Şimdi Ara

Anlayamadigim bip sesi ve ekran gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Yeni kasa topladim sayilir fakat bi sorun var. Kapatip acinca pc yi fanlar donmeye basliyor hdd calismaya basliyor ama dikkat ettigim sey fanlar tam hizda calismiyor ve isiklari yari yaniyor bi uc saniye sonra basliyor son hizda calismaya ve sonra 2 dit sesi ve biraz sonrasi 7 kere dit dit dit diye ses geliyor ve ekran gelmiyor. ekran kartini cikarip onboard denedm ondan da ayni sorun. Sizce psu dan mi anakarttanmi yoksa ramlerden mi? Bu arada islemcimin tek pini kirildi ona ragmen bayadir goturuyor beni. Ondan olabilir mi?

M4a88TD-V EVO usb 3
    Phenom II X4 965 c3 rev.
    9800gtx+
    600watt cooler master rp-600
    Samsung hd250 gb hdd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ramlerin yerine oturduğundan emin ol, soketlerini değiştir, olmazsa cpu veya anakartta arıza vardır, işlemci pin kırık demişsin zaten
    2 bip bellek hatası
    7 bip anakart veya cpu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flameout

Ramlerin yerine oturduğundan emin ol, soketlerini değiştir, olmazsa cpu veya anakartta arıza vardır, işlemci pin kırık demişsin zaten
    2 bip bellek hatası
    7 bip anakart veya cpu

Ram tek modul kullaniyorum ve yuvasini degistirdim ona ragmen arada yine baslatirken yapiyor ayni sorunu. Sanirim cpu dan kaynakli. Isin garibi bi iki acip kapamadan sonra duzeliyor ve iki saat stress cpu acsam bile resleme vs yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.