Şimdi Ara

Anlık Çeviri Programı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
11
Favori
9.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Exe kurdum, gemma üstün model iniyor ve kuruluyor ama ve qwen üstün model inmiyor, hemen hata verdi. Garip.

Qwen in Qwen2.5-32B-Instruct-Q4_K_M.gguf modelini indirmesi lazım ben yanlış yazmışım o yüzden modeli bulamıyor indiremiyor onuda düzelttim şimdi siteye yükleyeceğim 10 dk içinde

merhaba,

mail adresini dm den paylaştım, ayrıca steamda bu hatayı aldım.

Anlık Çeviri Programı

Merhaba;

Dosya bütünlüğünü doğrular iseniz steam kütüphanenizden sorun düzelecektir. Mail adresinize kod gönderimini sağlıyorum kısa süre içinde şifreniz tarafınıza ulaşır.

steam deki uygulamanın hatası, iki kütüphanede de aynı hatayı aldım. ayrıca mail adresime gelen bir kod yok, spamıda kontrol ettim.

Anlık Çeviri Programı

Lisans Keyinizi PM ile ilettim.

Bu hatayı Steam demi aldınız yoksa Microsoft Store dami ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlintTranslator -- 15 Haziran 2026; 23:9:11 >

steamdan

Siteye exe olarak v.1.3.4'ü eklememişsiniz.

Offline AI hatası: sunucuya erişilemiyor hatası da neyin nesi???

Bu hata tam bir saçmalık! Google seçtim, onda da sunucu hatası çıktı, yani küfretmeye zorlanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 16 Haziran 2026; 18:26:56 >

Merhaba offline ai ollama motoruna erişemediği zaman böyle bir hata verir muhtemelen mu mesajımı okurken sorununuz kendiliğinden düzelmiş olduğunu görebilirsiniz.

Uygulamayı Windows bağımlılığından kurtarmak için PaddleOCR motoru eklerim sitede ve steam de şuanda aktif dilerseniz en sorunsuz ve güncel sürümü indiriniz yeni paddle ocr i de deneyimlemiş olursunuz.

Uygulamayı Windows bağımlılığından kurtarmak için PaddleOCR motoru eklerim sitede ve steam de şuanda aktif dilerseniz en sorunsuz ve güncel sürümü indiriniz yeni paddle ocr i de deneyimlemiş olursunuz.

Bu cümlenizi anlamadım. Niye steam sürümünü indireyim? zaten exe ve microsoft var?? steam zaten eksik değil miydi??? çok karıştırdınız işleri, normal kullanıcı bu kadar karışık detaylarla, bir sürü fvarklı model ve versiyonlarla nasıl başa çıkacak? ben bile usandım, gaminik kullanıyorum şu an.

Siteden en son sürümü indirebilirsiniz diğerleri genel bir cevap idi sizin için önemli olan Web sitesinden Windows x64 sürümünü indirebilirsiniz. yaptığım testlerin hepsinde sorunsuz çalışıyor ancak benim windows umda geliştirici modu açık olduğu için sorun vermiyor diye laptop da deniyorum 2. bir kullanıcı açtım user olarak o şekilde deniyorum ben bir sorun ile karşılaşmadım muhtemelen sizlerde karşılaşmayacaksınız.

Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.

Hocam kritik bir hata tespit ettim düzeltince bilgilendireceğim 1-2 saate kadar çözmüş olurum. Anlayışınız için teşekkürler.

Tekrar Merhaba hocam yaşadığınız tüm sorunları tek tek düzelttim muhtemelen uygulamanın son halinden memnun kalacaksınız tüm AI modellerini tek tek test ettim sorunsuz çalışıyor.

Ocr yani görüntü tarama işini eskiden tek motor ile yapıyor idik şimdi AI destekli Paddle OCR i de entegre ettim görüntü tarama kalitesi özellikle zor fontlarda çok başarılı bir ocr umarım memnun kalırsınız.

• emulator üzerinde gears of war 2 ile denedim bu oyun üzerinde kullanılacak gibi değil. oyunda yazılar gayet net tamam arkaplanı yok ama yazıların bunuda düzgün çevirmesi lazım ne online ne offline istediğim sonucu verdi. Gelişmik seçeneklerdi ayarlar çok karışık daha açıklayacı olabilirdi neyin ne işe yaradığını pek anlamadım.

Merhaba;

Arkaplan filtresini aktif ederseniz dialogları çok güzel yakalıyor az önce test ettim youtube üzerinden bir video açtım gears of war 2 şeklinde ancak oyun esnasında ekranda sağda solda beliren yazılarda başarısız oluyor o durumdada paddle ocr i seçtim yazıları yakaladı ancak oyun keyfinizi nasıl etkiler o kısmı siz yanıtlayabilirsiniz.

Anlık Çeviri Programı

En son bunu yazmışsınız ama az önce baktım yeni güncelleme yok?

Hocam acaba sizin bilgisayarınızda mı optimize çalışıyor bu program bir tek? Anlık Çeviri Programı 

İnanın kötü yorum yapmak için söylemiyorum: 7 gün Store üzerinden denedim, 3 gündür standart web sitesi üzerindeki deneme sürümünü kullanıyorum ve bir tane çeviri modeli bile düzgün çalışmıyor.

Gemini Pro kullanıcısıyım. API'ler sürekli "Bir süre sonra tekrar deneyin" hatası veriyor iki satırda bir. DeepL çalışmıyor. PC'ye kurulan yerel modeller yavaş da olsa bir çalışıyorsa on çalışmıyor. Google Translate'in Free sürümü düzgün çalışmaya en yakın sürüm, o da yavaş yavaş çeviriyor metinleri, yarısı önce geliyor, sonra düzeltiyor, sonra bir daha düzeltiyor ve yarım haliyle kapanıyor altyazı. Özetle yavaşlıktan ölüyor.

Delay ayarlarıyla oynadım, 4 ayrı performans sekmesini ayrı ayrı denedim, çeviri hızı sekmesindeki tüm ayarları denedim ve hiçbirinden verim alınmıyor. Keza ben VN türünde oyunlar için deniyorum. Akan altyazı da yok, pat diye gelen ve ekranda duran bir altyazı türü bu. Akan altyazılarda verim alınma ihtimali sıfıra yakın zaten.

Sizin YouTube'a atttığınız 007, The Division örneklerine yaklaşmak bile mümkün değil ve bunun PC'nin güçlü olup olmamasıyla alakası olduğunu da sanmıyorum. Arkadaşın PC gayet iyi görünüyor, aynı sorunları o da yaşıyor.

Arayüz olarak benim bu alanda kullandığım açık ara en optimum, en iyi hazırlanmış program muhtemelen ama stabil ÇALIŞMIYOR hiçbir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 23 Haziran 2026; 7:54:28 >

• U2ME2 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam geri bildiriminiz için teşekkürler.

Donanım özelliklerinizi yazarsanız size uygun optimizasyon dosyası hazırlayıp paylaşabilirim ayarları import ederek tekrar değerlendirirsiniz. Ekran kartı ram cpu gibi özelliklere ihtiyacım var.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.