ilkokuldayken okuldan eve geldim annem evde yoktu ben de site yönetimine gittim annemi aradım annem gelince evde bağırdı ne milletin telefondan arıyorsun adımı o...uya mı çıkartıcan dedi sonra babama söyledi babam da dövdü |
Anne babanızdan yediğiniz en saçma dayak

-
-
Ailemden para istedim vermediler ben de 20 lira çaldım o gün akşama kadar babamdan süpürge hortumuyla, zeytin dalıyla falan girişti.Sonrada ben sana para vermiyorum demişti.
O gün bugündür topal geziyorum
(Bu gerçek değilde, üstteki gerçek)
-
Kuran kursuna gitmeyi istemedim diye. Oysa çok küçüktüm. Gitme istememe nedenim sadece evde dinlenmekti. O zamanlar okul tatil olduğu için çok mutluydum. Taa ki okul yerine başka problem çıkana kadar.
-
annem bana matematik çalıştırırken hiç bişey anlamıyorum diye kafama kalem batırmıştı sonrada evin içinde beni kovalayıp üstüme sandalye fırlatmıştı
-
babaanneme gitmek istemiyrum dedim diye tokat yemiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla dayak falan yemedik ama güdümlü terlikleri saymıyorum. resmen köşeyi döner gelir hedefi (kıç) bulurdu :)
-
İlk ve tek diyebileceğim dayağım geçen seneydi. Lanet olası eski sevgilim yüzündendi.
-
Galatasaray şampiyon oldu diye ağlamıştım. Sonra babam ağladığım için dövmüştü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ulan hiç dayak yemedim, anlatacak dayak anım bile yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akrabanın ap*al çocuğu sofrada reçeli üstüne eğilerek yiyordu, normal şekilde uyardım. daha misafirler gitmeden arka odada şamar üstüne azar yedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X