Şimdi Ara

anlayana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış yorum. Hakaret ve saçmalamaları çoğu kiişi eleştirii zannediyor. Bu apayrı..diğer taraftan Toplumun geri kalmasının bununla zerre miktar alakası yok. Eleştiri kaldıramamak şahsii bir durumdur eleştiriyi kaldıramamakla eleştiiriiyii diikkate almamak aynı şey drğildir. Çoğu başarılı kişii/şiirket/topluluk eleştiiriiyi kabul etmez görünür savunmacı görünür ama arka planda çalışır. İnsanlar kendilerine bırakın eleştirii yapılmasını kaşını kaldırıp dudak bükmeni kabul etmiyor ama eleştiri kavramını bilmeden saçmalayabiiliiyor. Ben başkaları gibi feğilim açıkçası birinin pervasızca saçmalamasına her zaman susamam. Siz susun o zaman. Size hakaret edilsin ya da haksızlık yapılsın eyvallah diyin. Ben öğretmenim dünya kurtarmıyorum. Ülke yönetmiyorum. Bana eleştirii yapmanıza biile gerek yok. Beğenmezsen iizlemezsiin. Bakmayınca görmeyince sen de rahat edersin. Çok basiit biir tuş var. "X" basıyorsun ve kapatıyorsun. Övgülerden dolayı kendini bişey sanacak insan çok ama ben daha ömce de dedim 37 yıllık hayatımda çoğunuzun kaldıramayacağı şeyler yaşadım merak etmeyin övmeler teşvik etmiyor eleştiri(!)ler de yıldırmıyor. Saçmalayan olursa onun saçmalama özgürlüpü(!)) Olduğu gbii benim de anlamasını sağlayacak cevap hakkım var. İstediğiimde kullanırım istemediğiimde kullanmam. Özgürlüğü yanlış anlayıp tek taraflı olduğunu anlamak.. çoğu şeyi anlamamak.mesele anlamamak çoğu zaman. Ama anladığını sanmak. Ne okuduğunu ne diinlediiğini anlamamak. Her şeye konuşma hakkı yok insanın boşver geç. Hele siiz.ders çalşıyorsunuz 50bin tane alternatiif var git değerlendir. Ama faydalı olana da bi ilişme sana faydalı olmuyor diye. Faydalıysa da bi sakin dur da dersini çalış uğraşma başka şeyle. Güvenmediğin insandan ders dinleme güveniyorsan da her şeye bi karışma. Seni senden daha çok düşünrn insanları anlayamıyorsan sana zararı olur ona da yapacak bişey yok

• düşündürmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazım hatalarını önemsemezsek tam bir tyt türkçe yazar yukarıda ne anlatıyor sorusu yazmışsın ama anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tyt röportaj sorusu

• Abi hatırlıyor musun bir gün tapınakta osurmuştun herkes sana gülmüştü

• bak hiç unutmuyorum

• tyt 2024 türkçe 21. soru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce Geçmiş Olsun Nedemek?
    15 yıl önce açıldı
    TAMAM O ZAMAN JÜLİDE OLSUN
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yokedicipro31

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    anlayana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.