Şimdi Ara

Annem ayakkabılarımı yine makineye atmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteden eve uzunbyoldan gelince hayvan gibi uyudum bi uyandım ve ne göreyim annem ayakkabılarımı gene makineye atmış. 50 milyon kere diyorum ki ayakkabılarımı makineye atma atma atma atma atma yaavv atma yavv ne istiyorsun sen benim ayakkabılarımdan hepsini eskitiyorsun arkadaşım. Gül gibi koruduğum en sevdiğim ayakkabımınatmış makineye içim kan ağlıyor şuan kan . Kalbim ağırıyor. Hani ben ne diyeyim fırsattan istifade uyuyunca atıyor ayakkabıyı makineye. Sorsa atma diyeceğimi adı gibi biliyor oysa. Ayakkabı düşmanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam.
  • Rengi solacak ayakkabının. Garanti solacak. Zaten ayakkabılarımın rengi solsun diye bilerek yapıyor. Valla bilerek yapıyor. Mutsuzluğun zirvesindeyim.

• Spor ayakkabılar makinede yıkanabiliyor kendileri etiketlerine yazıyor hatta bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Spor ayakkabılar makinede yıkanabiliyor kendileri etiketlerine yazıyor hatta bunu.

Ben bulaşık makinasında yıkıyorum. Pırıl Pırıl oluyor.
  • TriLi T kullanıcısına yanıt
    Renkleri soluyor ama. Çok sevdiğim bi ayakkabım vardı. Rengi griye çalıyordu bebek gibiydi. İndirimini bekleyip almıştım çok mutluydum. 1.5 senede 3 kere yıkadı artık rengi griye çalmıyor. Soluk beyaz gibi oldu güzelim ayakkabım. Kirli görünmüyor ama içi kirli diyor bırak ben kirden ölmek istiyorum diyorum bırakmıyor. Hani ne diyeyim ben ?

• çak ağzına 2 tane atmaz bi daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben senin o 7 ceddinin ... La havle ...

• Eskimesi yetmiyormuş gibi birde makinada yıkanan ayakkabı inanılmaz koku yapıyor

• Ne ağladın be, parası neyse ben vercem

• İlk başta "Annem ayakkabılarımı yine mahkemeye atmış " diye okudum.

• bize ne
    burada bi soru vs var mı ki yardımlaşma forumu olan bir sitede bu konuyu açıyorsun. açarken düşünmedin mi hiç? git annene anlat yani biz napalım
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    Marjinal olacaz diye girmediğiniz şekil kalmadı burası konu dışı konu dışının açıklamasını okursan kendini rezil etmene gerek kalmaz artist.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Marjinal olacaz diye girmediğiniz şekil kalmadı burası konu dışı konu dışının açıklamasını okursan kendini rezil etmene gerek kalmaz artist.

hala tekrarlıyorum
    bize ne? konunun amacı ne? bu sorumu açıklayamadığın için sadece hakaretle karşılık verirsin.
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    Bende tekrarlıyorum. Konu dışının açıklamasını okursan anlarsın. Anlamanın dışında hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda DEFOLUP GİDERSEN hiç bunlara gerek kalmaz. Seni ilgilendirmiyorsa defol git.

• Anneler evlatlarina kiyamazlar evladinin pasakli gezmesini istememis oyle bir cozum bulmus anne gonlu. Evladin olunca anlarsin ergenlik yapip uzme sakin bi ayakkabi icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba guzel kardesim. =)

Su amacsiz ve kisa hayatta ayakkabinin renginin solmasi ne denli onemli soyler misin lutfen? Yeter ki annenin yuzundeki guler yuz solmasin. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.