Şimdi Ara

[Anket]Tag

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aslında cuma demiştim ama erken bitsin istiyoruz bu iş.Oylama Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saat 00.00 da bitecektir arkadaşlar.Haydi en iyi olanı yapın...

VeM:Vita es Morte(Hayat Ölümdür)[1]
    PsN:Para sempre nós(Sonsuza Kadar Biz)[1]
    JT:Jon Turks(Jön Türkler)[7]
    Exp:Experince(Deneyim)
    TF1:Team Fortress One(formula 1 benzeri)
    sgR:Sauge Rosso(kan kırmızısı)
    JT=Janissary Team(Yeniçeri takımı)[1]

Olabilecek tagları değerlendirdik...

Edit:Yenisi eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 27 Haziran 2008; 17:02:45 >

• JT:Jon Turks(Jön Türkler)
  • jt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLDFRMRS -- 26 Haziran 2008; 21:18:40 >
  • ''JT''
    Mr ii di bence
  • "VeM"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 26 Haziran 2008; 23:04:10 >
  • JannisaryTeam

JT.Beyazpiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 27 Haziran 2008; 20:27:46 >
  • benim oyum da JT'ye... bilmeyenler için açıklayalım...

Jon Turks: Jön Türkler (fransızcası jeune turks -genç türkler-) (Osmanlı İmparatorluğunda İkinci Meşrutiyetin gelmesinde etkili olan devrimci gruptur. Dönemin şartlarında bu grubun üyeleri özgürlük ve demokrasi yanlısı olan kişiler olarak kabul edilirdi.) "JT"
  • JT mukemmelmis oyum Jön Türklere super valla kim bulduysa helal
  • hhahahaa namık kemalciler
  • Aklınıza ilk Jön Türkler mi geldi?
    Oyunculuk yaşamım boyunca bu isimde gördüğüm clan sayısı 7 veya 8 oynadığım 3.

Ayrıca şu biz Türküz clanın isminde de Türk adı geçsin olayından bıkmadınız mı?Bizim clanın ismi esasen İtalyan kökenli ama maç yaptığımız Fransız clanın bir oyuncusu beni USA serverında görünce "How r u Turk" diye selamını esirgemedi.

Önemli olan isimle değil kişiliğiniz ile karşınızdakilere kendizi ifade etmeniz.Ama oynayacak olan sizsiziniz tabii sizin kararınız
  • jt yi beğenmedim arkadaslar kusura bakmayın daha yaratıcı şeyler bekliyorum
  • TFT seçilmedi herhalde
  • JT Güzel tag
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Beyler bi önerim daha var.

JanisSary=Yeniçeri olabilir kısaca JS veya JT

Beyler madem bi isim olacak bu olabilir.Biliyosunuz yabancılar Osmanlı zamanında en çok yeniçerilerimizden korkarlarmış.

quote:

