Şimdi Ara

Anlayışlı insanlara sonsuz teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ehliyetimi alalı yaklaşık 1 yıl oldu. Fakat arabaya daha yeni yeni hakim oluyorum. Bugün park alanından çıkarken daha doğrusu çıkamazken 3 4dk. boyunca beni sabırla bekleyen 4 araç sürücüsü vardı. Onların sövmeden anlayışla beni beklemesi beni nasıl mutlu etti anlatamam. Burdaki çoğu kişi eminim benden büyüktür arabalara felan daha çok hakimsinizdir. Bu mutluluk size saçma gelse de yeni ehliyet almış, yeni araba sürmeyi öğrenmiş kişilere inanın öyle gelmiyor. Belki siz de bu konuyu okuyup yeni arkadaşlara yardımcı olup anlayışla karşılarsınız. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün bende aynısını yaptım. Yol baya geniş olmasına rağmen bir şekilde geri manevra ile park yapmak isteyen bir hanımefendi vardı. Hiç sağından solundan geçip panik yaptırmak istemedim. Aldım geriye yanaştım sola bekledim. İşlerini bitirnce yanlarından geçerken selam verdiler. İnsan mutlu oluyor böyle jestlerden.
  • İstanbul'da yaşanmamış bir hadisedir.
  • ben de kendimi hiç işin üstadı görmüyorum ama olaya şu açıdan bakıyorum.

Ben bir gün bir insana yol verirsem ya da onu beklersem bir gün onun da aklına bu gelecek ve o da bir gün başkasına yol verecek

döner kavşaktan geçerken yavaşlar (zaten olması gereken bu da neyse..) yol veririm belki yol verdiğim adam başka bir gün bana yol verir bence trafiği düzeltmek için önce kendimizi düzeltmeliyiz her şey adım adım tabi ülkede bir kesim var ki onlar iflah olmaz doğal seleksiyona bırakıyorun onları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Haziran 2018; 20:48:20 >
  • Geçenlerde belgrad ormanında tam surun önünde önümdeki araç sahibi stop ettirdi. karşıdan da araba geçemiyor bizde geçemiyorduk. 4 5 kez stop ettirdi belliki acemiydi her hareket etmeye çalışışında geri kaydırıyordu. Hiç kornaya basmadım sabırla bekledim herkesin başına gelebilir anlayışlı davranmak lazım
  • Ben AVM otoparkında bir kadın sürücü park etmeye çalışırken yanındaki arabaya vuracaktı kornaya abandım. Kadıncağız yanlış anladı. Şikayetim beklemiş olmaktan değildi. Bastı gitti başka park yeri bulmak için.
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Ya yol verirsin ya vermezsin akilmis dusunceymis boyle seyler yok..

Srnona yol verdin diye oda bir sonrakinde bir baskasina yol verecek diye bi algi yok.

seversen sevilirsin sevmezsen yine sevilirsin bu boyleddir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün her yaya için tek tek durup yol verip tum insanlara ve suruculere iyi niyetli de davranabiliyorum, bir gün cart curt kornaya basıp makas da atabiliyorum. :( Ruh halime göre değişiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.