Şimdi Ara

anket doldurarak para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişi keşfettim bu internetten anket doldurarak para flan kazanılıyomuş bunu kullanan veya bu siteler hakkında bilgisi olan varmı mesela en güvenlisi hangisi?,parayı hangisi hemen yatırıtor ? ben napolyona üye oldum fakat 1 tane anket geldi bunun için ne yapabiliirim yardım edin

• bişey keşfettiğin falan yok anketlerin fiyatları çok düşük 10-50 kuruş arası, hadi bir azimle kazandın diyelim hesabının silinmesi yada parayı alamaman muhtemel
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafaya koymuş bulunmaktayım bi şansımı deneyeceğim önerdiğiniz site varmı yardımmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kncnrylmz -- 28 Ağustos 2013; 8:28:11 >
  • bende aynı senin gibi ön yargılıydım. ama bi cesaretle bu işe girdim. Şimdi birsürü şirket kurdum ve zengin oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

bişey keşfettiğin falan yok anketlerin fiyatları çok düşük 10-50 kuruş arası, hadi bir azimle kazandın diyelim hesabının silinmesi yada parayı alamaman muhtemel

İyi para var aslında işsizler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gendrya -- 28 Ağustos 2013; 8:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

bende aynı senin gibi ön yargılıydım. ama bi cesaretle bu işe girdim. Şimdi birsürü şirket kurdum ve zengin oldum.

/>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımmmmmmmmmmmmmm
  • arkdaşlar site önerin ya damlaya damlaya göl olur boş oturmaktan iyidir
  • Bir yerde parttime çalış daha mantıklı.
  • kardeşim zaten tekel bayiide çalışıyorum fakat boş boş pc başında sıkılıyorum hem ek gelir olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kncnrylmz

kardeşim zaten tekel bayiide çalışıyorum fakat boş boş pc başında sıkılıyorum hem ek gelir olur diye düşünüyorum

Anladım hocam
    o zaman mantıklı tabi
    .Google adwanse var oda mantıklı tabi.

• şimdi surveyheada üye oldum fakat anket gelmedi anlamıyorum benmi aceleciyim yoksa türkiyeyemi göndermiyorlar surveyhead hakkında bildikleriniz varmıı arkadaşlar?????
  • bu gün 3 tane siteye üye oldum fakat hala anket gelmedi bişimi yapmam gerekiyo yoksa kendilerimi gönderecekler ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.