Şimdi Ara

Annelerin En büyük erkek çocuğu en çok sevmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kardeşiz. Abim var. Annem candır, canımdan çok severim, o ayrı. Ama bence anneler en büyük erkek çocukları daha çok seviyor. Annenin de babanın da favorisi var, etten kemikten insanlar yani. Evlat ayırmam muhabbetleri bi yere kadar. Özellikle yaşlar ilerledikçe daha fazla gözlemlemeye başlıyorum bunu. Çevremdeki aileleri incelemeye başladım sonra, en azından benim gözlemlediğim çoğu anne en büyük erkek çocuğu çok seviyor. En basitinden nenem de öyleydi. Dayımın ismini duyunca bile heyecanlanırdı.
    Mesela annem dısarda olur ben evdeyim, anne derim yolunun üzerinde market varsa bana ... alır mısın? Hayır der, kalk kendin al. Abimin kullandığı bir ilaç var. Anneme rica etti eczaneden alır mısın diye. 40° sıcakta gitti evden çıkıp aldı.
    Liseden beri yemek yaparım, üniversiteden beri de aile evinde de olsa bulasıklara yardım ederim. Abimde bulasık sıfır, yemek de kırk yılın bası. Geçen gün yoğurt yemiş. Tabağı ıslatmamış bile kupkuru olmus zar zor yıkadı annem. Dedim insan biraz düşünür falan, annem hemen atladı sen çok düşündün de , işte ikiniz de aynısınız falan dedi. Takdir istemiyorum. Annenin görevi değil bunlar, tabi ki yardım edeceğim ama bu tavır yanlış bariz.
    Böyle bir durum yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların tek çaresi aileden kurtulmak tamamen kurtulmak

• Çünkü ilk evlat özene bezene yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Çünkü ilk evlat özene bezene yapılıyor.
    2.ler yanlışlıkla oluyor galiba

• Büyük erkek çocuk daha çok anneci oluyor mesela eminim abin gider annenden makas alır, iltifat eder vs. doğru mu?
    Ulan ben anneme şakasına şöyle mucuk yapıp karnına dokunursun ya öyle şakalaşırdım, bir gün bana ciddi ciddi yapıp durma şunu demişti, ama abim günde 5 kere yapardı ona bir şey demezdi, enteresan hakikaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Büyük erkek çocuk daha çok anneci oluyor mesela eminim abin gider annenden makas alır, iltifat eder vs. doğru mu?
    Ulan ben anneme şakasına şöyle mucuk yapıp karnına dokunursun ya öyle şakalaşırdım, bir gün bana ciddi ciddi yapıp durma şunu demişti, ama abim günde 5 kere yapardı ona bir şey demezdi, enteresan hakikaten
    Ben de abimde aynı sekildeyiz o konuda hocam

• Ben büyük çocuğum. Buna biraz katılıyorum. Kardeşimi çok severim keşke böyle olmasa. Anneler önce büyük çocukla dertleşiyolar galiba bundan kaynaklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Ben büyük çocuğum. Buna biraz katılıyorum. Kardeşimi çok severim keşke böyle olmasa. Anneler önce büyük çocukla dertleşiyolar galiba bundan kaynaklı.
    Evet bence de, çünkü büyük çocuk evin babadan sonra ilk erkeği, anne duygusal olarak ona daha çok yakın hissediyor olabilir kendini, güvenle alâkalı bir durum da olabilir.

• İlk göz ağrısı denen bir muhabbet var. Benim de mesela ikiz kardeşlerim var biri kız biri erkek, ama benim yerim annemin gözünde hep ayrıdır. Üstelik erkek çocuklar anneye, kız çocuklar babaya düşkün olur sözüne de sonuna kadar katılıyorum. Üniversiteye başladığımdan beri annem her gün mutlaka arar mesela, ya da ben ararım. Konuşamayacak durumda olsam bile sesimi duyup telefonu kapatmak kadını rahatlatıyor.
  • haklısın. ben de küçük kardeşim,çok önce farkettim bunu.

şu araştırma da tam tersini söylüyorhttps://www.egitimpedia.com/arastirma-anneler-butun-cocuklarini-esit-derecede-sever-mi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 10 Ağustos 2019; 14:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Büyük erkek çocuk daha çok anneci oluyor mesela eminim abin gider annenden makas alır, iltifat eder vs. doğru mu?
    Normal değilsiz.

• Aynısını yaşıyorum. Üniversitede okuyorum, oradaki evime gidince rahatlıyorum artık. Mezun olunca kendi evine çıkmaya bak bence.
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Wha

• Anlattığın olaylarda birebir aynı durumdayım.
    Temizlik,bulaşık benim için sorun değil.
    Annem, Abime para konusunda gereksiz bir şekilde cömert davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cola Contains Caffeine

Anlattığın olaylarda birebir aynı durumdayım.
    Temizlik,bulaşık benim için sorun değil.
    Annem, Abime para konusunda gereksiz bir şekilde cömert davranıyor.
    Abin, annene yardımcı oluyor mu yoksa atnı muhabbet mi

• Aynı muhabbet Hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.