Anker SoundCore Motion B Bluetooth Hoparlör - 12W Stereo Ses - IPX7 Suya Dayanıklılık - 12 Saate Varan Şarj - Siyah - A3109 Hepsiburada'da indirimli fiyat ayrıca Hepsibura bazen kişiye özel kupon veriyor. Böylece daha uyguna alabilirsiniz. |
Anker SoundCore Motion B Bluetooth Hoparlör 274tl

-
-
Kişiye özel kuponlarda elektronik geçmiyor
-
2 ay önce aldım Hepsiburadadan. 5W Xiaomi bluetooth hoparlörle karşılaştırdığımda arada pek dağlar kadar fark göremedim. Xiaomi bana göre daha kullanışlı hatta. Ama bu fiyatıda hakeder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 30 Nisan 2021; 20:10:14 > -
Bende 2 adet Motion b var kablosuz olarak birbirine bağlanarak kullanılabiliyor. Ama tek olarak kullanılacaksa pek tavsiye etmem su geçirmezlik olduğu için sesi boğukmuş gibi çıkıyor (boğuk değil ama daha bas ağırlıklı). Daha eski olan Anker Soundcore tizlerde daha başarılı ve pili daha uzun gidiyor. Bende her iki model de var ağırlıklı olarak Soundcore kullanıyorum hep pcye kablo ile bağlı çok temiz çok net bir ses veriyor. Bazen telefonumu monitöre adaptör ile bağlayıp film izliyorum o zaman da 2 adet olan Anker Soundcore Motion b kullanıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: senged2 ay önce aldım Hepsiburadadan. 5W Xiaomi bluetooth hoparlörle karşılaştırdığımda arada pek dağlar kadar fark göremedim. Xiaomi bana göre daha kullanışlı hatta. Ama bu fiyatıda hakeder.
-
evet hocam bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X