Bildirim
anket doldurarak para kazanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bişey keşfettiğin falan yok anketlerin fiyatları çok düşük 10-50 kuruş arası, hadi bir azimle kazandın diyelim hesabının silinmesi yada parayı alamaman muhtemel
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafaya koymuş bulunmaktayım bi şansımı deneyeceğim önerdiğiniz site varmı yardımmmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kncnrylmz -- 28 Ağustos 2013; 8:28:11 > -
bende aynı senin gibi ön yargılıydım. ama bi cesaretle bu işe girdim. Şimdi birsürü şirket kurdum ve zengin oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
bişey keşfettiğin falan yokanketlerin fiyatları çok düşük 10-50 kuruş arası, hadi bir azimle kazandın diyelim hesabının silinmesi yada parayı alamaman muhtemel
İyi para var aslında işsizler için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gendrya -- 28 Ağustos 2013; 8:30:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fayntenksendyu
bende aynı senin gibi ön yargılıydım. ama bi cesaretle bu işe girdim. Şimdi birsürü şirket kurdum ve zengin oldum.
/>
-
yardımmmmmmmmmmmmmm -
arkdaşlar site önerin ya damlaya damlaya göl olur boş oturmaktan iyidir -
Bir yerde parttime çalış daha mantıklı. -
kardeşim zaten tekel bayiide çalışıyorum fakat boş boş pc başında sıkılıyorum hem ek gelir olur diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: kncnrylmz
kardeşim zaten tekel bayiide çalışıyorum fakat boş boş pc başında sıkılıyorum hem ek gelir olur diye düşünüyorum
Anladım hocam
o zaman mantıklı tabi
.Google adwanse var oda mantıklı tabi.
şimdi surveyheada üye oldum fakat anket gelmedi anlamıyorum benmi aceleciyim yoksa türkiyeyemi göndermiyorlar
surveyhead hakkında bildikleriniz varmıı arkadaşlar?????
-
bu gün 3 tane siteye üye oldum fakat hala anket gelmedi bişimi yapmam gerekiyo yoksa kendilerimi gönderecekler ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X