Şimdi Ara

ANKET; Okullarda kıyafet serbest olmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKET; Okullarda kıyafet serbest olmalı mı?

(En Son Oy Tarihi: 13.12.2022)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 13 Ocak 2012; 17:03:31 >

• Geçen gün de böyle bir konu vardı. Bence olmamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

Bazıları zengin-fakir ayrımını önlük önlüyor diyorlar ama alakası yok, zaten kıyafet serbest olunca herkes görecek ki şık giyinmek, iyi giyinmek, tarz giyinmek için PAHALI ELBİSE ALMAK GEREKMİYOR.

bazılarının üstüne başına giyecek elbisesi yok önlükten başka.hem biri çok iyi giyinirken öbürü benim niye yok diyecek.ayakkabıda bile bu böle.bir birinde görüyor çok güzel diyor eve gidiyor annesinden istiyor ama alcak para yok...

en basiti bizim orta okulda olmuştu bir keresinde kızın biri harley davidson bot (180 ytl idi)almıştıda tüm kızlar ondan özenmişti

ne zaman ki ülkemiz tam anlamıyla gelişecek ekonomil yönden fakir oranı azalacak o zaman olur

• bence serbest olmalı ama turkıyeyı ılerı tasıycak seyın bu oldugunu dusunmuyorum
  • Tabikide olmalı...
  • bıde su yazın ceket ve kıravat zorunlu degıldı ya sımdı okula baslayacagımızda gene zorunlu olacakmı?
  • quote:

Serbest olmamalı. Önlük kapatıcıdır, önlüğü giydikten sonra zengin-fakir ayrımı ortadan kalkar..

Dediğim gibi olay üstteki gibi..

Ayrıca, serbest olursa ne ileri gideriz, olmazsa ne geri gideriz saçma sapan konuşmayın. Önemli olan o kıyafeti giyen beyinlerin düzgün şartlarda okuması ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bıde abı kızlar gıyecek daracık kot pantolonları ben dersı nasıl dınleyecem?gozum kaymasa baska yerım kayar olmaz yanı
  • ben serbest olursa fakir - zengin ayrımı oluşacağını düşünüyorum çünkü bizim eski okulda çok fazla yaşanıyordu böyle şeyler..
  • Serbest Bırakıldımı Millet Sapıtıyor.Burası Okuldur Eğitim Almaya Geliyorsunuz Değilmi Öyle.Hadi Giysiyi Anladık Makyaj Falan Ne Oluyor Okumaya Geliyoruz Gezmeye Değil.Onun İçin Yalnış Anlamayın Ama Serbest Olmasın Ayrımcılık Olucaktır.Okulun Belirlediği Kıyafetlerin Dışına Çıkılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 4 Eylül 2007; 15:44:57 >
  • ilkokulda tek tip kıyafet olursa ordaki çocuklar fikirleriyle ön plana çıkacaktırlar

üniversitede görüyoruz bazıları sırf güzellik yarışmasına gidiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: memory_122

bıde su yazın ceket ve kıravat zorunlu degıldı ya sımdı okula baslayacagımızda gene zorunlu olacakmı?

Bunu bende merak ediyorum aslında, ceket kravattan nefret ediyorum, nefret,nefret,nefret

Bu karar vermesi biraz zor bir konu aslında...

Serbest olmalı ama dediğiniz gibi zengin-fakir olayı olacak...
    Çok sıkı da olmamalı...

Mesela şöyle olabilir, gömlek, ceket değilde, kış için kazak, yaz için kısa kollu olmalı...
    Pantolon çok önemli değil, şort da giyilemez yani

• serbest olsa süper olur. Fakat türkiyenin gelir seviyesi malum yerlerde sürünüyor. Önlüğü bile zor alanlar var, zaten önlük kalktı nerdeyse hep üniforma var artık çok pahalı onlarda. Ama bikere alıyorsun çocuk hep giiyiyo.

Fakat serbest olsa, zenginler hergün farklı şeylr giyer gelir seviyesi düşük olanlar onlara özenir, kıskançlık ve kin duymaya başlarlar birbirlerine. Küçük yaşlar özenti çağıdır bence tek tip kıyafet en güzeli , üniverstie öğrencisi değil bunlar adamın kıyafetinden bana ne ne giyerse giysin aman bee demez, küçükler hep diğer arakdaşlarına özenir.

Bu sefer aile zor duruma düşer, aile içi huzursuzluklar çıkar.

Önce gelir seviyesi yükselmeli
  • türkiye'de bir çocuk 2 gün aynı şeyi giydimi direk parasız sınıfına konuluyor bu yüzden kesinlikle serbest olmamalı bence ayrıca kızlar açılıp saçılıyorlar, güzellik yarışması yapıyorlar . bizim sınıfta 2-3 tane çocuk simsiyah mafya çetesi gibi dolaşıyorlardı
  • Okuldaki kıyafetle Gelişmek gelişmemek Ne alaka onu anlamadım ?

Okul üniformanın amacı parası olan var olmayan var Biri hergün farklı cok güzel bi kıyafet giyer diğeri haftanın 5 günü aynı kıyafeti giyer.
    Böyle devam en iyisi Veya Milli eğitim kendisi Kıyafet belirler Yaz aylarında T-shirt kapri kışın kazak pantolon aldırır giyeriz.
  • Kesinlikle olmamalı zaten vasat bi eğitim sistemi var
  • Olmamalı tabi böyle saçmalıkmı olur ,
  • Tek derdimiz buydu değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Tek derdimiz buydu değil mi?

aynen katiliyorum hersey cozuldu ilkogretim okullarinda da sanki kiyafet kusur kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey Kafkasya -- 4 Eylül 2007; 19:09:27 >
  • Okullarda kıyafetin serbest olup olmamasıyla ülkenin gelişmesi arasındaki ilişki nedir?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.