Şimdi Ara

Anlamsız MS (Ping) Sorunu :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Speedtest ve pingtest te ms 15-30 arası çıkmasına rağmen, dün geceden beri CS 1.6 da ping 75-80 e sabitlendi adeta.
    Format atmama rağmen de düzelmedi.
    Ne olduğunu çözemedim.
    Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
    Tşk ler.

• Ya sorun ISP den kaynaklanıyordur yada sizden. Modeme reset atmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Ya sorun ISP den kaynaklanıyordur yada sizden. Modeme reset atmayı denediniz mi?

Denedim.Terminalden de reset attırdım.
    Değerleri kontrol ettirdim, orda da sorun yok dediler.
    ISP hakkında net bilgim yok, açar mısın biraz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lav

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Ya sorun ISP den kaynaklanıyordur yada sizden. Modeme reset atmayı denediniz mi?

Denedim.Terminalden de reset attırdım.
    Değerleri kontrol ettirdim, orda da sorun yok dediler.
    ISP hakkında net bilgim yok, açar mısın biraz hocam.

TTNet yani internet servis sağlayıcısı. Sadece oyunda oluyorsa cfg değiştirip denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 23 Ağustos 2011; 22:51:08 >
  • İşte işin garibi web de yaptığım testlerde satbil çıkıyor ama oyuna girdiğimde bahsettiğim sorun var.
    Herhangi bi çözüm öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

Xp işletim sistemi yüklüydü windows 7 yüklediğimde ping 100'den aşşağıya düşmüyordu araştırdım yaptım ve ping 70 lere düştü bu sayede.Bende çalıştı Eu serverindeyim belki işinize yarayabilir.

1) Başlat > Çalıştır’ı açın ve “regedit” yazıp enterlayın.

2) Soldaki menü yapısından tıklayarak şu bölümü bulun : HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/services/Tcpip/Parameters/Interfaces/

3) Bir üstteki adımda Interfaces’e tıklamış olduğunuzdan emin olun. Ve sağ taraftaki boş alana dönün. Yandaki alana sağ tıklayıp Yeni > DWORD (32 bit) Değerini seçin. Yeni oluşan satıra TCPNoDelay ismini verin. Daha sonra bu değer çift tıklayarak değerini 1 (sağdan Ondalık seçili olsun) yapın. Aynı şekilde yeni bir DWORD oluşturun, bunada TCPAckFrequency ismini ve 1 değerini verin.

4) Şimdi regedit’i kapatın. Denetim Masası > Program Ekle Kaldır’a girin. Burada sol tarafda “Windows özelliklerini aç veya kapat” yazısını göreceksiniz. Tıklayın ve gelen listeden “Microsoft Message Queue (MSMQ) Sunucusu” yazanı soldaki kutuya tıklayarak aktif edin(Alt kutucukların hepside seçili olsun) ve Tamam’a basın. Şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın ve dökümanın 5. adımından devam edin.

5) Bir üstteki dördüncü adımı yaptıktan sonra restart atmalısınız. Atmadıysanız bu adım geçerli olmayacaktır. Restart attıktan sonra tekrar Başlat > Çalıştır ve regedit yazıp giriyoruz (1. adım) Menüden HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/MSMQ bölümüne geliyoruz. Yandaki tarafdaki boş alana sağ tıklayıp Yeni > DWORD (32) Değeri oluşturuyoruz ve buna da TCPNoDelay ismini verip değerini 1 yapıyoruz.

Denendi , Çalıştı.
    Alıntı

şunu bir dene. ama önce regedit yedeği al

• Konu pasiftir.
    İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.