YENİÇERİ ÜNİFORMASININ GÜCÜ
    Yil 1598 Fransa avrupada Purusya (Almanya) karşısında gücünü iyice pekiştirmiş ve Almanya ile girdigi savaşlari kazanmayi artık adet haline getirmiştir.Son zamanlarda kazanılan zaferlerin verdiği güvenle Fransız köylüler asker desteğiyle sınırda ki Alman kasaba ve köylerine hergün tacizde bulunuyorlar,Alman köylülerinin sene boyunca emek verip yetiştirdiği Arpa,Buğday gibi tahıl ürünlerini;meyve ve sebzelerini hasat zamani gasp ediyorlar Almanların hayvan sürülerine el koyuyorlar,kadınları ve kızları kaçırıyorlar kendilerine karşı gelen Alman köylülerini öldürüyorlar...
    Bu arada Alman Kayser’i(kralı) denizler de Britanya ile uğraşırken,diğer taraftan Avusturya-Macaristan ile mücadele ediyor du.Fransızlar ise ebedi düşmanlarının bu zor durumunu iyi değerlendirip Almanlara karşı saldırıyor ve kazanıyorlardı.Tabi bu durumdan en kötü etkilenen ise Fransa sınırında yaşayan Alman köylüleri ve çiftçileridir.
    Her gün canları ve malları Fransızların saldırısına uğrayan Bu zavallı insanlar Kaiser’e o kadar mektup yazarak ve aracılar vasıtası ile durumlarını anlatmaya çalışmışlar ise de zaten zor durumda olan Kaiser kendi köylülerine yardım edemez.Zaten yardım edecek durumuda yoktur.
    Artık canlarına tak eden Alman köylüleri son çare olarak dönemin süper gücü olan Osmanlı imparatorluğu nu denerler.iclerinden bir heyet olusturup doğruca istanbula gönderirler.Yaklaşık 2500 km den aylarca süren bir yolculukta istanbula varmayı başarabilenler(bir kısmı yollarda hastalıktan ölmüş,bir kısmı yabancılara esir düşmüş,malları yollarda soyulmuş,bir kısmıda öldürülmüştür.)
    Padişah tarafından kabul edilirler.istekleri şu şekildedir.Kaiser onları Fransızlara karşı koruyamadığı için Almanya Fransa sınırına Osmanlı askeri istemektedir.
    Padişah kısa bir süre düşünür ve onlara şu öneriyi sunar."Bizim tarafımızdan size verilen Osmanlı Askeri üniformalarını giyinin ve sınırda dolaşın Fransızlar bırakın size saldırmayı birdaha oralara ayak dahi basamazlar"
    Gelen heyete üç bölük takriben 300 takım Osmalı yeniçeri üniforması verilir.Gerekli ihtiyacları da verilerek uğurlanır.
    Heyet Köylerine varır.Ve aynen padişahın kendilerine dediğini yaparlar.Osmanlı yeniçeri üniformalarını giyip sınırda dolanırlar.
    Fransızlar hasat zamanı yine Alman köylerine geldiklerinde birde bakarlar ki Osmanlı askerleri oralarda.Tabi fransızların oralara bu gelişleri son gelişleri olur.Yaklaşık 120 sene fransızlar bir daha o topraklara adım atamazlar.
    Not:
    Bu olay Almanya nın Freiburg kentinde bir müzede yazmaktadır.Ve O zamandan kalan Osmanlı yeniçeri üniformalari orada hala sergilenmektedir....

Bu olay gerçekte yaşanmıştır.Bence Süper olur bu tagda
    JS=JanisSary
    JT=Janissary Turks

Demiştim ya.Jön Turk gibi olur buda bi isim daha buldum buna

JTT=Janissary Turk Team
    JT=Janissary Team

Olabilir

Edit:Türkçe isimden bıktık diyosanız iste Engilişce isimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 26 Haziran 2008; 21:54:25 >

• TFT sanki tf2turkey sitesinin resmi bir clanı gibi görüneceğinden oylamaya alınmadı.Yeniçeri işide düşünülmedi değil.2 side ortak tagı kullanıyor.Aramızda konuşarak birşeyler yapılabilir.Sağol aksoy...

Aslında şimdiden ilan edebileceğimiz birşey JT çünkü kazanacağı %100 gözle bakılıyordu.Ne dersiniz 1 gün daha bekleyelim mi?
  • Bekleyelim.Yani biz bu tagı 1 gün kullanmak için seçmedik.Yıllarca bu clan olacak.1 gün bekleyelim.Bide sen JT diyosun da...

JT=jön Türk mü?
    JT=Janissar Team / Janissar Turk mü?
  • JT=Janissary Team i ankete ekledim.Eğer şimdiye kadar oy verenler dahil çoğunluk sağlanırsa neden olmasın
  • Beyler bi de şu var.Hep Türkleri anlatan,Türklüğü gösteren,Türklerin tarihine ışık tutan taglar belirliyoruz.

VeM:Vita es Morte(Hayat Ölümdür)

gibi Latince veya İspanyolca tagları da düşünmeliyiz.Ben gaza gelip JT dedim ama her an editleyebilirim yani mesajı.
  • JT iyi ama tarihi olarak yeniçeriye dönme ihtimalim %50 bu olayı oylama bittikten sonra tekrar konuşmalıyız.

2. Kendimizi Türk olarak göstermek bence daha mantıklı okadar clan var kaçına bakınca Türk olduğunu anlıyorsunuz. İlla oyununlamı göstereceksin kendini her türlü belli ediceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

"VeM"

Benim oyumu değiştire bilirmisin DanGWaR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.