Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.652
Cevap
43
Favori
181.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dipses diyorsanız hışırtı diye evet var ve tüm cihazlarda var.
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Yedek parça var mı hocam ileride sorun yaşarsak bilgimiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JuggHertyr kullanıcısına yanıt
    blututun klasik özelliği, çözümü de yok gibi. eş zamanıu konuşma ve dinleme yapacaksan hands free olarak seçmelisin çıkışı. o şekilde ikisi de çalışıyor.
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bir hafta falan oldu garantiye yollayalı, bugün sorun görülemedi denmiş geri yollamışlar, işin kötüsü yanında yolladığım jak ve usb kablosunu da yollamamışlar. Ayrıca şuan hem bilgisayarda hem youtubeta %50ye ayarladım sesi, dipses şuan videonun sesiyle neredeyse aynı seviyede, diğer denediğim bluetooth kulaklıklarda böyle değil 30-40 liralık bir bluetooth kulaklık buldum evde, onda bile bu kadar çok yok, sanmıyorum bunun normal olduğunu, hatta anlayamadım nasıl sorun bulamadılar, son seste müzik dinleyince sıkıntı olmuyor, duyamıyorum o sesi ama yani müzik ve film harici şeyleri de nasıl son ses dinleyeyim. Sizde de bu kadar yüksek mi dipses acaba? Ayrıca arada bir çok kısa gitgeller yaşıyorum, sanki böyle parazit olmuş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uft1919 -- 15 Ağustos 2020; 17:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uft1919

Hocam bir hafta falan oldu garantiye yollayalı, bugün sorun görülemedi denmiş geri yollamışlar, işin kötüsü yanında yolladığım jak ve usb kablosunu da yollamamışlar. Ayrıca şuan hem bilgisayarda hem youtubeta %50ye ayarladım sesi, dipses şuan videonun sesiyle neredeyse aynı seviyede, diğer denediğim bluetooth kulaklıklarda böyle değil 30-40 liralık bir bluetooth kulaklık buldum evde, onda bile bu kadar çok yok, sanmıyorum bunun normal olduğunu, hatta anlayamadım nasıl sorun bulamadılar, son seste müzik dinleyince sıkıntı olmuyor, duyamıyorum o sesi ama yani müzik ve film harici şeyleri de nasıl son ses dinleyeyim. Sizde de bu kadar yüksek mi dipses acaba? Ayrıca arada bir çok kısa gitgeller yaşıyorum, sanki böyle parazit olmuş gibi
    Merhaba, benim kulaklıkta hiç böyle bir sorun yok. Cızırtı ya da dip ses. Sadece kulaklık bilgisayara bağlandığı zaman 2 seçenek olarak görüyor Sterio ve Hands-Free olarak, sterio da ses mükemmel ancak hands-free seçtiğimde kalite düşüyor ve biraz dip ses geliyor kulaklıktan. Kablo ile denediğinizde de oluyor mu dip ses

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

• hocam müzik zevkini az çok anladıysam bu kulaklıktan uzak dur. üzer seni. basa abanmışlar diğer sesler arada eşantiyon gibi kalıyor :) klasik müzik için uygun bir kulaklık değil bence.
  • pislick0 kullanıcısına yanıt
    Stereo olarak kullanıyorum hocam. Kablo ile taktığımda ses çok temiz geliyor, hiçbir şekilde bir cızırtı olmuyor. Yani garantiden öyle dediklerinde benim mi kulağım hassas falan diye düşündüm, halbuki hiç de hassas değildir yani normalde. Başlarından savdılar sanırım.
    Bir de hiç sessiz bir ortamda denediniz mi acaba? Ben mesela FM oynuyorum, oyunun büyük bölümünde de hiç ses olmadığı için sadece o dip sesi duyuyorum, sanırım biraz da sinir etti, eskisine göre daha çok duyuyorum, heralde daha çok dikkat ediyorum eskisine göre.
    Son olarak rica etsem sessiz bir ortamda şunu deneyebilir misiniz: windowsun ses yükseltme barındaki bir yere tıklayıp, hemen ardından masaüstüne tıklayabilir misiniz. Öyle yapınca dip ses çok net bir şekilde duyuluyor çünkü. Hatta bende gürültülü ortamlarda bile duyuluyor, dahası bunu yaptığım zaman genelde bahsettiğim o parazit gibi olan cızırtı da genelde oluşuyor. Sanırım çok iyi anlatamadım bir de resim atayım:
    Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık
    Önce 1'e hemen ardında 2'ye basıp deneyebilir misiniz acaba. Çok teşekkürler bu arada cevabınız için.

