Şimdi Ara

Annem artık bana güvenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herşey bir gün arkadaşlarla viski içmemle başladı. Babam evi bastı, çengel takılıydı, kapıyı üstüne kapadım adam iyice sinirlendi çıkarken hepimizi dövdü. Sonra annem sigara içtiğimi öğrendi. 2 ay içinde oluyor bu olaylar ha, sonra içkiyi gel benle iç falan. Sigarayı sana içirmiycem dedi. Bende bugün sınava girmek için kırtasiyeden kalem aldım cüzdanım çalındı kredi kartını falan iptal ettirdim. o yüzden kırtasiyeden en ucuz kalemi çaldım diyebiliriz sınav bitiminde koşarak kalemi geri koydum kalemi dışardan getirince adam aynı kalem bu dedi kamera kayıtlarını izledi ve ailemi aramamı istedi dayımı aradım babam dedim dayıma, (babam olarak gösterdim) dayımın arkadaşı polis beni baya dövdü. anneminde kulağına gitti 15 dakka içinde, annem bi duş al benimle konuş dedi, annem balkona sigara içmeye çıktığında evden kaçtım annem yalvardı mesajlarla aç telefonumu polise haber vericem falan filan gittim yanına. tek sorun sigaramı dedi ben dedimki ben senin gibi bi anneye laik değilim dedim kim okuldan kaçan hırsızlık yapan içki içen bir çocuk ister dedim sigarayı uzattı bana al iç dedi hayır senin sigaranı istemiyorum dedim. kendi sigaramı yaktım ve annem ağlamaya başladı bende karşımda ağlama dedim zaten olmuşsun oğlum dedi ve içeri girdi. gönlünü almaya çalıştım ve az önce yanıma gelip anneler oğluna küsemez oğlum ben senin gibi bi evlat yetiştirdiğim için kendime küsüyorum. kimseye bakıcak yüzüm kalmayacağı için kendime küsüyorum oğlum dedi. ve 2. ailemle bu sorunu çözmek için burdayım yaşım 16 ergenlik dönemi falan hadi neyse bende buna bağlıyorum da anneme nasıl bu güveni kazandıracağım tüm olaylar üst üste geldi cidden annemin sinirleri bozuk bunları çok zor kaldırıyor. (sinirleri ablam kalp hastası olunca bozuldu) yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiznpc -- 3 Nisan 2015; 19:36:46 >

• okumadım ama haklıdır.
  • "Ben senin gibi bir anneye laik değilim dedim?" Niye kardeş şeriatçı mısın?
  • haklı zaten ben nasıl gönlünü alırım diyorum güvenini geri kazanırım diyorum
  • Olumsuzluklarına anlatım bozukluğu ve nokta ve virgülün öneminden bir haber olmanı da ekle.

Okurken ölüyordum lan insan bir nokta bir virgül ekler.
  • Güzel CSB de bazı upuzun cümleleri ayırsan daha iyi olurmuş böyle okuması zor oluyor.

Edit: @Treth benden önce yazmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 3 Nisan 2015; 19:35:29 >
  • Annen kac yaşında sigaraya baslamıs acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

"Ben senin gibi bir anneye laik değilim dedim?" Niye kardeş şeriatçı mısın?

quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

"Ben senin gibi bir anneye laik değilim dedim?" Niye kardeş şeriatçı mısın?

layık olacak kardeşim telefondan yazıyorum

annem 18 yaşında başlamış önceden sormuştum 20 yaşında falan sürekli içmeye başlamış

düzenledim biraz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiznpc -- 3 Nisan 2015; 19:38:39 >
  • Olum ne diyon sen ya vallaha bir şey anlamadım.
  • sen hayatını ... etmişsin artık sorumlulugunu çekeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

sen hayatını ... etmişsin artık sorumlulugunu çekeceksin

vallaha kardeşim annemin babamın mal mülküde var para sıkıntımız da yok annemin güvenmesini istiyorum hayat cidden çok zor.
  • yaş 16 içki sigara hırsızlık yakında kumar başlar hadi h.o büyüyünce de dışarıda kedi köpek kovalarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

yaş 16 içki sigara hırsızlık yakında kumar başlar hadi h.o büyüyünce de dışarıda kedi köpek kovalarsın

hırsızlığı saymayalım geri koydum zaten ama sınava girmem lazımdı burs sınavı. kumar var zaten kumarı da sigara olayları sırasında telefonumu kurcalarken öğrendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiznpc

quote:

vallaha kardeşim annemin babamın mal mülküde var para sıkıntımız da yok annemin güvenmesini istiyorum hayat cidden çok zor.

notlarını iyileştir ödevlerini annene göstere göstere yap küfretme böyle sevimli biri gibi göxükmeye çalışırsan olur belki

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiznpc

quote:

notlarını iyileştir ödevlerini annene göstere göstere yap küfretme böyle sevimli biri gibi göxükmeye çalışırsan olur belki

Alıntıları Göster

derslerim iyi notlarım iyi fakat ödev hiç yapmıyorum dersi derste dinliyorum o kadar

• Napak ölekmi bro ?

• Herif 16 yaşında benden çok ekşın yaşamış la şuna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Herif 16 yaşında benden çok ekşın yaşamış la şuna bak

he valla ama bu kadar ekşın iyi değil keşke sütün teki olsaymışım. ha bu arada evden yangın merdivenlerini kullanarak kaçtım
  • Git adam akıllı alkolü bırak özenti olma, sigarayıda bırak hayatına bak, gerekirse çalış inek ol ilerde öküz olmaktan iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Git adam akıllı alkolü bırak özenti olma, sigarayıda bırak hayatına bak, gerekirse çalış inek ol ilerde öküz olmaktan iyidir.

bağımlısıyım abi sigarayı bırakamam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.