Şimdi Ara

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
28
Favori
21.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bada38

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

arkadaşlar paraf günü bugün olup ekstra paraf puan seçenler için mh kombo olmadığını söyledi. hangisi fazla kazandırıyorsa o geçerli oluyormuş. ben indirim yaptım. hb dan altın alarak indirim + parafpuan + 25*4 kupon alıcam.

Siz aradikca adamlar yapacaklarsa da yapmıyorlar ve sonra kendinizi zeki olarak değerlendiriyorsunuz, yukardaki mesajları okusaydin cevabı alir din bak mesela arkdasin biri note 4 falan almış n11'den ...

ne yani ben aradım diye iptalmi oldu kampanya? arkadaşım bu forum bilgi paylaşımı için var uslüplarımıza dikkat edelim. sen yukarıdaki hesaba göre alışverişini yap ozaman beni ilgilendirmez. demek istediğim yukarıdaki hesap yanlış oluyor. paraf günüm parafpuanıyla anneler günü parafpuanı toplanmıyor. yani 40 + parafgünüm puanı değil sadece 40 olacak paraf gününde alırsanız. tekrar uyarıyorum üslubunu düzelt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elegance_84 kullanıcısına yanıt
    hocam hb şartlarına bak istersen fatura adresi aynı olursa iptal etme hakkım var falan diyor. en azından bi arkadaşının adresine gelsin bir tanesi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

125 lira olan altın göremedim, aldığınız parçalar neydi?

4 gr altın ve bir tane de 0,5 gr altın aldım. 4 tane de 100/25 çek gelecek.

• Yukarıya koyduğum fotoyu görmüyormusun kardeşim? Hala birleşmiyor diyorsun...... Yaptığım işleme ait internet şubesi kredi kartı hareket görüntüsü o, daha ne tereddütü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

hocam 1 gr altın 107 108 tl sen ne aldın?

1 gr altın kargo ile birlikte 111,55 TL. 3 farklı hesaptan bu şekilde aldım. 4.hesaptan da yanına 0,5 gr ekleyerek aldım. Toplamda 500,36 TL tutarında alışveriş yaptım.

Hocam 3 farkli hesaptan aldiysan hediye ceki kod seklindemi geliyor, hesaba tanimli gelirse nasil kullaniyorsun anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: bcf1234

quote:

quote:

hocam 1 gr altın 107 108 tl sen ne aldın?

1 gr altın kargo ile birlikte 111,55 TL. 3 farklı hesaptan bu şekilde aldım. 4.hesaptan da yanına 0,5 gr ekleyerek aldım. Toplamda 500,36 TL tutarında alışveriş yaptım.

Hocam 3 farkli hesaptan aldiysan hediye ceki kod seklindemi geliyor, hesaba tanimli gelirse nasil kullaniyorsun anlamadim

Çekler hesaba tanımlanıyor. 4 ayrı hesaptan alışveriş yaptım. 4 tane çek gelecek yani.

• Dun n11'den 703 Tl'lik alisveris yaptim paraf gunumdu ayni zamanda. 40 Tl anneler gunu puani 17.60 Tl de paraf gunum Paraf Para yatti. Paraf kampanyalarinda birlesmeyen sadece kampanya indirimi ile paraf gunum indirimidir. Puan kampanyalarinda paraf gunum Paraf Para veya indirim ile birlesmeme durumu yok.

• quote:

Az önce 4 farklı Hepsiburada hesabından toplamda 500,36 TL değerinde altın alışverişi yapıldı. 40 TL Anneler Günü Paraf Para, 20 TL Paraf Günü İndirimi, 4 adet 100/25 Çek ile çok da güzel kombo oldu

Hocam altınları alırken hepsine ayrı ayrı kargo parası mı verdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

Az önce 4 farklı Hepsiburada hesabından toplamda 500,36 TL değerinde altın alışverişi yapıldı. 40 TL Anneler Günü Paraf Para, 20 TL Paraf Günü İndirimi, 4 adet 100/25 Çek ile çok da güzel kombo oldu

Hocam altınları alırken hepsine ayrı ayrı kargo parası mı verdin ?

Başka çareniz yok maalesef. Çek kazanmanın tek yolu bu.

• mh tekrar aradım 10 dakika boyunca karşılıklı ısrarlaştık. birkaç defa biryerlere bağlanıp döndü. sonuç olarak fikrini değiştiremedim ama madem bukadar net örnekler var önümüzde bende parafpara olarak altın işine giricem yalnız gr altın almak çok mantıklı gelmiyor şu an 4 tane kuponun herbirini harcamak için 100 tl harcamak gerekecek. ayrıca gram başına zarar büyük oluyor. ben 3 çeyrek alıcam. en kötü bi düğünde takarım

• 1 gram altın zaten 100 lira

• Bkm express ile odeme yapip 40 tl puan alan oldumu acaba..

• hepsiburadadan alırsanız doğal olarak pahalı. bu bkm olayını bende merak ediyorum ama olmaması için bir sebep görmüyorum.
    edebiyle konuşmayı bilmeyen arkadaşlara cevap vermicem artık. zira bu tipten çok varmış. bukadar büyük bir şirketi ve milyonlara kumanda eden bir kampanyayı "Hocaya ispiyonlama" zihniyetiyle değerlendiren sığ bakışa gülüyor ve ülkemizin geleceği için endişeleniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ben de tlf siparişi verdim.

İlk foto provizyonda bekleyen işleme ait,

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY]

ikinci foto ise kampanya ekranındaki görüntü...:

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY]

www.halkbank.com.tr sayfasında nerede ben bulamadım.Kampanyalar kısmında bulamadım.50 tl'lik n11 den alışveriş yaptm.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliGumus42

hepsiburadadan alırsanız doğal olarak pahalı. bu bkm olayını bende merak ediyorum ama olmaması için bir sebep görmüyorum.
    edebiyle konuşmayı bilmeyen arkadaşlara cevap vermicem artık. zira bu tipten çok varmış. bukadar büyük bir şirketi ve milyonlara kumanda eden bir kampanyayı "Hocaya ispiyonlama" zihniyetiyle değerlendiren sığ bakışa gülüyor ve ülkemizin geleceği için endişeleniyorum
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 2 Mayıs 2015; 11:44:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • overdose74 O kullanıcısına yanıt
    Disardayim bakma şansım yok int şubesine ama parçalı diye belki tamamlaninca gösterecek olabilir.

• Bkm express arada araci oldugu icin sorun olacagini bende zannetmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: bada38

quote:

hepsiburadadan alırsanız doğal olarak pahalı. bu bkm olayını bende merak ediyorum ama olmaması için bir sebep görmüyorum.

Ülkenin geleceğini yetiştiren insanlardanim sen merak etme kardeşim,sen alma tamam müşteri hizmetlerinin sözünü dinle

Asil Bu hersey icin burada yazilmasina ragmen mh arayan zihniywt yuzunden adios konusu bittigi gibi burasida bitecektir...
    Lutfen paylasimlari pm den yapin ve gecmis mesajlari silin ki bu kisilere prim vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 2 Mayıs 2015; 11:02:10 >

•  Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

benim merak ettiğim tekstilin içine ev tekstili giriyor mu? 300 tl lik bir ödemem var onu ödemek istiyorum.

küçük bir kısmını postan çekip siteden kontrol edin. eğer geçerli ise kampanyalar kısmında görünecektir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.