< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 21 Nisan 2025; 23:13:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir Diyetisyen: “Tavuk yiyen erkekler kadın oluyor.”

-
-
Sadece tavuklar olsa iyi. Yediğin fıstıkta bile neler neler var. Zaten farkındaysanız Z kuşağının sakalları bile eski dönem insanları gibi gür çıkmaz sebebi ise işte bu hormonlu ve ağır işlenmiş gıdalar. Açıkcası böyle hormonlu yemeklere abanınca benim bile yüzüm kadın gibi duruyor. En testesteron oranı düşük dönemde yaşıyoruz. Kadınlar bile daha çok testesteron salgılıyor. Eski dönemlerde tedavi edilen testesteron oranları normalleştiriliyor bana göre şuan dünyadaki bir çok erkek hormon tedavisi görmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun en büyük aslen sebebi : şehirleşme ve şehirlerde oluşan farklı kimliklerden dolayı suç oranlarının artması. bu da insanlarda güven kaygısı oluşturuyor. önceden sokak ve mahalle algısı vardı. ben sabah 9 da evden çıkar akşam 9 da eve toplanırdım.
neden? çocuğum. vücut hayvan gibi testesteron basıyor. eğer harcamazsam yani koşmazsam kırıp dökmezsem harcayamıyorum. harcayamayınca bu sefer vucüt testesteronu kısıyor. kısınca ne oluyor? öströrojen fazla geliyor. yani kadınlık geni artıyor.
işte günümüzde erkek toplumu için en büyük tehlike bu.
o yüzden ikinci veya üçüncü erkek olursa , hanımı her yaz 3 aylığına köyüne göndericem. hem toprak zeminde koşsun yetişsin hem de enerjisini atsın. çünkü erkek cinsi bire bir hayvandır :)
son olarak bir anekdot: dikkat eden olursa yeni nesil z kuşağında bu manga vs olayından dolayı profil seçeneklerinde bile kadınsı karakterler konulmaya başlandı vs. bu bile bir işarettir.
-
-
Çok iyi yaparsın, bence boks'a bile yazdırmalısın. Açıkçası, ben bile bıçakla geziyorum sokaklarda, ne olur ne olmaz. Şu tas kafalı tipler yüzünden Türkiye sokakları iyice çöpe döndü. Artık öyle feminenleştiler ki, erkeklerin çoğu g*vat olmuş; erkeklik namına bir şeyleri kalmamış. Kadınlar her istediklerini yapıyorlar. Kadına diyorsun ne iş karşı çıkıyosun kadından önce erkek saldırıyor. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten o muhabbetler için baya performans düşürüyor deniyor :) en iyisi kendi vücut ağırlığın ile çalışman. bir defasında ingiliz bir doktor "workout yapın ama kendi vücunuzdan başka birşey kullanmayın" demişti. 45 dakika workout ile zaten vucüdun en uygun kaslanmayı kendisi yapacak demişti.
-
Body'ci değil de steroidciler bunlara benziyor :) vucudun kendi ağırlıgı ile çalışmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 21 Nisan 2025; 15:19:9 >
karşı çıkanla biraz da birşeylerin guard'ı olarak bilinen tipler. hani kadından karşılık bekleyen vs.
yoksa eş ile arasına girilmez. yoksa adamı dövcen vs kadın bu sefer seni suçlayacak o benim kocam diye.
o yüzden kadının en baştan eğitilmesi lazım. kendi kültürüne, töresine uygun eşler seçecek ki farklılıkları görünce afallayıp pişman olup hayatına yansıtmasın. bu da başka bir konu. malum son iki gündür twitter şu denizlili kadın ve kaptırdığı 55 milyon lirayı konuşuyor :)
beni ilgilendirmez. devlete dava açmış. ben devlet olsam hiç bulaşmazdım. parayı bozduran adama veren, sol liberal görüşlü olan sensin. kendi düşen ağlamaz.
-
Haydaa, lan oğlum ben çok tavuk eti tüketiyordum. Araştırmak lazım. Konu ilginç geldi.
-
Saçmalık köydeki sarı fatmayı ve tüm ailesini kesip yedim ve hala gayette erkeğim
Konu içeriği inanılmaz yanlış bilgilerle dolu.
Tavuk tüketiminin erkeklerde östrojen seviyesini arttırdığına dair söylentiler yeni yayılmadı. Ancak herhangi bir bilimsel gerçekliği, kanıtı yok.
Spor konusunda da yazılan çok fazla hatalı şey var. Ağırlık idmanları kas kazanımı için en verimli yoldur. Vücut ağırlığı ile süreç çok zor ilerler ve kısıtlıdır. İnsan vücudu düşündüğünüzden daha ağır bir şekilde çalışabilir ve buna adapte olabilir.
Sağlıklı beslenme ve ağırlık idmanları kas kazanımı ile hem yağ oranını olması gereken seviyelere getirecek bununla birlikte hormon seviyeleri de en optimal noktalara geleceğinden, testosteron seviyesinde artış sağlayacaktır.
