Şimdi Ara

Anneleri Lezbiyen Olduğu İçin Kanser Hastası Çocuğa Bağış Yapmaktan Vazgeçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneleri Lezbiyen Olduğu İçin Kanser Hastası Çocuğa Bağış Yapmaktan Vazgeçti!

Yobaz bir donör, bağışta bulunacağı çocuğun lezbiyen bir çiftin çocuğu olduğunu öğrenince bağış yapmaktan vazgeçti.

18 aylık Callie June, 4. safha kanser hastası ve şu an Cincinnati’de tedavi görüyor. Callie’nin anneleri Tiffany ve Albree Shaffer, tedavi masrafları için bağış toplamaya çalışıyor.

Facebook ve GoFundMe’de bağış için sayfa açan aile, hedeften 10,000 dolar uzaklıkta. Canı burnunda olan aile, bir de homofobik ve art niyetli insanlarla uğraşmak zorunda kalıyor.

Callie’ye 7,600 dolar bağışlayacağını söyleyen bir donör, ebeveynlerin lezbiyen olduğunu öğrendikten sonra bağıştan vazgeçti.

“Dualarım Callie ile. 7,600 dolarlık bağışta bulunacaktım fakat ailesinin lezbiyen olduğunu öğrendim.”

“Bu nedenle bu parayı başka bir yere bağış yaparak değerlendireceğim. Yaşadıkları için üzgünüm ve onun için dua etmeye devam edeceğim, fakat belki de Tanrı bir anne ve babaya ihtiyacı olduğunu göstermek için bir mesaj gönderiyordur.”

Callie’nin 18 aylık kemoterapiye ihtiyacı var. Albree’nin Callie’nin yanında olabilmek için işini bıraktığı belirtiliyor.

Kaynak:https://gmag.com.tr/homofobik-donor-kanser-hastasi-cocuga-anneleri-lezbiyen-diye-bagis-yapmaktan-vazgecti/

• Yobaz? Adamın kendi tercihi yardım yapmak zorunda değil. Türkiye' de clubta bir gecede 10 bin dolar bırakan insanlar var onlara hakaret ediyor musun? Dünya üzerinde 10 bin doları 10 günde harcayan tonla insan var onlar yardım ediyor mu? Hayır. Onlara hakaret ediyor musun? Etmiyorsun. Onlara da saygı duyuyorum kimsenin kimseye yardım etme zorunluluğu yok.
  • Çomar her yerde çomar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua edeceğim demiş bir de pislik.
  • yorum mu sildin sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

yorum mu sildin sen
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

evet

Alıntıları Göster
    niye
  • Yobaz? Adamın kendi tercihi yardım yapmak zorunda değil. Türkiye' de clubta bir gecede 10 bin dolar bırakan insanlar var onlara hakaret ediyor musun? Dünya üzerinde 10 bin doları 10 günde harcayan tonla insan var onlar yardım ediyor mu? Hayır. Onlara hakaret ediyor musun? Etmiyorsun. Onlara da saygı duyuyorum kimsenin kimseye yardım etme zorunluluğu yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lezbiyen olması normal bir şey zaten yobaz seni

• Şu yobaza bir şey anlatmaya çalışmayın.
  • Üzüldüm ama bizim bu tarz sorunları dert etmemize daha rahat 150 yıl var yalnız.
  • konu amacına ulaşmıştır.
  • Ben de homofobik bir insanım. Eşcinselliğin her türlüsü gözümde sapkınlıktır ve tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.
    Ama çocuğun bir suçu yok ne biliyo ki ufaklık, bir kere kalkışmışken vermek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFA8787CF

Bu mesaj silindi.
    " Çocuk ileride lezbiyen ailesi olduğu için depresyona girmeyecek mi?"

hayır, çocuk, lezbiyen ailesi olduğu için depresyona girmez.

Çocuk, lezbiyen ailesi olduğu için onu dışlayan, ona hakaret eden, onu ötekileştiren insanlar yüzünden depresyona girer.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.