Hatta demin fark ettim, sadece soundcloud'un sitesine girin ve sayfada herhangibir yere tıklayın, şarkı açmanıza gerek yok, dediğim dip sesi eğer sizde de varsa duyarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uft1919 -- 18 Ağustos 2020; 3:38:56 >

• uft1919 U kullanıcısına yanıt
    Benim kulaklarım aşırı hassas hocam, dışarıda bile en küçük seslerden rahatsız oluyorum. O yüzden öyle birşey olsa kesin fark ederdim. Şöyle bir ses var sadece, mesela müzik açtım dinliyorum. Müziği durdurdum 3-4 saniye çok dip bir ses oluyor, pc den herhangi bir sinyal gelmediği için o ses de kayboluyor ve mutlak bir sessizlik oluyor bende.

Dediğinizi yaptım hiçbir ses/tepki yok hocam, mutlak sessizlik. soundcloud ile de denedim orda da hiçbir tepki / ses yok bende
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Ocak 2021; 19:14:27 >
  • Spotifyda şarkı dinlerken kablosuz modda sadece arkadaş pat pat çat çat ya da alkış sesi gibi sesler geliyor sesi biraz yükselttiğimde. Yalnızca spotify ve kablosuz modda ama. Benzer bir şey deneyimleyen oldu mu hiç?
  • kulaklığı 2 gündür kullanıyorum;
    + ve - leri yazacağım.
    +lar
    mikrofon gayet iyi dış sesleri çok vermiyor sadece dibinden ambulans vs geçerse duyuyorsun, rüzgar sesleri de eğer çok şiddetliyse sanki bir borunun içinden geçiyormuş gibi bir ses olarak geliyor ama rahatsız etmiyor
    2 gündür çoğunluk 100 ses bass uplı şarj yüzde 80 den 70 e indi, gece de kullanıyorum, şarj konusunda çok çok iyi üstüne tanımam,
    kulaklık bass konusunda yorum yapmama gerek bile yok bugüne kadar bass nedir hiç deneyimlememişim, o derece hissettiyor ve sesleri bozmuyor,
    ses yüksekliği o kadar fazla ki, dj bl3nd freak show podcast vol4 adlı parçayı 5 dakika dan fazla dinleyemedim korkumdan kulaklarıma birşey olacak diye, hatta kulaklığı çıkarttım 100 ses + bass up lı yan odaya koydum kulaklığı evin nerdeyse heryerinden duyuluyor o derece bir ses seviyesi var cihazın, ayrıca bu kadar yüksek ses vermesine rağmen kulaklığı takınca dışarı ses neredeyse vermiyor olduğu gibi kulak içinde kalıyor,
    diğer type c vs olması da + sı ama zaten o kadar da gerek yok zaten pili aşırı uzun gidiyor, cihazı şart etmiyorsunuz zaten,
    -ler
    kulaklık normal diğer kulak üstü kulaklıklara göre fazla ağır, kulaklığın üst tarafı çok yumuşak değil saçlarım uzun olduğu için hissetmiyorum uzun bir süre ama bir zaman sonra hissettiriyor ki saçı kısa olanlar çok kısa sürede kafasının acıdıgını hısseder o yuzden dıkkat etsın,
    kulaklığı kablo ile bagladıgında kulaklığın hıcbır tuş özelliği çalışmıyor, üzerine mikrofonda çalışmıyor, ha bu sorunu mikrofonlu bir aux kablo alarak çözeriz gibime geliyor ama sonuçta eksi bir özellik,
    kulaklığı bt ile kullanırken sağ tarafta arka planda ince bir bip sesi geliyor ama bu benim telefonda oldu, pc de böyle bir ses duymadım sanırım telefonun bt si ile alakalı,
    aynı zamanda pc de de bir şarkıyı başlattıgınızda ve durdurduğunuzda 5-6 saniye arka planda bir tıss sesi geliyor bu da sanırsam ürünlerin çoğunda varmış kronik gibi bişi,
    ve gelelim kulaklığın en ama en iğrenç eksi özelliğine, hatta bunu okuduktan sonra çoğunuz almaktan vazgeçecek, bu kulaklık bt ile kullanırken kullandığınız cihazın baglantısını çok fena etkiliyor, sizin wifi bağlantınızı bildigin kesiyor, daha güçlü bir wifi olmadığı için deneyemedim belki daha yüksek güçte olan wifi adaptorlerinde bu sorun düzelir ama eğer wifi cihazınız, (300 mb 2,4 ghz) ise hangi cihazda kullanırsanız kullanın kesinlikle wifi bağlantısını kesiyor, sırf bu yüzden şuanda düşünüyorum iade etmeyi, çok ama çok kötü bir durum, kulaklığı baglıyorsun aradan 2-4 dakika geçiyor ve wifi kopuyor.
    (önerir miyim)
    ben şahsen bu kulaklığa 200 tlden fazla vermem verdirmem, ben 240 tl ye indirimden aldım, hani eğer wifi sorunu olmasa kulaklığın bt ile kullanırken en azından benim telefonda ki o ince minik çınlama sesi gibi olan ses olmasa önerirdim, zaten wifiniz güclü degilse asla almayın 200 tl bile olsa almayın kullanamıcaksınız alsanızda, oyun performansına deginecek olursam son olarak, sırf test için tekrardan pubg mobile indirdim, cs go var, lol ve mobile 4-5 tane oyun da denedim, genel olarak bt de bir sorun yok yani gecikme hissetmiyorsun bir oyun kulaklığı performansı yok ama ortalama bir kablolu performansı var, kablo takınca biraz daha iyileşiyor ama işte onda da kulaklığın bassı bildiğin ölüyor, düz bir kulaklık gibi oluyor mikrofonsuz düz bir kulaklık, oyunlardan da sadece ama sadece bir oyunda sorun yaşadım mobilde oda brawl starsda oyunu kastırıyor kasması imkansız olmasına ragmen ki zaten normalde oyun 60 fps diyebilirim, ama bt ile oyun kasıyor ve ses inanılmaz derecede bozuluyor, işin garip yanı telefonla konuşurken oyuna girdiğimde sorun kalkıyor, kablo ile de sorun kalkıyor sanırsam bt ile alakalı tam çözemedim, neyse umarım yardımcı olmuşumdur almayı düşünenlere.