Testosteron seviyelerindeki düşüşünün en büyük sebebi modern hayattır. Avcılık yapmıyor, elinizde kılıçla kalkanla savaşmıyorsunuz. Vucudunuzu kullanmıyorsunuz. Yaşam şeklimiz değişiyor. Bununla birlikte işlenmiş gıdalar, alkol-sigara, şeker tüketimi, stres ve kalitesiz yetersiz uyku testosteronun en büyük düşmanıdır.
Testosteron seviyelerinizi, performansınızı ve cihazınızın işlevini gerçekten dert ediyorsanız, sağlıklı beslenin ve düzenli ağırlık idmanı yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 21 Nisan 2025; 17:56:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rus tavugu gibi degil tabii hicbiri. Cin tavugu da olur ama Rus tavugu tercihimiz.
-
Hiçbir bilimsel referans olmadan, sansasyon yaratmaya çalışarak yoluna bakan bir sözüm ona diyetisyen parçası daha. Tavuklarda hormon yoktur. Antibiyotik ise sadece hastalık durumlarında kesimden en az bir hafta önce verilir. Bir haftada antibiyotik tavuk vücudundan atılır. Endüstriyel tavuğun 45 günde büyümesinin nedeni ıslah edilmiş bir tür olmasıdır. Erişkinliğe erişir erişmez kesime gittiği için bağ doku çok az oluşmuştur. Bu yüzden çabuk pişer. Köy tavuğu ise yaşlı olduğu için bağ doku birikmiştir. Bu yüzden uzun sürede pişer. Türk halkı zaten proteine erişmekte zorlanıyor. Bunun gibi sözüm ona diyetisyenler ve doktorlar dayanaksız savlarla halkı korkutarak halkın kaliteli ve görece ucuz proteine ulaşımını engelliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 21 Nisan 2025; 19:39:0 > -
ne alakası var ayol
-
Ekleme: Liberal sol düşünceleri ile bilinen bir müzik tutkunu yine kendince atarlı giderli yazmış "yok araştırma yok" "sallıyorlar" vs vs.
kısaca edindiğim kaynaktan bir resim:
linki alta bırakıyorum.
www.sciencedirect.com
The research progress on the impact of antibiotics on the male reproductive systemhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0160412024002563
Görüldüğü üzre, antibiyotikli bir hayvan yediğinizde ki bu tavuklarda en çok; hem testesteronunuzu etkiler! Hem de SPERM KALİTENİZİ DÜŞÜRÜR!
umarım forumun bu amerikalı solcu arkadaşlarını ikna edecek bir yazı olmuştur paylaştığım link.
işin kötüsü antibiyotikler içindeki bir maddeden dolayı atık sularında bile çok çok zor bozuluyormuş. Batılı erkeklerde 40 yıl öncesine göre sperm kalitesi %50 düşmüş. Yani çevreden yemek veya sıvı ile alınan antibiyotikler erkek üreme organlarında ve hormonlarda negatif etkilere yok açıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alternatif ve ucuz protein kaynağı varsa, karnivor beslenme düzenine uygun. Diyetisyenin önerilerini dinliyoruz. Tavuksuz bir dünya düşünülemez.
130 iq'ya sahip olmasıyla övünen ama okuduğunu anlamakta bile zorlanan Çeto beni doğrudan alıntılamaya korkmuş. Bana liberal solcu demiş. Liberal solcu diye bir kavramın oksimoron olduğunu söylediğim tartışmalarda sınıfsal olarak emekten yana olmayan bir siyasi görüşün nasıl sol olabileceğini sorduğumda cevap verememesine rağmen hala bozuk plak gibi hala liberal sol diye zırvalamaktadır. Üstelik marksist olan, ara ara bu konuda tartışmalara giren bana "liberal" diyecek kadar izanı kaybolmuş.
Gelelim mesajına. Kendisi çiftlik hayvanlarında antibiyotik kullanımının zararları ile ilgili makale vermiş ama konu o değil. Okuduğunu anlayabilen bir insan olmadığı için alakasız cevap vermiş. Konu gerçekten de antibiyotik kullanılıyor mu ve kullanılıyorsa ne amaçla, ne kadar kullanılıyor meselesidir. Türkiye'de büyütme amaçlı antibiyotik kullanımı 2006'dan beri yasaktır. Antibiyotik kullanımı sadece hastalık durumlarında ve veteriner hekim kontrolünde olmak zorundadır. Antibiyotik kullanıldığı durumlarda ise arınma süresi bitmeden tavuklar kesime gönderilmez.
Tavuklarda hormon ve antibiyotik olduğunu iddia eden azımsanmayacak sayıda çok kişi var. Bu iddiayı kanıtlamak çok kolay. Marketten bir tavuk alın ve laboratuvar analizini yaptırın. Sonuçları paylaşın herkes görsün. Gerisi laf salatasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 21 Nisan 2025; 23:44:28 >
-
Sanırsın Aziz Sancar...
Ne araştırması yaptın da konuşuyorsun ayol?
-
Biz bunu senelerce bu forumda yazdığımız halde dalga geçtiler...
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- miele boykot mu
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- genç emeklilere tavsiyeler
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- hbo max
- telefon taksit sayısı
- youtube premium fiyat
- kutusu açılmış telefon iadesi
- tesla y model
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X