yaşın 17 ve kız arkadaşın olduğunu saklıyorsun ? bence direk atla
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Söylemedin diye niye küssünki.. Bence senin hatan yok ama gönlünü alabilirsin..

Ya saçmaladım o an bişiler dedimde tam hatırlayamıyorum şu anda oda bana küstü sanırım

Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum utanıyorum gerçekten daha öncede kız arkadaşlarım oldu ama onlarıda söylemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFist -- 11 Haziran 2010; 18:08:20 >
  • kim olacak gelinin diyecektin gülerek oda bişey demezdi
  • sanki seks kasedi yakalanmış neyden utanıyorsun ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence çağır ''op kız anamın elini'' de dargınlık kalmasın arada:D:D:D:D
  • direk söyle kız arkadaşım de sevdiğim kız de ama seni herkesden daha çok seviyorum bunu unutma de akşam sana güzel yemekler yapar kendimden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterFxMania

direk söyle kız arkadaşım de sevdiğim kız de ama seni herkesden daha çok seviyorum bunu unutma de akşam sana güzel yemekler yapar kendimden biliyorum

Cesaretiöi toplayıp gitcem . size haber ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFist -- 11 Haziran 2010; 18:17:09 >
  • GÜZEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

bence çağır ''op kız anamın elini'' de dargınlık kalmasın arada:D:D:D:D

kızda koşa koşa gelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

bence çağır ''op kız anamın elini'' de dargınlık kalmasın arada:D:D:D:D

kızda koşa koşa gelirdi

• Tipik anne tripleri.
    Benide yakaladığı zaman arayacam o kızı, ağzıma geleni sayacam vb gibi söylemlerde bulunuyordu.
    Takma kafana, düzelir...
  • Biricik oğlunu paylaşmak istemezler kimseyle Bence sevgilin olmasına dayanamayacaksa bir kankam diye tanıt.Eğer sevgilinin olmasına o kadar çok kırılmayacaksa alıştıra alıştıra sevgilim de.
  • enteresan olaylar.geçenlerde 13 yaşında bir dh li 3 yıllık sevgilisinden ayrıldığını anlatıyordu.
  • Tanıştır annenle , bu kadar mı zor?
  • anneler evlatlarını kız olsun erkek olsun paylaşamazlar, bu gibi durumlara aileni alıştırmalısın, ben evliyim şuan ama eskiden derdim niye bu kızlar veya arkadaşlar benden kaçıyorlar, çekiniyorlar, uzaklaşıyorlar, sonradan anladım, meğer evi aradıkları zaman evdekiler ifadelerini alıyorlarmış bunların, aileler bunu içgüdüsel olarak yapıyorlar, koruma sakınma amaçlı, yapacak birşey yok, ben evlenene kadar akla karayı seçtim, arkamdan ne işler çevirdiler evlenemeyeyim diye, fakat er yada geç ayrılacaksın yuvadan çare yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

enteresan olaylar.geçenlerde 13 yaşında bir dh li 3 yıllık sevgilisinden ayrıldığını anlatıyordu.

Aşkın yaşı yoktur olayının bo.kunu çıkarmasak olmaz.
  • Lan ben anneme sevgilimi hangi pozisyonlara soktugumu anlatıyom.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.