Şimdi Ara

Anlatın derdinizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyorum sevdigim uzakta param pulum yok acilamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

Çok ilginç merak ettim acıkcası. Psikolojik destek almayı denediniz mi?

Her konuya hamileyim yazan adam değilde benim psikolojik bi desteğe ihtiyacım var . @Havlayan Çekirge

• Çok zor hocam. Umarım her sey istediginiz gibi olur.

@ATYPICAL

Onlardan cok hocam bu forumda bosverin

@Blackkan

• unutamiyorum.
  • Esssco kullanıcısına yanıt
    O ne yapıyor peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Şu dünyadaki herşey: Para, para ve para.

Hatirlatma

• quote:

Kesinlikle. Umarım geri kalan hayatınızda dogru isleri dogru zamanlarda yaparsınız.

İnşallah hocam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

• Bu saatte ne yapıyorum bir bilsem acilen uykumu duzene sokmam lazım. Sağlık sorunları doğacak böyle gidersem, yaklaşık 3 senedir bu saatlerde yatıp sabah 8-9 gibi uyaniyorum.

Bu arada iyi günler şimdiden :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmz

4 sene yatarak okul bitirdim üniversiteyi bu sene kazanamayacağım pişmanım kendime yazık ettim

lise 1 kaldıktan sonra ki tekrar dönemim hariç derdimiz aynı. artık senye be kenks
  • quote:

O ne yapıyor peki?

namuslu bir ev kızı o sagda solsa yiyişmiyor bildigim kadariyla ama o zamanlarda gelecek elbet.
  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    Aman hocam dikkat edin saglıgınıza. Gerekirse ufak uyku getirici ilaçlardan kullanın dozunda. Aktif enerjinizi de çok düsürür. Ruh halinizi olumsuz etkiler. Size de iyi sabahlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Niko Bellic ölmüş, onu öğrendim.

Spoiler niye veriyon la daha oyuna yeni başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

En büyük hatamı 1 yıl önce yaptım ve hala acısını çekiyorum..

Yaparken çok mu zorladın?
    Çok büyük olmalı hala acısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Niko Bellic ölmüş, onu öğrendim.

Spoiler niye veriyon la daha oyuna yeni başladım

Oyunda öyle bişey yok, Gta 5'de bir görevdeki adam liberty city'de yaptıkları soygunda Niko diye birinin öldüğünü söylüyormuş. Youtube'da bir videoda gördüm.
    http://m.youtube.com/watch?v=wRAhjV4ZUK0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Money -- 25 Haziran 2014; 4:41:30 >

• Bu arada sıkıldım.Kimse ile konuşasım yok.Bütün gün boyunca oturuyorumİçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Sürekli başkalarını yargılıyorum.Mutlu oldukları şeyleri yargılıyorum,çünkü ben mutlu değilim.Sürekli hayatı sorguluyorum,sürekli çelişki yaşıyorum.Bazen deliricem sanıyorum.Gerçek anlamda.Hayata bir daha gelemeyeceğimi ve bu ülkede doğduğumu düşünüyorum.Yabancı filmleri izleyince dertleniyorum.Orada istediğim onların hayatları değil.Onların yaşadıkları yer.Şuan bulunduğum bölge gayet güzel fakat filmlerdeki belgesellerdeki o ormanları görünce çok kıskanıyorum.Ayrıca daha özgür bir ülkede yaşamak istiyorum.

Cemmatçiler uyuduğu için taşa tutulmam sanırım.
  • Uyuyamıyorum. Ama nedense uyumak da istemiyorum. Balkonda oturuyorum, saf sessizlik. Çok hoşuma gidiyor.

Bir de dişlerimi fırçaladığımı unutup kola içtim, orası ayrı dert. Gerçi yemek de yedim de neyse. Sıkıldım sadece.

• Hastaneye gideceğim birazdan umarım her şey benim istediğim gibi çıkar ve tedavi olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Bu arada sıkıldım.Kimse ile konuşasım yok.Bütün gün boyunca oturuyorumİçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Sürekli başkalarını yargılıyorum.Mutlu oldukları şeyleri yargılıyorum,çünkü ben mutlu değilim.Sürekli hayatı sorguluyorum,sürekli çelişki yaşıyorum.Bazen deliricem sanıyorum.Gerçek anlamda.Hayata bir daha gelemeyeceğimi ve bu ülkede doğduğumu düşünüyorum.Yabancı filmleri izleyince dertleniyorum.Orada istediğim onların hayatları değil.Onların yaşadıkları yer.Şuan bulunduğum bölge gayet güzel fakat filmlerdeki belgesellerdeki o ormanları görünce çok kıskanıyorum.Ayrıca daha özgür bir ülkede yaşamak istiyorum.

Cemmatçiler uyuduğu için taşa tutulmam sanırım.

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Hastaneye gideceğim birazdan umarım her şey benim istediğim gibi çıkar ve tedavi olurum.

Neyiniz var hocam? Umarım çaresi olan bir illettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gonullu

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Hastaneye gideceğim birazdan umarım her şey benim istediğim gibi çıkar ve tedavi olurum.

Neyiniz var hocam? Umarım çaresi olan bir illettir.

Çaresi vardı bence ama bundan 5-6 sene önce fark edilmeliydi.. bakalım ne olacak..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.