Şimdi Ara

Anlık Isınma Artışı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 3 gün önce bilgisayarıma virüslü bir dosya indirmiş bulundum. O günden beri youtube da vs video izlerken belli bir süre hiç sıkıntı yok bir anda cpu kullanımı %100 e çıkıyor, işlemci ısısı 50 dereceden bir anda 95 e fırlıyor yaklaşık 5 saniye boyunca görüntü de ses de anlaşılmaz bir boyuta geliyor, ardından hiçbir şey olmamış gibi eskiye dönüyor herşey. Virüs programları indirdim de denedim silmeyi vs ama beceremedim. Eğer formatsız bir öneriniz varsa dinlemeye açığım :) Şimdiden çok teşekkürler.

• Termal macunu yenile ve fanı temizle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profondapaura P kullanıcısına yanıt
    Sistem geri yükleme yapabiliyorsanız sorunlu dosya öncesindeki tarihe deneyin derim.
  • Hocam geç olsa da sorunu buldum. Pcye indirdiğim programla beraber CPU kullanımını anlık 100 e çıkaran bir program inmişti. Pcden kaldırdım sorunum düzeldi. Teşekkürler
  • Özellikle kurulum yaparken ek yazılım yüklemek isteyen setup dosyalarına dikkat etmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profondapaura

Hocam geç olsa da sorunu buldum. Pcye indirdiğim programla beraber CPU kullanımını anlık 100 e çıkaran bir program inmişti. Pcden kaldırdım sorunum düzeldi. Teşekkürler

malwarebytes programını kur, kasmaz ve türkçe desteği vardır bu tip yazılımları da engeller.
  • sorun çözüldü ise konu kilit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.