• anker q10 ile jbl t500bt arasında kaldım. müzik için alıyorum hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker ses, pil ve renk olarak açık ara önde
    JBL kulak tam kapatmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Ağustos 2020; 7:22:46 >
  • Ankerin bir eksisi JBL den biraz daha ağır ve hantal olması (hareketli ve koşma durumlarında). Harici Anker iyidir.
  • arkadaşlar bu kulaklık için özel mikrofonlu aux kablo alsam, mikrofonu kullanabilir miyim? ayrıca bir sorum daha olacak, bu kulaklığın bass up modu kablo ile çalışmıyor ve hatta kablo ile 1 gram bass alamıyorum, alacağım aux kablo ile bu sorunu da halletmem mümkün mü?
  • Merhaba arkadaşlar. Ürünle ilgili iki sorum var. İlki ürünün ses şiddeti hakkında. Bazı yorumlarda düşük olduğu yazılmış. Gerçekten düşük mü sizce. İkincisi dip ses. Dip ses söylendiği kadar büyük rahatsızlık veriyor mu. Son olarak şunu söyleyeyim genel olarak memnun musunuz üründen. Teşekkür ederim.

• vrgnklr V kullanıcısına yanıt
    İlk kez kulak üstü kulaklık kullanan biri olarak yorumluyorum bundan önce klasik telefonla birlikte gelen kulaklıkları kullanıyordum (earpods vb.). Ses olarak bence mükemmel özellikle equalizer ayarlarıyla gayet verimli oluyor. Ben dip ses almıyorum desem yeridir rahatsızlık verecek bir durum olmadı. 250 liraya aldım paranın hakkını fazlasıyla veriyor gayet memnunum.

• Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ses şiddetiyle ilgili görüşleriniz nelerdir peki. Yüksek düşük orta gibi.

• vrgnklr V kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim, buna düşük sesli diyen arkadaşın kulaklarında çok net problem vardır. Ben %60 civarında açıyorum sesi, çok şiddetli son sesi. Kulaklığı çıkartıp masaya koyunca diğer odalara bile geliyor full ses açık olunca.

Dip ses olan arkadaşlar da var ama benim kulaklıkta yok öyle bir ses

Ses olarak memnunum ama bir miktar ağır, saçlarım ağrıyor uzun süre takınca.

Şarjı mükemmel gidiyor. Günde 5-6 saatten fazla kullanıyorum ve haftada 1 şarj ediyorum en çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislick0 -- 28 Ağustos 2020; 13:20:2 >
  • KhaLTrex K kullanıcısına yanıt
    Ben kendi kutusunda gelen kablo ile pubg mobile oynuyorum telefondan ve mikrofonu çalışıyor.

Bluetooth ile bir miktar gecikme olduğu için kabloyu denedim ve mikrofonu çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.